http://androidfan.eu5.org

nije ona ništ otključala.
Motorola će prodavati developer verziju RAZR XT910 kojem će se moći otključati bootloader.
Ne mogu se složiti s tobom vezano uz TweetCaster. Plume je definitivno najbolja, najljepša i najpraktičnija tviter aplikacija. 1 dolar košta, ali se i više nego isplati!
Ne mogu se složiti s vama. Najbolji je TweetDeck, tj. TweakDeck.
Ne mogu se složiti s vama. Najbolji je TweetDeck, tj. TweakDeck.
Odnosno TweetDrek :D
Postoji li program kojim mogu slikati pritiskom na neku od volume tipki (to su mi jedine fizicke, ne On/off tipke)?
Androis 2.3.5., Wildfire S.
Postoji li program kojim mogu slikati pritiskom na neku od volume tipki (to su mi jedine fizicke, ne On/off tipke)?
Androis 2.3.5., Wildfire S.
Ova aplikacija ima tu mogućnost (6. slika):
Prijatelju, velika greščica !!!!
Evo dobre vijesti za sve androidaše:
Lookout se mogao skinuti s Marketa prije. Lookout je bio jedan od prvih AV-a na Marketu. Sad su nešto očito promijenili, pa se ne može skinuti u Hrvatskoj.
Kao odličnu zamjenu, probajte Avast.
Zašto mi se ovo dešava. Prije sam imao Lookout instaliran na mobitelu i nakon reseta svega ga nemogu nać ni na marketu ai i ovo mi se pojavljuje (vidi sliku) kad odem na PC verziju marketa.
evo kome treba lookout ima ga tu.
Koja je fora s ovim?
Ne kontam :/
Platim koliko želim?
Koja je fora s ovim?
Ne kontam :/
Platim koliko želim?
Da, i možeš birat koliko ide developerima koliko u humanitarne svrhe, a ako platiš više od prosjeka u trenutku kupnje (trenutno je 5,96$) dobiješ i World of Goo uz Anomaly: Warzone Earth, Osmos i EDGE.
Da, i možeš birat koliko ide developerima koliko u humanitarne svrhe, a ako platiš više od prosjeka u trenutku kupnje (trenutno je 5,96$) dobiješ i World of Goo uz Anomaly: Warzone Earth, Osmos i EDGE.
kupljeno.
Jedino, kako se skida :/
to nisam našao..
S marketa ili?
kupljeno.
to nisam našao..
S marketa ili?
Pojma nemam, znam da kada kupis na stranici dobijes linkove za steam (kupio sam sve prijašnje bundlove), pa valjda tamo ima i za android nesto. Vidiš mogao bih ja to kupiti sutra sve su to dobre igre.
kupljeno.
to nisam našao..
S marketa ili?
Dobiješ link na mail i u njemu su upute kako skinuti i snimiti apk na mob (između ostalog). Ako pristupiš linku sa mobitela, onda te preusmjeri direktno na dio stranice za download apk-a (mobile friendly ;) )
kupljeno.
to nisam našao..
S marketa ili?
Dobiješ link na mail i u njemu su upute kako skinuti i snimiti apk na mob (između ostalog). Ako pristupiš linku sa mobitela, onda te preusmjeri direktno na dio stranice za download apk-a (mobile friendly ;) )
hvala obojici.
naručio sam :)
dao sam im 6$, nek se nose
imam problem.
xperia mini pro.
kad mi netko posalje poruku notifikacija kasni 10 sec, kad me neko zove mob vibrira, a na screenu nist i ne mogu se javiti, sve uzasno steka, sporo je.
jel uzrok tome 120 instaliranih aplikacija ili sto?
120?? ti se zezas ili sta? jel sve to koristis?
ja u 2god nisam skino tolko aplikacija
i memorija telefona ti je vjerojatno puna? imas hrpu pokrenutih procesa?
koji android? android je pozeljno ugasit svaka 2-3 dana ako nije na 2.3.x jer ne gase procese sami pa se mobitel uspori
imam problem.
xperia mini pro.
kad mi netko posalje poruku notifikacija kasni 10 sec, kad me neko zove mob vibrira, a na screenu nist i ne mogu se javiti, sve uzasno steka, sporo je.
jel uzrok tome 120 instaliranih aplikacija ili sto?
Sva sreća pa imaš raspoloživo 128 MB RAM-a koji su ti vjerojatno puni, onak, PUNI!
Sa 120 appk. bi SGS II imao što raditi.
Briši to jbte.
Nema rasprave dalje.
LOL, pa ja trenutno imam 189 na O2x, bilo ih je valjda pred koji dan i preko 200, pa sam malo čistio... xD
I na Desireu sam redovito imao 150tak appova (što tema raznih, widgeta, programa i igrica...).
Hoću reći, ništa čudno. OK, možda je za tu xperiu previše, ne znam...