Nasao sam i Astro i onaj baš se zove File manager, ali mi je ovaj nekako najjednostavniji a radi sve što želim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ok svi znamo da je Androidi su za one koji zelu uciti i gnjaviti po smartphoneu,
za razliku od onog koji sluzi samo za k** khm pokazivanje
ali ovo je stvarno neukus:
http://mobil.hr/novosti/apple/apple-iphone-5-sav-u-zlatu-za-15-milijuna-dolara-5710
mali edit:
evo za sve drustvenjake
http://www.mobil.hr/novosti/htc/htc-first-prvi-mobitel-s-facebook-home-launcherom-5697
Facebook home je samo za 4.0+ androide? i jel dosao uopće za skinut na play za hr.
Facebook home je samo za 4.0+ androide? i jel dosao uopće za skinut na play za hr.
Dali će i kada aplikacija AirDroid dobiti update preko Google Play-a na AirDroid 2 ( znam da je u beti )

dajte preporuku nekog video editora. dovoljno mi je samo da ima trimanje i spajanje. i da ne degradira kvalitetu.
dajte preporuku nekog video editora. dovoljno mi je samo da ima trimanje i spajanje. i da ne degradira kvalitetu.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wevideo.mobile.android&hl=hr
djabalesku, ja ga neki dan stavio... za to sto trazis, ok je
Znam da je offtopic, ali ova peticija možda i urodi plodom pa potrošite 20sec i KLIK
ma nije uopce off tema velicina smartfona da neutjece na snagu, tj. manji telefon jednako ili vise aplikacija mozes staviti kao high-end phone-u
Jer ima tko da još nije dobio noviju verziju Google playa? Ja imam Galaxy Nexusa, verzija 4.1.2 i još nisam dobio.
Instalirao danas novi google store na N4.
Čini se da jako lijepo i glatko radi.
Jer ima tko da još nije dobio noviju verziju Google playa? Ja imam Galaxy Nexusa, verzija 4.1.2 i još nisam dobio.
Ja nisam dobio, Nexus 7.
pa probaj skinuti tu na par stranica nazad google play pa je instaliraj kao i druge.
Budem, puno hvala. Nego primijetio sam da se kupljene aplikacije preko Play storea ne ažuriraju na isti naćin kao besplatne. Znači za besplatnu dođe update i piše ažuriraj a za kupljenu uopče ne, jedino vidim kad odem na play store kad je bilo zadnje ažuriranje. Pa na koji naćin se te aplikacije ažuriraju a da ja to ne vidim?
Ja nisam dobio, Nexus 7.
Također ništa još ( Galaxy S III )
Ja ga danas isprobao, super je, mada mi je "normalna" aplikacija za face mnogo mnogo bolja, ovo mi izgleda kao nešto uzputno
Evo malo za razbibrigu.
Kviz: Koliko znate o Androidu?
Pravila su:
- Nema varanja, priznaje se samo prvi rezultat.
- Nakon rješavanja, glasajte ovdje koliko ste bodova postigli
- Have fun!
(ja sam imao 14/15 - pogriješio sam firmu koju je Andy osnovao)
Postigao sam:
14 | 15 bodova |
---|---|
28 | 10-14 bodova |
17 | 7-9 bodova |
4 | 5-8 bodova |
2 | 4 i manje bodova |
Lol, sve tocno, ali vecinu pitanja sam pogodio.
Nego, hebemti ti opet sound od kamere, danas sam htio nesto screenshootati, i na xperiji se mora pritisnut volume down + power off button i pritisnem i zacuje se zvuk od kamere i opet svi pogledaju u mene, takoder se ne moze nikako ugasiti.
pa hebote klik.
Evo malo za razbibrigu.
Pravila su:
- Have fun!
(ja sam imao 14/15 - promašio sam firmu koju je Andy osnovao)
Postigao sam:
Ja sam samo zadnje pogresio :)
Evo malo za razbibrigu.
Pravila su:
- Have fun!
(ja sam imao 14/15 - pogriješio sam firmu koju je Andy osnovao)
Postigao sam:
Jel nije oracle tužio google zbog androida?
Jel nije oracle tužio google zbog androida?
Koja nije tužila*
A ono, nije bajno, ali znate pokoji podatak o Androidu...
:)
Postoji li koja aplikacija da ti pokazuje battery level sako u status baru? A ne i u notifikacijskoj traci. Probao sam 5,6 zakvih aplikacija. ali mi uvijek mora bateriju pokazati i u notifikacijskoj traci.
Zelis da ti bude u status baru, ali kad ga spustiš dole da vidiš notifikacije nema notifikacije sa baterijom? Ako se ne varam, to se moze napraviti na GSam battery monitoru.
A ono, nije bajno, ali znate pokoji podatak o Androidu...
:)
Jako dobro. Vrlo dobro se snalazite s Androidima i vjerojatno ste koristili barem 10 različitih telefona
je kifla, ovo mi je tek prvi s androidom (jest da sam zadnje pitanje (uspjesno) pogodio)
imam dojam da su uzeli onaj bug gdje je tema bio android, i napravili pitanja...
Što zapravo dolazi na isto.