Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.781.996
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
domac5 kaže...
Nemrem ovo skinut...jel bi bio tak dobar ak imas root da nam izvadis tu apk. sa titanium backupom pa nam posaljes npr. na mail

Potrazi na mobilismu i slicnim forumima...

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Angry Birds Star Wars za mjesec dana...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lyB6G4Cz9fI

Znam da je većini već puna kapa ljutih ptičica, ali ova inkarnacija mene osobno baš veseli i zanima kako će to izgledati. :)

May the force be with you! :D

EDIT: BTW. svinja kao Darth Vader je čisti WIN! xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 17:58 (trap).

5 0 hvala 4
14 godina
Android borbeni komplet

Molim preporuku nekog dobrog video playera sa funkcijum timera za gašenje.

0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

App2zip - Backup your apps directly to flashable zip file, build your own update.zip! 

- potreban root -

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
parizer kaže...

App2zip - Backup your apps directly to flashable zip file, build your own update.zip! 

- potreban root -

Da li si je isprobao i kako radi ?{#}

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
17 godina
Radi samo na romovima slicnog partition treea, odnosno ako backupas sa roma koji instalirava aplikacije u /data/app i restoras u isti takav
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Chome kaže...

Molim preporuku nekog dobrog video playera sa funkcijum timera za gašenje.

BSPlayer

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Wild Blood od Gamelofta. Igrate kao sir Lancelot i tamanite svašta. Igra koristi Unreal Engin, izgleda dobro. Treba vam cca. 2gb na kartici (mislim da i malo više). Vrijedi probati i vidjeti. Nisam još nešto puno igrao, ali na O2x mi radi glatko.

0 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet

Kupio sam na Playu TB Pro i PowerAmp Unlocker. Mogu li sada na curinom S3 se ulogirati u dućan sa više accountova (svojim i njenim) tek toliko da i njoj instaliram navedene aplikacije, a onda ona opet logira sebe (i po mogućnosti mene obriše)? Hoće li se brisanjem mog accounta onda iz moba obrisati i aplikacija kupljena kroz taj account? Je li to izvedivo i postoji li nekakav rizik od bananja accounta radi toga? Ima li itko iskustava? Hvala

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
A da jednostavno izvuces te apk. preko titanium backupa pa joj posaljes prek bluetootha i ona to instalira
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet

Nisam razmišljao na taj način. Što sprečava onda mene da ja sada vama svima dam taj .apk koji sam kupio? Nema mi to smisla, zašto bi onda itko imao potrebu krekirati aplikaciju, kada bi ju jednostavno jedna osoba kupila i podijelila okolo? Nešto meni sada tu nije jasno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
Heh a vecina ljudi ni ne zna za to...neznaju ni da mogu gotovo sve apk skinut s torrenta nego se drze trg.play
Moj PC  
0 3 hvala 1
16 godina
kuleee kaže...

Kupio sam na Playu TB Pro i PowerAmp Unlocker. Mogu li sada na curinom S3 se ulogirati u dućan sa više accountova (svojim i njenim) tek toliko da i njoj instaliram navedene aplikacije, a onda ona opet logira sebe (i po mogućnosti mene obriše)? Hoće li se brisanjem mog accounta onda iz moba obrisati i aplikacija kupljena kroz taj account? Je li to izvedivo i postoji li nekakav rizik od bananja accounta radi toga? Ima li itko iskustava? Hvala

Mislim da nećeš moći tako, bar meni nije uspjelo. Market javlja error.

domac5 kaže...
A da jednostavno izvuces te apk. preko titanium backupa pa joj posaljes prek bluetootha i ona to instalira

PoweAmp unlocker provjerava na market jeli stvarno kupljen, pa se ne može jednostavno poslati. Mislim može ali neće raditi.

14 godina
domac5 kaže...
Heh a vecina ljudi ni ne zna za to...neznaju ni da mogu gotovo sve apk skinut s torrenta nego se drze trg.play

Možda ne žele svi ljudi ne doprinositi zajednici skidanjem krekiranih inače-dvo-dolarnih aplikacija? Ako mi je TB top class aplikacija i savršeno mi sređuje uređaj, ne vidim razlog zašto im ne bih dao 30 pišljivih kuna kao znak zahvalnosti i zadovoljstva? Ali sto ljudi, sto ćudi... Inače, PowerAmp sam prvo skinuo crackan i svidio mi se pa sam ga kupio, vjerovao ti to meni il ne...

15 godina
Ja nemam karticu tako da nemogu kupovat nista... bilo bi dobro da naprave ko za itunes da kupis bon i stavis ga na raccun...
15 godina
Android borbeni komplet
Nemam ni ja karticu pa nemogu kupit...kad bi napravili to s bonovima onda bi kupio
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Jeli moguće kako sa Google maps ili nekom drugom aplikacijom postavljati slike na google maps? Ono kad napraviš u nekom kraju fotku da uploadaš da svi mogu vidjeti kad odu na google maps ili earth?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

valjda misliš na panoramio, s tim da moraš znat da ne ide slika odmah na google earth (maps), google ju mora prvo odobrit {#}

14 godina
Android borbeni komplet

Siguran sam 1200% da nitko nije do sada uočio ovu aplikaciju, a siguran sam i 240% da će vas gomila instalirati ovaj app {#} !!!!

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antonio.smiley.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbnRvbmlvLnNtaWxleS5mcmVlIl0.

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ocekujem za godinu-dve da ce igre za mobilne platforme dostici kvalitet konzolaskih igara.

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet

trebao bih program kako da preko wi fia prebacujem stvari sa kompa na mob i ako moze neki tutorial na yt..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Airdroid.

17 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

trebao bih program kako da preko wi fia prebacujem stvari sa kompa na mob i ako moze neki tutorial na yt..??

Koji imaš mob, za sve sony Android mobitele možeš to preko PC companiona, ako ne probaj sa Airdroidom

IRebic
15 godina
Android borbeni komplet
Ma airdroid je najjednostavniji
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
tomislavivic kaže...

Samba Filesharing. (mob mora biti rootan)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
Android borbeni komplet

treba mi neka da nemora bit rootan mob i da za sgs3 i jeli trebam kaj na kompu imat..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wi fi file explorer najjednostavniji i najbolji
16 godina
Android borbeni komplet

ES file explorer na mobu i ne treba ti ništa na kompu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 16:41 (dejo6).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

The Bard's Tale 50% popusta

Moj PC  
0 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice