Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.694.973
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
dinos3 kaže...
kpavl kaže...
dinos3 kaže...
dinos3 kaže...
Kordy kaže...

Preporučam Habit Browser. Malen ali brz i prepun opcija.

Nisam naisao ni na jedan browser brzi od ovog!

Vidim da se jednom forumasu ne svida moj komentar, pa bi rado htio znati koji je browser brzi od gore navedenog.

Steta samo sto nema text wrapping opciju.Da ima, sigurno bi ga zamjenio s operom mobile, ovako se jos premisljam.

Moze preporuka nekog messengera u kojem se moze dodati facebook account. Vidim da ih ima jako puno pa bi najbolji odgovor dobio kad bi pitao koji bi koristite. Btw facebookovv sluzbeni messenger mi nikako ne odgovara.

Trazim i ja alternativu za facebookov messanger već dosta i još je nisam našao. Probaj IM ili IM+, pa ako ti se svidi...

Stisnem na facebook pa na connect, ali mi izbaci samo bijeli prozor.

__

Zna li tko kako dobiti 1. stil facebooka kao sto je na operi,   a ne onakav kao sto je na 2.  slici kad koristim neki drugi browser.

Koju si verziju skinuo? P.S. Kako ti se zove ovo gore što pokazuje ram itd.

14 godina
kpavl kaže...
dinos3 kaže...
kpavl kaže...
dinos3 kaže...
dinos3 kaže...
Kordy kaže...

Preporučam  Habit Browser. Malen ali brz i prepun opcija.

Nisam naisao ni na jedan browser brzi od ovog!

Vidim da se jednom forumasu ne svida moj komentar, pa bi rado htio znati koji je browser brzi od gore navedenog.

Steta samo sto nema text wrapping opciju.Da ima, sigurno bi ga zamjenio s operom mobile, ovako se jos premisljam.

Moze preporuka nekog messengera u kojem se moze dodati facebook account. Vidim da ih ima jako puno pa bi najbolji odgovor dobio kad bi pitao koji bi koristite. Btw facebookovv sluzbeni messenger mi nikako ne odgovara.

Trazim i ja alternativu za facebookov messanger već dosta i još je nisam našao. Probaj IM ili IM+, pa ako ti se svidi...

Stisnem na facebook pa na connect, ali mi izbaci samo bijeli prozor.

__

Zna li tko kako dobiti 1. stil facebooka kao sto je na operi,   a ne onakav kao sto je na 2.  slici kad koristim neki drugi browser.

Koju si verziju skinuo? P.S. Kako ti se zove ovo gore što pokazuje ram itd.

IM+

Cool tool https://play.google.com/store/apps/details?id=ds.cpuoverlay&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcool+tool

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

6.4.8.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kpavl kaže...

6.4.8.?

Da, mozda zato sto moram imati sluzbenu fb app instaliranu pa preko te aplikacije ide login.

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Probaj je obrisati pa vidi, ja je nisam imao instalirano kada sam koristio IM+, no ne vjerujem da je to problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ako zelite naci zanimljive nove aplikacije. Odite na ovu stranicu i pogledajte članke: http://www.guardian.co.uk/profile/stuart-dredge

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jeste isprobali networck spoofer? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1982699 nevijerovatno je sta se sve moze jednim smartphonom!! 

4 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

__

Tako da u postavkama browsera postaviš user agent na PC.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
odjavljen
JackIsBack kaže...
4L4N kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282900 zamislite samo pun kafic, i svi ste spojeni na isti ruter,a hitno vam je skinut nesto a net vam je preopterecen!!! to vise ne mora biti tako uz wifi kill!!!! xD

Na koju foru ovo radi!!! Ovo je veliki sigurnosni propust ako ti bilo tko može skršiti mrežu.

Ta ti se fora zove deauth attack (googlaj aireplay i deauth - sa njm je moguće "zanerediti" i zaključanu mrežu na koju nisi spojen). Malo pametniji routeri ignoriraju takve pakete (jer su u mreži ekvivalent lupanju čekićem po metalnoj cijevi po uočljivosti) a ostali... Odspajaju Smijeh

[edit] - ako nekome nije palo na pamet (a trebalo je), ove radnje su slightly ilegalne. Da nebi bilo nismo znali... A dspolit je puno bolja ideja (nelegalna, također) nego oaj wifi-nešto...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 17:07 (Sum_of_all_fears).
14 godina
Unix kaže...
dinos3 kaže...

__

Tako da u postavkama browsera postaviš user agent na PC.

Nazalost nije tako, kad napravim isto onda mi izbaci isti onakav izgled kakav je na PC-u. A na 1. slici je kao na starijim mobitelima onako.

14 godina
kpavl kaže...

Probaj je obrisati pa vidi, ja je nisam imao instalirano kada sam koristio IM+, no ne vjerujem da je to problem.

Ne znam kako, ali proradi je :D

16 godina
Android borbeni komplet

Napravio sam jednu aplikaciju (tablicu množenja) prvenstveno za svog klinca, a stavio sam ju i na Google play pa bi vas molio da ju isprobate na svom mobu ako radi i da mi to javite na mail ili pm.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 10:03 (tintin).

1 0 hvala 0
17 godina
tintin kaže...

Napravio sam jednu aplikaciju (tablicu množenja) prvenstveno za svog klinca, a stavio sam ju i na Google play pa bi vas molio da ju isprobate na svom mobu ako radi i da mi to javite na mail ili pm.

Zanimljivo :)

Probao sam, Huawei u8815 G300, ICS, radi bez problema.

Jos ako bi mogao dodati reset onog brojaca, mislim da bi bilo dobro.

takoder i pocetni screen, jel mora biti ono Tablica mnozenja; Izlaz? Zasto ne odmah uci u tablicu?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 10:43 (goodye).
16 godina

Ja sam probao na Desireu JB 4.1.2 i radi OK.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina

@tintin :S2, 4.1.2 custom. Radi!

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Upravo nadogradio kernel 3.0.68 sa verzijom PhenomKernel 3.4.33! Osjetno je još ugodniji za rad i još brži. Javim kako je stabilan, za sada se čini odličnim. Korisno je što su, između ostalog, poradili na smanjenju potrošnje. Još je zanimljivo da sada pokazuje 370 MB RAM umjesto 348 MB RAM.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Upravo nadogradio kernel 3.0.68 sa verzijom PhenomKernel 3.4.33! Osjetno je još ugodniji za rad i još brži. Javim kako je stabilan, za sada se čini odličnim. Korisno je što su, između ostalog, poradili na smanjenju potrošnje. Još je zanimljivo da sada pokazuje 370 MB RAM umjesto 348 MB RAM.

jel ovo za galaxy s plus?

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Upravo tako!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Brojač je ograničen u free verziji, a u planu je i verzija sa reklamama i manjim ograničenjima i pro verzija bez ograničenja i puno dodatnih opcija... ako ulovim još volje i vremena za rad.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 17:07 (tintin).
14 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Upravo tako!

jel može link? koji su bugovi?

15 godina
neaktivan
Gruber kaže...
phoenix2003 kaže...

Upravo tako!

jel može link? koji su bugovi?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2144996

Za sada samo su vidljive promjene na bolje.{#} Bugove javim!

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Pozdrav ekipa, Trebao bi mi neki call manager da stisam odredjene brojeve koji me zovu. Pokusao sam sa jednim al taj odbija pozive samo kad telefon zazvoni, pa osoba sa druge strane zna da ga odbijam. Znaci treba mi jedan koji moze utisati odredjene brojeve, a za druge da normalno zvoni. Mpzda trazim previse? ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Obrati pažnju na Install Guide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Za sve vozače, jako korisna hrvatska aplikacija.

Road2Services

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Uvek sam se pitao postoji li aplikacija koja moze da provali wi fi sifru? Ako moze neko da mi je napise

Hvala

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Uvek sam se pitao postoji li aplikacija koja moze da provali wi fi sifru? Ako moze neko da mi je napise

Hvala

Penetrate Pro

16 godina
Scarfaceee kaže...

Hvala

Ne postoji. Sve i da postoji nešto tako, moralo bi brute-forcea tražiti, a procesorska snaga današnjih uređaja, čak ni prosječnih računala nije ni približno dovoljna za tako nešto.

edit: Ovo što je kolega Unix spomenuo, radi samo za određene Thomson i još poneke routere koji imaju defaultno ime za SSID

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 19:34 (mind_challenge).
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Scarfaceee kaže...

Hvala

Ne postoji. Sve i da postoji nešto tako, moralo bi brute-forcea tražiti, a procesorska snaga današnjih uređaja, čak ni prosječnih računala nije ni približno dovoljna za tako nešto.

edit: Ovo što je kolega Unix spomenuo, radi samo za određene Thomson i još poneke routere koji imaju defaultno ime za SSID

WEP se bez problema probije na PC-u u roku od par minuta, moglo bi se i na mobitelu kad bi se WiFi čip mogao postaviti u monitor mode. (još uvijek želim isprobati sa vanjskim USB WiFi stickom, pričah ti to) {#}

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ja npr. imam nexus 7 i otg kabli, te usb wifi, zašto se ne bi moglo, četverojezgreni je uređaj

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice