Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.922.985
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
DamageHigh kaže...

Tapatalk ne podržava Bug forum. Tj. Bug forum ne podržava tapatalk.

kak i preko cega ekipa pise tu preko mobilnih aparata?

AMD-ATI
16 godina

Preko m.bug.hr. Iako ja osobno pišem preko pune verzije foruma i sa mobitelom.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo ja sad na mail kad ono Tek Trak poslao mail da su prestali sa radom.....

FUCCKKK..

Ima li neka slicna applikacija??

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
Hello! I am Android
17 godina
neaktivan

galaxy s2 ima 3 put :D

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

galaxy s2 ima 3 put :D

A HTC Desire-a nema koje je bio mobitel godine.

i zbroj postotaka je 101% :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 17:21 (Osa).
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Preko m.bug.hr. Iako ja osobno pišem preko pune verzije foruma i sa mobitelom.

Meni pisanje preko pune verzije foruma ne dozvoljava citate (ovaj post je sa računala) a postanje sa mobitela je samo uz isključen WYSIWYG ( npr.kod Opera mobile a bilo je i kod mini ). Ovaj browser- NetFront Life Browser

isključi ga sam, po nekom defaultu i može se pisati, ali isto ne dozvoljava citate (drugo nisam ni probao) a kod njega gore u zaglavlju "odgovaranja na poruku" stoji "tekstualni editor nije dostupan kod citiranja i uređivanja poruka", dakle isto, ali sam jedino kod njega uspio uključiti tipkovnicu, no pisanje šteka. Npr. na forum. hr-u nisam imao takvih problema (sa većinom browsera koje sam probao), pa čak ni ni sa dodavanjem linkova u post. Inače ovaj gore browser preporučam da probate (ako već niste) ima on neke mogućnosti, pa mu dajte šansu. Iako moram priznati da je malo sporiji od Opere.

14 godina
neaktivan

Možeš kliknuti u polje za pisanje i onda držiš Menu tipku par sekundi dok se ne pojavi tipkovnica :)

Tako se inače i piše ovdje sa mobitela :D

Vrt trokuta, najsjevernije drvo, 5 stopala južno.
17 godina
Android borbeni komplet

Koju navigaciju a da je free stavim na samsung galaxy s3.

Copilot mi ne radi.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Registriraj se na forumu ipmart

mnogo besplatnih navigacija.

Mnogo.
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Planiram kupit novu SD karticu za svoj i sestrin mob. Uzet ćemo vjerojatno od 8 ili 16 GB no zanima me treba li obraćati pažnju na klasu kartice i proizvođače, pa ako da, uputite me koje marke bih trebao po vama više gledati. Naravno, cilj je proć što jeftinije.

EDIT: Zaboravih napomenut da na svoj Desire planiram stavljat i custom ROM-ove tako da ak to igra neku ulogu u odabiru, slobodno recite.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 20:35 (Auctor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Auctor kaže...

Planiram kupit novu SD karticu za svoj i sestrin mob. Uzet ćemo vjerojatno od 8 ili 16 GB no zanima me treba li obraćati pažnju na klasu kartice i proizvođače, pa ako da, uputite me koje marke bih trebao po vama više gledati. Naravno, cilj je proć što jeftinije.

Evo ja baš danas kupio 8 Gb Class 6 od Silicon Powera za 64 kn u Merkura , zasad nemam primjedbi na brzinu... 

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav

Imam pitanje. Koristim na HTC-u ponekad super aplikaciju, Portable Wi-Fi HotSpot.  Naravno tada mobitel djeluje kao router i dijeli svoj internet uređajima koji se spoje na njega.  Tako ponekad koristim netbook kada nisam doma, posebno otkad mi je mob na tarifi od 1gb prometa.

Znači ta aplikacija dolazi sa mobitelom i nema pametovanja. ON i Off.  Sve super radi. Ali je ne vidim na marketu.  Imaju li ostali proizvođači ugrađenu aplikaciju ili se trebaju skidati sa marketa.

Kakva su iskustva sa ostalim mobitelima oko pretvaranja mobitela u HotSpot? Ima li samsung u sebi isto tako nešto?

Hvala na odgovorima.

0 0 hvala 0
16 godina
Siskin kaže...

Pozdrav

Imam pitanje. Koristim na HTC-u ponekad super aplikaciju, Portable Wi-Fi HotSpot.  Naravno tada mobitel djeluje kao router i dijeli svoj internet uređajima koji se spoje na njega.  Tako ponekad koristim netbook kada nisam doma, posebno otkad mi je mob na tarifi od 1gb prometa.

Znači ta aplikacija dolazi sa mobitelom i nema pametovanja. ON i Off.  Sve super radi. Ali je ne vidim na marketu.  Imaju li ostali proizvođači ugrađenu aplikaciju ili se trebaju skidati sa marketa.

Kakva su iskustva sa ostalim mobitelima oko pretvaranja mobitela u HotSpot? Ima li samsung u sebi isto tako nešto?

Hvala na odgovorima.

Naravno. Nije to neka posebna HTC-ova aplikacija. To je funkcionalnost integrirana u sam Android.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 20:40 (DamageHigh).
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

E super. Hvala!  Znači to ću uvijek imati na android uređaju.  Jako praktično za neke potrebe.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unix kaže...

Možeš kliknuti u polje za pisanje i onda držiš Menu tipku par sekundi dok se ne pojavi tipkovnica :)

Tako se inače i piše ovdje sa mobitela :D

Evo dakle  ipak ide na tvoj nacin ali nema crte kursora niti slova s kvacicama.Ovo samo kad je nuzno za koristiti.I citat je tu.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 21:43 (caramba).
14 godina
protjeran
SHELBY_09 kaže...
Auctor kaže...

Evo ja baš danas kupio 8 Gb Class 6 od Silicon Powera za 64 kn u Merkura , zasad nemam primjedbi na brzinu... 

Merkur mi je potpuno na drugom kraju grada tak da to otpada.

17 godina
Auctor kaže...

Merkur mi je potpuno na drugom kraju grada tak da to otpada.

Ok, samo sam htio reći da je klasa 6 dovoljna za mobilni uređaj. Imaš to kupiti u bilo kojem dućanu.
Ja sam htio uzeti ovu koja je baš best buy, al nema je nigdje i neće dolaziti. Ima je samo naa ebay-u al je dosta skuplja...

14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Da, šteta da je nema. Nego, naišo sam na ovu pa me zanima bili to bio dobar izbor jer nisam upoznat s kvalitetom G Skill stvari ili je bolje ić na neku drugu marku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Auctor kaže...

Da, šteta da je nema. Nego, naišo sam na ovu pa me zanima bili to bio dobar izbor jer nisam upoznat s kvalitetom G Skill stvari ili je bolje ić na neku drugu marku.

Pogledaj ispod artikla ocjene. Nisu baš nešto, pa na tvom mjestu ne bih riskira.

15 godina
neaktivan
Auctor kaže...

Ja sam si bio prošle godine u 4. mj kupio ovu, samo što je onda došla 118kn a ne 78kn. I čini mi se ok. A prijenos podataka "kroz mobitel" tak nebudeš dobil max brzinu zbog usb-a ili čega već. Meni max brzina ide samo ak izvadim karticu i stavim u čitač za memorijsku.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

hoće li na andorid doći uskoro nova verzija fruit ninje, ona sto je i na iphone dosla? s tom novom verzijom se dobe neka voća koja daju +sekunde i dodatne bodove

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Konacno stigao i Max Payne na android... dobro je, ja zadovoljan konverzijom... :)

BTW naletjeh i na neki Temple Run Brave, imangi studios i disney... u biti isti Temple Run sa "novim skinom" ili novom temom. Ima neko strelicarstvo ubaceno, ali nis posebno novoga.

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

pozdrav!od nedavno sam vlasnik android uređaja pa bi trebao pomoć.jučer mi je preko noći baterija pala samo za 6%,a danas za 7 sati 36%.

imali kakva aplikacija koja ce pokazati šta je preko noći toliko trošilo bateriju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tomy Lee kaže...

pozdrav!od nedavno sam vlasnik android uređaja pa bi trebao pomoć.jučer mi je preko noći baterija pala samo za 6%,a danas za 7 sati 36%.

imali kakva aplikacija koja ce pokazati šta je preko noći toliko trošilo bateriju?

Koju verziju Androida imaš na svom uređaju? Gingerbread ima ugrađeno nešto slično. Probaj i aplikacije poput Battery Monitor Widget.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
15 godina
mind_challenge kaže...
Tomy Lee kaže...

Koju verziju Androida imaš na svom uređaju? Gingerbread ima ugrađeno nešto slično. Probaj i aplikacije poput Battery Monitor Widget.

verzija 2.3.7 .Što ima ugrađeno?

17 godina
Tomy Lee kaže...
mind_challenge kaže...
Tomy Lee kaže...

verzija 2.3.7 .Što ima ugrađeno?

Settings->About Phone->Battery Use

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Izasla je nadogradnja na ICS za Xperiu Mini Pro :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice