Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.700.838
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android borbeni komplet
lzgr kaže...

Zapravo, antivirus ne koristim ni na PC-u, dovoljan mi je mozak. A na mob bih ga mogao stavit...

EDIT: Koja je najbolja anti-theft aplikacija?

Ja sam instalirao Prey Anti-Theft, a najbolje je da postoji verzija i za komp i za mob (u mojem slučaju, a nadam se i tvojem, android mobu), tako da ja preporučam ovi anti - theft program/aplikiaciju.

Meni je zadovoljavajući sa opcijama koje ima i što podržava u sebi!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Mislis na placene appove ili? 

Da, kad stisnem na buy pise da nema uredaja koji to podrzavaju.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan

teško ćeš još kupit app u nas, koja si mreža? Ja na VIP-u ne mogu sa Desireom, ali mislim da TMobile može, jer mi cura preko Defya sve normalno kupuje

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

teško ćeš još kupit app u nas, koja si mreža? Ja na VIP-u ne mogu sa Desireom, ali mislim da TMobile može, jer mi cura preko Defya sve normalno kupuje

Moguce, jer imam x8 na tmobile i normalno mogu kupiti, dok arc s na vipu i ne mogu.
znas mozda kad ce to biti dostupno?
fala ti. 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
17 godina
Android borbeni komplet

Ja preko AT&T marketa kupujem normalno.

Defy i Tele2.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Mitsuoka kaže...

Moguce, jer imam x8 na tmobile i normalno mogu kupiti, dok arc s na vipu i ne mogu.
znas mozda kad ce to biti dostupno?
fala ti. 

To je sve do fakin vipa {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ona igra, Race of Champions je brutalno dobra! Izvrsna grafika, upravljanje autima, sve je odlično, bolje od svih takvog tipa koje sam dosad probao

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LIX kaže...

kaže da mi treba android device da bih mogao skinuti igru.

kvragu... da sam barem znao da da moj android telefon nema android.

{#}

anyway, skinulo je preko marketa.

To ti je pisalo zato jer si otvorio s nekim preglednikom u kojem ti je stavljeno da ti stranice otvara kao na kompu (desktop). To je meni isto javilo kad sam otvorio s Dolphinom HD (jer tamo imam opciju prikaza desktop). A onda sam probao sa stock preglednikom kojeg ne koristim uopce i on me je onda preusmjerio na market :)

16 godina
neaktivan

Sorry za OFF, ali kako nitko ne odgovara na temi koju sam otvorio, ovdje ću kopirati ono što sam tamo napisao...

All great things require great dedication. - Chuck Norris
17 godina
Šef kaže...

Ona igra, Race of Champions je brutalno dobra! Izvrsna grafika, upravljanje autima, sve je odlično, bolje od svih takvog tipa koje sam dosad probao

I jos je bolja optimizacija od svega navedenog

15 godina
neaktivan
17 godina

Imaš par objašnjenja u Defy temi.

I kakav ti to aplikaciju/program koristiš?

Pa SuperOneClick 1.7 ili 1.8 je obavezan za to, par sek mu treba...nisam probao noviji, no u 1.18 busybox i 1.19 nema prevelike razlike

15 godina
neaktivan
Kojoj temi,. ja to ne mogu naći. Inače, hvala.
Ne znam neki je bio (sa xda)
Hello! I am Android
17 godina
z4root?

neznam nikog tko to vise koristi, za pola HTC-a trebas imat S-off i sl. onda za SE trebas imat unlockan bootloader

najbolji je SuperOneclick za mobitele koji ne trebaju nista dodatno za root...
14 godina
Android borbeni komplet

Kada dobijem SUPER BINGO onda ću prvo otrčati u IKEA dućane, a za to će mi put pokazati ON;

LINK; http://www.gsmarena.com/google_maps_60_with_indoor_navigation_lands_on_android-news-3447.php

Uh što sam nestrpljiv {#}!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATJLučko kaže...

Kada dobijem SUPER BINGO onda ću prvo otrčati u IKEA dućane, a za to će mi put pokazati ON;

LINK; http://www.gsmarena.com/google_maps_60_with_indoor_navigation_lands_on_android-news-3447.php

Uh što sam nestrpljiv {#}!!!!

daj, bjezi, to bi me spasilo da sam imao na Schiphol aerodromu u Amsterdamu sad. takva komplikacija od aerdroma za pop.zdit. tamo gdje sam usao na aerodrom mi je igrom slucaja bio pult za check in karte, ali moj terminal gdje sam se trebao ukrcati na avion je otprilike 2km (bez pretjerivanja) od te tocke bio. cak mi ni aplikacija Schiphol aerodroma nije mogla pomoci, sreca pa sam kao golub pismonosa kalibriran.

15 godina
neaktivan
@Mitch
Hvala!
Hello! I am Android
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li postoji aplikacija iZet za android? thx!{#}

0 0 hvala 0
15 godina
HTC Desire [MIUI-XJ]
14 godina
sinke90 kaže...

Ukratko, jasno i glasno, NE!

Ali postoji AndZet od Zoran Novaković, neloša aplikacija, treba ju testirati da se uvjeriš da je stvarno dobra, ili ne!

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Ali postoji AndZet od Zoran Novaković, neloša aplikacija, treba ju testirati da se uvjeriš da je stvarno dobra, ili ne!

ATJ, Ova aplikacija je upravo to što traži, dakle zove se Trambus:https://market.android.com/details?id=com.svebee.trambus&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdmViZWUudHJhbWJ1cyJd  . Ima raspored za autobuse i tramvaje, zatim utipkaš koju stanicu trebaš i odmah ti izračuna koji tramvaj i za koliko dolazi. I na kraju, ima mogućnost kupnje ZET-ove karte. Ukratko jasno i glasno DA!

HTC Desire [MIUI-XJ]
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 23:18 (jurica_m).
14 godina
sinke90 kaže...

Sinke90 pita za iZet   {#}????

jurica_m kaže...
ATJLučko kaže...

ATJ, Ova aplikacija je upravo to što traži, dakle zove se Trambus:https://market.android.com/details?id=com.svebee.trambus&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdmViZWUudHJhbWJ1cyJd  . Ima raspored za autobuse i tramvaje, zatim utipkaš koju stanicu trebaš i odmah ti izračuna koji tramvaj i za koliko dolazi. I na kraju, ima mogućnost kupnje ZET-ove karte. Ukratko jasno i glasno DA!

Ti odovaraš Trambus {#}  ?!!!!?

Jure, jasno i glasno, iZet na android marketu i platformi kao aplikacija NE postoji.

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 23:32 (ATJLučko).
15 godina
Android borbeni komplet

Isprike, krivo sam shvatio. Mislio sam da traži nešto slično. Sad tek vidim da je tražio identičnu aplikaciju. Da, to ne postoji, ali postoji ovaj Trambus, ako želi neku dobru alternativu. {#}

HTC Desire [MIUI-XJ]

0 0 hvala 0
17 godina
jameshook kaže...
@Mitch
Hvala!

Uspio ? :)

Tema za defy ti je Motorola Defy u Vipnetovoj ponudi

15 godina
neaktivan

hvala ekipa,al bas pitam za iZet,jer on ima opciju da simulira kupljenu kartu ( shvacate zasto to trazim ;) )

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 20:01 (sinke90).
16 godina
Jeli postoji kakav nacin da "teme koje pratim" na bolu budu u nekom widgetu kao news feed iki nesto slicno? Vidio sam BUG Online app na Marketu, ali tamo se ne mogu logirat i nekako mi se ne svidja. Hvala.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
kakva simulacija kupljene karte?neka ilegala ili sto?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sardax kaže...
Jeli postoji kakav nacin da "teme koje pratim" na bolu budu u nekom widgetu kao news feed iki nesto slicno? Vidio sam BUG Online app na Marketu, ali tamo se ne mogu logirat i nekako mi se ne svidja. Hvala.

BugDroid

Tema na forumu (btw: app su radili decki sa te teme {#})

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

sinke pita vjertojatno za onu aplikaciju kad zajebeš kontrolora ko da si kupio kartu,a nisi.

pa puko bi od smijeha kad bi mi frajer došao jer imam kartu a ti mu izvadiš mob i pokažeš da si "kupio kartu"...

to je ona aplikacija kaj je bila u novinama prije nekih 10 dana,tak nešto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice