Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.701.455
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ekipa hocu kupiti poweraAMP i pise da nije dostupan za arc s, ali za x8 je dostupan.

edit.
pise da trial verzija radi, a full verzija ne....

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 22:58 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Mitch kaže...

Znam al je izašao mega update (4.1.1 i 4.1.4 za pro verzije) sad ima mogućnost da inst. aplikacije koje se ne prikazuju u marketu pod my apps mozes linkat...

To se može i s Titanium Backup.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina
Android borbeni komplet

Evo upute za korištenje amazon appstore-a izvan SAD-a: http://goo.gl/krcoR

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Šef kaže...
Mitch kaže...

Znam al je izašao mega update (4.1.1 i 4.1.4 za pro verzije) sad ima mogućnost da inst. aplikacije koje se ne prikazuju u marketu pod my apps mozes linkat...

To se može i s Titanium Backup.

Može al meni nije radilo sa PES 2012...moro sam preko ROM toolboxa

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pred par dana je izašao Foxit Mobile PDF. Nisam ga još isprobao...

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Evo ICS tipkovnica: DOWNLOAD

Kako instalirati: stavite aplikaciju na sd karticu i instalirajte {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jedna vrlo zabavna igrica... Where's my water?

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ups. kriva tema :S

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 0:22 (Beagle).

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

ovak, cura mi ima wildfire s i ima velikih problema s unutarnjom memorijom... imate možda neku preporuku za neki program koji bi recimo slike stavljal na sd karticu ili čistil cache mem. Čudo mi je i to jer ima ukupno 180 mb interne, ima jednu ili dvije igrice max. jos 2 neke aplikacije, a praktički ne može niti galeriju pogledati ako ne očistim cache mem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
17 godina
E ekipa jel zna netko kako da rijesim ovaj problem :

Kad sam imao CM7 boje su bile uredu, sad sa CM7.1 na svim wallpaperima slike izgledaju kao da su u par nijansi. Na CM7 su izgledale normalno, ko u 16.7 milijuna boja, ovako izgledaju ko da su u 65k?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Netko je već pisao o Race of Champions u ovoj temi. Šef čini mi se. Pa dostupna je i radi sasvim glatko na Desireu.

0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
trap kaže...

Netko je već pisao o Race of Champions u ovoj temi. Šef čini mi se. Pa dostupna je i radi sasvim glatko na Desireu.

Ja sam skinuo apk sa marketa ali mi nece skinuti game content jer stalno javlja "Time out was reached" "URL using bad/illegal format or missing URL"

14 godina
neaktivan
Osa kaže...
trap kaže...

Ja sam skinuo apk sa marketa ali mi nece skinuti game content jer stalno javlja "Time out was reached" "URL using bad/illegal format or missing URL"

Meni je skinulo, znalo je prekinuti u početku, ali bilo je valjda do wifi signala. Ostavio sam mobitel bliže ruteru i skinuo je.

Probaj na mobilismu ili gdje skinuti SD folder.

15 godina

kaže da mi treba android device da bih mogao skinuti igru.

kvragu... da sam barem znao da da moj android telefon nema android.

{#}

anyway, skinulo je preko marketa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 16:54 (LIX).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ide preporuka za FaceNiff aplikaciju...  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sorry za OFF, može li mi tko pomoći?

All great things require great dedication. - Chuck Norris
15 godina
neaktivan
A problem je?
Hello! I am Android
17 godina
Ma trebalo bi nacjepat 5 metri drva...
Lol
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
neaktivan
Hahaha
Ovako imam problem. Išao sam napraviti temporary root na defy-u i cijeli mob se smrzao, te sam morao izvaditi bateriju. I tako 3 puta. Da li je moguće da sam oštetio defy, pošto mi se čini da radi sporije nego prije toga(btw napravio sam factory reset).
Hvala!
Hello! I am Android
15 godina
jameshook kaže...
Hahaha
Ovako imam problem. Išao sam napraviti temporary root na defy-u i cijeli mob se smrzao, te sam morao izvaditi bateriju. I tako 3 puta. Da li je moguće da sam oštetio defy, pošto mi se čini da radi sporije nego prije toga(btw napravio sam factory reset).
Hvala!

Kakve to veze ima s Android borbenim kompletom?

HTC Desire [MIUI-XJ]
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

pozz ljudi... kolika je potreba trenutno za nekim antivirusnim aplikacijama na androidu ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bones kaže...

pozz ljudi... kolika je potreba trenutno za nekim antivirusnim aplikacijama na androidu ?

Jedina svrha u koju sam (i opet ću) ih koristo su one anti-theft opcije.

Long live Open Source and GNU/Linux!
17 godina
Bones kaže...

Nije bas neka potreba ali nikad se nezna, ako skidas aplikacije samo sa Marketa onda 99% neces imat problema.

Za onih 1% i za paranoike (kao i za one sto skidaju ne-legalno) preporuka je neki antivirus.

Osobno imam Dr.Web Anti-virus ali mi nije stalno upaljen (in real-time) nego ga upalim 1xtjedno i napravim Quik scan (treba mu cca. 1-2min) {#}.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
15 godina
djigibao kaže...

Nije bas neka potreba ali nikad se nezna, ako skidas aplikacije samo sa Marketa onda 99% neces imat problema.

Za onih 1% i za paranoike (kao i za one sto skidaju ne-legalno) preporuka je neki antivirus.

Osobno imam Dr.Web Anti-virus ali mi nije stalno upaljen (in real-time) nego ga upalim 1xtjedno i napravim Quik scan (treba mu cca. 1-2min) {#}.

I ja koristim Dr.Web-a. Preporuka

HTC Desire [MIUI-XJ]
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zapravo, antivirus ne koristim ni na PC-u, dovoljan mi je mozak. A na mob bih ga mogao stavit...

EDIT: Koja je najbolja anti-theft aplikacija?

Long live Open Source and GNU/Linux!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 13:53 (lzgr).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
ekipo zasto ne mogu kupovati preko marketa, za svaku app pise da je nekompatibilna sa mojim mobom(arc s) sto je nemoguce.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislis na placene appove ili? 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice