Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.826
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Long live Open Source and GNU/Linux!
15 godina
Android borbeni komplet

@trap

mozes poslati apk od tog ghostly sms-a? ne mogu ga skinuti sa web marketa, nit mi ga nalazi na mobitelu pa cak i uz market access.

thx :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

@trap

mozes poslati apk od tog ghostly sms-a? ne mogu ga skinuti sa web marketa, nit mi ga nalazi na mobitelu pa cak i uz market access.

Poslano. :)

15 godina
neaktivan
trap kaže...
Igor666 kaže...

@trap

možeš staviti i link, pa aplikacija je tako free

14 godina
neaktivan
Osa kaže...
trap kaže...
Igor666 kaže...

@trap

možeš staviti i link, pa aplikacija je tako free

Evo link na multiupload... http://www.multiupload.com/UNJ0YYYUYG

Ali izgleda da je developer dozvolio i nama da je vidimo na marketu (kaže da nije on ni stavio nikakav filter za zemlje ili štogod). Pa potražite na marketu ako želite Gingerbread Ghostly SMS (bar mislim da je tako).

15 godina
trap kaže...

Ali izgleda da je developer dozvolio i nama da je vidimo na marketu (kaže da nije on ni stavio nikakav filter za zemlje ili štogod). Pa potražite na marketu ako želite Gingerbread Ghostly SMS (bar mislim da je tako).

pa nesto je stavio jer ga meni na marketu nema. a na web marketu, barem meni, kaze ovo: "This app is incompatible with your HTC HTC Desire."

tako da se ne moze instalirati, makar emulirao i nekok drugog stranog operatera...

ali hvala jos jednom na linku, ne znam kako si ti uspio skinuti sa marketa :)

14 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
trap kaže...

pa nesto je stavio jer ga meni na marketu nema. a na web marketu, barem meni, kaze ovo: "This app is incompatible with your HTC HTC Desire."

tako da se ne moze instalirati, makar emulirao i nekok drugog stranog operatera...

ali hvala jos jednom na linku, ne znam kako si ti uspio skinuti sa marketa :)

Ma sve to štima, ali skrenuh pažnju na to developeru na XDA i večeras je maknuo te filtere za zemlje i sada se može i kod nas naći preko marketa. :)

EDIT: eh sada vidim na web marketu da je kompatibilan s mojim HTC Runnymedeom, ali sa Desireima nije. Ah, čudno. Imate link iznad svi koji ne možete skinuti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 23:30 (trap).
14 godina
trap kaže...
Igor666 kaže...
trap kaže...

Ma sve to štima, ali skrenuh pažnju na to developeru na XDA i večeras je maknuo te filtere za zemlje i sada se može i kod nas naći preko marketa. :)

EDIT: eh sada vidim na web marketu da je kompatibilan s mojim HTC Runnymedeom, ali sa Desireima nije. Ah, čudno. Imate link iznad svi koji ne možete skinuti.

Alo, momak, jel to ne vrijedi i za HTC DHD  {#}, jer je ga ne vidim na Marketu, ili možda nisam dobro nešto shvatio  {#}!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
trap kaže...
Igor666 kaže...
trap kaže...

Alo, momak, jel to ne vrijedi i za HTC DHD {#}, jer je ga ne vidim na Marketu, ili možda nisam dobro nešto shvatio {#}!!

Vrijedi, vrijedi za sve GB mobitele. Sad, DHD ima više memorije pa je možda taj problem manje prisutan. No ne škodi imati program kao osigurač. Moj brat ga je bez problema instalirao na DHD.

17 godina
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

PES 2012 je vani za sve nogometoljupce.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Long live Open Source and GNU/Linux!

1 0 hvala 0
17 godina
Očito je da je Apple platio....barem tako mislim
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Itašao je update za android market te sad nosi brojčanu oznaku 3.3.11. Novosti su dodatne mogućnosti u opcijama. Ako vam se nije update-a sam skinite ga ovdje: http://www.mediafire.com/?dax3a639hdxctbg

Hello! I am Android
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 15:38 (jameshook).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nije 3.1.11 već 3.3.11 i jos je izasao prije tjedan dana (1.11)
17 godina
Mitch kaže...
Nije 3.1.11 već 3.3.11 i jos je izasao prije tjedan dana (1.11)

i radi za razliku od 3.2

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan
Meni radi jedva...

Za pola aplikacija mi kaze da ih ne moze naci, kad ih pozelim kupit...
Updatei nekih aplikacija isto jedva, nekad kad stisnem da se instalira aplikacija, samo stoji "Preparing for download" (ili nesto u tom stilu)...

Cak ni s Market Enablerom ne mogu kupovati, kaze "Item not found"... ljut sam.
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
15 godina
Šef kaže...
Meni radi jedva...

Updatei nekih aplikacija isto jedva, nekad kad stisnem da se instalira aplikacija, samo stoji "Preparing for download" (ili nesto u tom stilu)...

XJ će na MIUI-ju to sve lijepo ukomponirati i neće biti problema. Naravno, tko je na MIUI-ju.

HTC Desire [MIUI-XJ]
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
Meni radi jedva...

Zato sam ja na starom marketu. Ovi 3.x.x mi se ne čine ni brzi ni stabilni baš.

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Paper Camera je na GetJar-u free :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Nije pazil :)

Ima ih još dobrih tamo kao beautiful weather
17 godina
Šef kaže...
Meni radi jedva...

Pa niko nemrem kupovat prek Market enablera :)

moras stavit AT&T u enableru i onda ce ti i web market bit dostupan kao da je u dolarima i onda ces na njemu kupovat (market.android.com)....druge nema.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li neka aplikacija s kojom bih mobitel koristio kao tipkovnicu na PC-ju? Da se zavalim i surfam (tipkam i sl.), jer miš mi ima dovoljno kabela, ali je tipkovnica "zavarena" za laptop...

Nadam se da kužite... :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

badava sve to kad za svaku drugu aplikaciju veli da nije kompatibilna sa Desire-om...znaci da moram novi mob kupiti ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...

Ima li neka aplikacija s kojom bih mobitel koristio kao tipkovnicu na PC-ju? Da se zavalim i surfam (tipkam i sl.), jer miš mi ima dovoljno kabela, ali je tipkovnica "zavarena" za laptop...

Unified Remote. Naravno, trebaš instalirati i server za PC.

Možeš misliti uživancije s Desire-om Z (s fizičkom tipkovnicom)...tipkovnica ko tipkovnica, touchscreen = touchpad. Uživancija..:)

(kod vas bez fizičke tipkovnice se otvara virtualna).

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ja koristim GRemote PRO i za miš i za tipkovnicu :)

@Igor666

Piše da nije kompatibilna zato jer ju nemožeš kupiti, ali zapravo ona radi. Skini ju sa mobilisma i radit će ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 20:33 (Osa).
17 godina
Šef kaže...

aplikacija s kojom bih mobitel koristio kao tipkovnicu na PC-ju

Teamviewer za PC

Teamviewer za ANDROID

Mobitelom se spojiš na kućni wi-fi, spojiš se na svoj PC/LAP i upravljaš mobitelom.

Ovaj dio texta je napisan na LG GT540.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
15 godina
Osa kaže...

@Igor666

Piše da nije kompatibilna zato jer ju nemožeš kupiti, ali zapravo ona radi. Skini ju sa mobilisma i radit će ;)

pa mogu je kupiti. mislim market radi normalno, mogu kupiti neke druge aplikacije. ali za neke ocito developeri stavljaju filter za desire, vjerojatno misle da je preslab ili sto vec...lako se aplikacija nabavi, i normalno da radi, ali me zivcira to sto svaka druga kao nije kompatibilna. ne kuzim koja im je to fora {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice