Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.700.945
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo jedna zgodna usluga, meni je odlična, danas mi je baš dobro došla {#}

Google Cloud Print

Dakle, instalirate Google Chrome, u postavkama ima opcija da se svi instalirani printeri na tom računalu spoje sa Cloud Printom. Onda skinete sa Marketa Cloud print aplikaciju.

Cloud print se spoji sa vašim Google Accountom. Sad imate opcije za isprintati:

• Mail
  • Google Docs
  • Google Calendar
  • Picasa
  • Facebook
  • Files
  • SMS
  • Drawings
  • Notepad
  • Contacts
  • Scan Documents

Odaberite što želite isprintati, Cloud print vam onda ponudi listu printera koji su spojeni na Cloud print. Odaberite jednog, Cloud print pošalje file na server, odakle se skine na PC i isprinta se. (prijenos traje cca 20-25 sec)

Jedina je mana što PC mora bit upaljen. Možda se može srediti da printer bude spojen na router, moram to isprobati još.

Lipstick junkie be funky all he wanty

2 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

mozda sam promasio temu,ali evo jedne preporuke za aplikaciju...

``droidsheep``-besplatna,radi kao i faceniff...

aplikacija sluzi za upadanje na tudje profile (facebook,youtube itd)...mobitel/tablet mora biti rootan

http://droidsheep.de/

Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Jeste vidjeli ovo: LINK

Naime ove sve aplikacije su snižene na 0.1 $ a inače su neke od njih po 5+$ {#}

Ja sam neke već upiknuo {#}

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Ajmo,navali narode,jos malo pa nestalo! :) Veliki popusti na marketu,hrpa aplikacija po 10 centi! Vrijeme da i mi pirati nesto kupimo hehe!

http://m.pocketnow.com/android/android-market-offering-big-savings-with-ten-cent-apps
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo kako da ja to kupim ako pise da niti je applikacija ne podrzava arc s? :S
a htio bi par komada kupiti. 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jebai ga kad mi je prazan racun skroz XD ni 10 centi nemam XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ajde idemo sad rjesiti ovaj problem.

This app is compatible with some of your devices.

NO   Xperia Arc S
   -This item cannot be installed on your device.
YES   T-Mobile Sony Ericsson X8
cuo sam da je moguce zato jer je arc s na Vipu i da zbog toga ne radi, kako da sada kupujem applikacije?
I kak onda da ne postoji piratstvo ako ne mogu kupti, a hocu? :S 
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Android borbeni komplet
DwightSchrute kaže...
Ajmo,navali narode,jos malo pa nestalo! :) Veliki popusti na marketu,hrpa aplikacija po 10 centi! Vrijeme da i mi pirati nesto kupimo hehe!

http://m.pocketnow.com/android/android-market-offering-big-savings-with-ten-cent-apps

AAAAAAAAAAAAAA PRIJE 2 DANA KUPIO 2X SWIFTKEY AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PO 3$ SVAKI AAAAAAAAAAAAAAAA

KITU MAJMUNOVU

17 godina
U HR se ne mogu kupovat aplikacije.
Jedino uz Vip i Market Enabler.

Meni je uspjelo na Tele2 i Market Enabler na T-Mobile USA. Ali je obavezno da si prvo ušo u Checkout pa da se ulogiraš, tek onda ideš kupovat
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
U HR se ne mogu kupovat aplikacije.
Jedino uz Vip i Market Enabler.

Meni je uspjelo na Tele2 i Market Enabler na T-Mobile USA. Ali je obavezno da si prvo ušo u Checkout pa da se ulogiraš, tek onda ideš kupovat

Moram te tu opovrgnit...

UZ TMobile možeš BEZ Market Enablera, a uz Vip i Market Enabler ne mogu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Hvala, probao sam jednom na T-Mobile sa i bez, ali nije išlo
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Hvala, probao sam jednom na T-Mobile sa i bez, ali nije išlo

Eto meni cura sa TMobile-a normalno uzima appove, a ja s ViP-a ne mogu nikako... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Ja sa Tele2 i Vipa upravo kupujem.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

No a kaj u cemu je problem?vip je u qurzu ili market?

kad ce slozit to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Ja sam kupio 3 komada i sad me nešto hebe {#} (tmobile)

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

No a kaj u cemu je problem?vip je u qurzu ili market?

kad ce slozit to?

Ne, ispada da ovisi o srići... 

Njemu znani slučajevi - Tele2, Vip - radi, TMobile - ne radi

Meni ispada - TMobile - radi, Vip - ne radi

17 godina
Jel to preko bankovne kartice se naplaćuje ili skida iznos sa salda?
LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nije mi jasno kud tolko silite na kupovinu tih aplikacija kad u par klikova ju imaš besplatno i velika većina rade skroz normalno. Sad ići nekaj kemijat sim-tam da bi ju kupil mi ne pada na pamet. Kad se oni odluče napravit da ju mogu kupit ko čovjek na marketu bez problema, e onda ću ju kupit (i onda ću još premislit dal se isplati). Ak njima nije u interesu da si srede da pobiraju novce, onda nije ni meni da ih dajem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Evo jedina aplikacija koju bi htio imati, a ne radi onim putem jer stalno provjerava licencu i restarta se je PowerAMP. Aplikacija je vrhunska i vrijedi novca, ja bi je kupio, ali ne mogu.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni je na Desireu radilo kupovanje aplikacija na T-Mobileu, a na SGS2 štuca. Malo hoće, malo neće, kako mu prdne. Prije mi nije dalo da kupim Minecraft, sad ga kupio za 0.10$ (što je ustvari super!)... :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Šef kaže...

Meni je na Desireu radilo kupovanje aplikacija na T-Mobileu, a na SGS2 štuca. Malo hoće, malo neće, kako mu prdne. Prije mi nije dalo da kupim Minecraft, sad ga kupio za 0.10$ (što je ustvari super!)... :)

Koliko još traje ta akcija? Radi li market na Tele2?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Šef kaže...

Deset dana. Najvjerojatnije ne, ali probaj. xD

17 godina
trap kaže...
mind_challenge kaže...
Šef kaže...

Deset dana. Najvjerojatnije ne, ali probaj. xD

A mogu li kupovat ako upotrijebim market enabler ili nešto slično?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
15 godina
mind_challenge kaže...
Šef kaže...

meni radi na tele2, proradio prije kojih mjesec dana..nisam jos probao kupovat, no vidim sve paid aplikacije i kad stisnem buy normalno me vodi na checkout...

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni normalno radi,tmobile,SGSII.  Btw,izgleda da će svaki dan idućih deset dana biti 10 novih aplikacija po 10 centi,pa zato pozorno pratite market! :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

ajmo ljudi, 10 dana ovog popusta od 10centi, ima da to sve pokupujemo. tko nadje app, neka objavi pod hitno!

17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Evo ja sam rješio svoj problem (tmobile), naime kada kupujem aplikacije preko market.android.com sve radi bez problema...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni ne radi na vipu I t-mobileu. Ili je to zbog toga sto sam jucer napravio checkout account?Stvarno zelim kupit aplikacije dok su jos na akciji
Hello! I am Android
16 godina
neaktivan
LIX kaže...

ajmo ljudi, 10 dana ovog popusta od 10centi, ima da to sve pokupujemo. tko nadje app, neka objavi pod hitno!

Reckless Racing, Beautiful Widgets su po 10 centi...

NFL Rivals
Reckless Racing
Read it Later Pro
Flick Golf
Fruit Ninja
Christmas HD live wallpaper
AirSync by doubleTwist
Star Chart
Beautiful Widgets

http://www.androidcentral.com/day-2-googles-10-day-10-cent-10-billion-app-download-celebration

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ovo bi moglo bit zanimljivo :D

(Valjda se smije stavit link sa drugog foruma?)

http://www.hcl.hr/vijesti-gta-3-na-ios-i-android-uredajima-sredinom-mjeseca-5709-29.html

Moj PC  
2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice