Pogledajte ovu grafiku, na ovoj igri. Plačite. Kupite quad-core tablet. :D
http://androidspin.com/2011/10/21/jaw-dropping-racing-game-headed-to-android-this-cant-be-real-but-it-is/
Na official stranici ima slika sa hrv zastavom
Pogledajte ovu grafiku, na ovoj igri. Plačite. Kupite quad-core tablet. :D
http://androidspin.com/2011/10/21/jaw-dropping-racing-game-headed-to-android-this-cant-be-real-but-it-is/
Na official stranici ima slika sa hrv zastavom
Moze li mi netko reci za sto je ovaj folder Aura (vidi sliku), je li to mozda od Sygic navigacije?
Skinuo sam tu navigaciju, skinuo neki dodatak od 150 MB vise-manje + kartu za HR.... poslije sam pobrisao program al cini mi se da mi kartu i ostale gluposti nije pobrisao. Jos nesto, u folderu "Maps" nalazi se mapa "hrv.ta.2013.01" i to je valjda karta za HR... dakle, mogu li te file-ove/foldere koji se nalaze u tom "Aura" folderu pobrisati? taj Aura folder tezi 430 MB
Moze li mi netko reci za sto je ovaj folder Aura (vidi sliku), je li to mozda od Sygic navigacije?
Skinuo sam tu navigaciju, skinuo neki dodatak od 150 MB vise-manje + kartu za HR.... poslije sam pobrisao program al cini mi se da mi kartu i ostale gluposti nije pobrisao. Jos nesto, u folderu "Maps" nalazi se mapa "hrv.ta.2013.01" i to je valjda karta za HR... dakle, mogu li te file-ove/foldere koji se nalaze u tom "Aura" folderu pobrisati? taj Aura folder tezi 430 MB
To ti je od sygic aura navigacije. Ako nemaš više program možeš slobodno cijeli folder aura obrisati
IVONA je besplatna do 15.11.
"IVONA is an award winning text to speech engine. It is basically unbeaten on Android. Considerably better than Apple's TTS in Siri even."
uzeo si mi slova s tipkovnice :) popodne instalirao, skinuo 200mb dodatnih podataka i radi ok.
uzeo si dva "konkurentska" (makar to nisu) roma koji su potpuno različiti....
pogledaj na YT, ako želiš klasičan Android samo nabrijan i brz a štedljiviji odeš na CM7.1, ako želiš nešto stylish a da je brže od stocka i da je bolja baterija odeš na MIUI
nadam se da sam ti ih približio...
pogledaj na YT, ako želiš klasičan Android samo nabrijan i brz a štedljiviji odeš na CM7.1, ako želiš nešto stylish a da je brže od stocka i da je bolja baterija odeš na MIUI
Nesto mi nije jasno... aj mi objasni razliku izmedu boldanog, zatim izmedu ovog zutog
Ne kuzim se u te romove, nisam ih nikada stavljao itd tako da mi nije bas jasno ovo tvoje
Bok ljudi.
Tražim način da skratim dosadne sate u busu i na predavanjima, a Ninja Fruit, Angry Birds i potajno fotografiranje ljudi su, priznajem, vrlo beskorisne aktivnosti.
Ja bi čitao knjige. Na mobitelu.
Imate što friških preporuka?
Bok ljudi.
Tražim način da skratim dosadne sate u busu i na predavanjima, a Ninja Fruit, Angry Birds i potajno fotografiranje ljudi su, priznajem, vrlo beskorisne aktivnosti.
Ja bi čitao knjige. Na mobitelu.
Imate što friških preporuka?
Kindle, Laputa.
Prvi je sinonim za to, a drugi...
Probat ću obe.
Nadam se da su knjige prilagođene da stanu na male ekrane.
Nesto mi nije jasno... aj mi objasni razliku izmedu boldanog, zatim izmedu ovog zutog
Ne kuzim se u te romove, nisam ih nikada stavljao itd tako da mi nije bas jasno ovo tvoje
oba dva sam usporedio sa official softverom (znaci original softver bez roma)
A vidiš, ovo je odlično. Hvala.
A new security threat-Infected QR Codes
Well guys be mindful the next time you see a QR code because it might crash your smart-phone or even cost you hundreds of dollars and create havoc.
This is an update from the Kaspersky Labz after noticing the first QR code being tampered. The incident has taken place in Russia.Though the user thought that they were downloading an app for their phone, what actually happened was that app contained a malware that sent SMS codes to a premium rate number that charged for each message.
to nije bug, svatko ih na 3.0.2.7+ verzijama moze gledat preko trazilice ali ne kroz kategoriju PAID....
bilo bi glupo da na market.android.com mozes gledat a na uredaju ne :)
Jedan quick heads up za one koji koriste BugDroid, izasao je novi updejt u slucaju da niste vidjeli drugi thread.
Od juce na Marketu Android aplikacija - "Kamere Hrvatske" https://market.android.com/details?id=com.vision.cameras.croatia sa oko 200 kamera iz velikog broja gradova i mesta u Hrvatskoj.
Od juce na Marketu Android aplikacija - "Kamere Hrvatske" https://market.android.com/details?id=com.vision.cameras.croatia sa oko 200 kamera iz velikog broja gradova i mesta u Hrvatskoj.
opa skupili ste i moju kameru
nego u svezi video nadzora, bi li ja mogao ubaciti nekako svoje jedinice, ali koje bi samo ja vidio, a ne netko drugi?
opa skupili ste i moju kameru
nego u svezi video nadzora, bi li ja mogao ubaciti nekako svoje jedinice, ali koje bi samo ja vidio, a ne netko drugi?
Jel da i tvoja kamera je tu? A koja je ako mogu znati :)
Naime trebalo bi da sam pitao za dozvolu jos od ViPutnika za sve kamere pa sad kako nisi obavesten vise mi cudno ko li mi je dao odobrenje za tvoju ako nisi ti :D. Imao sam doduse probleme sa pojedinim kamerama da nadjem izvor kamere pa je mozda doslo do konfuzije neke tu :~
No na temu video nadzora trenutno u ovoj aplikaciji iz tehnickih razloga nije jos moguce ukljuciti unos svojih kamera iako ima neophodan kod u sebi. Treba nesto jos nastelati a kad cu stici ne mogu ti garantovati :(
Ako hoces mozes koristiti ViPutnik posto u njemu radi dodavanje custom kamera http://www.android.co.rs/strana---androidaplikacija---20---com.vision.viputnik---ViPutnik.html
Nije podrzan neki spektar tipova kamera, najbolje radi sa live jpeg slikama, ako ti je istog tipa ko i kamera koju si nasao u Kamere Hrvatske to je to samo uneses link do slike i period osvezavanja koji hoces...
Mozes osim toga da uneses i linkove na html gde su flash kamere ali to je onako polovicno korisno.
Probaj pa pitaj ako negde zapne :D
Jel da i tvoja kamera je tu? A koja je ako mogu znati :)
Naime trebalo bi da sam pitao za dozvolu jos od ViPutnika za sve kamere pa sad kako nisi obavesten vise mi cudno ko li mi je dao odobrenje za tvoju ako nisi ti :D. Imao sam doduse probleme sa pojedinim kamerama da nadjem izvor kamere pa je mozda doslo do konfuzije neke tu :~
No na temu video nadzora trenutno u ovoj aplikaciji iz tehnickih razloga nije jos moguce ukljuciti unos svojih kamera iako ima neophodan kod u sebi. Treba nesto jos nastelati a kad cu stici ne mogu ti garantovati :(
Ako hoces mozes koristiti ViPutnik posto u njemu radi dodavanje custom kamera http://www.android.co.rs/strana---androidaplikacija---20---com.vision.viputnik---ViPutnik.html
Nije podrzan neki spektar tipova kamera, najbolje radi sa live jpeg slikama, ako ti je istog tipa ko i kamera koju si nasao u Kamere Hrvatske to je to samo uneses link do slike i period osvezavanja koji hoces...
Mozes osim toga da uneses i linkove na html gde su flash kamere ali to je onako polovicno korisno.
Probaj pa pitaj ako negde zapne :D
Naša kamera je Split - Riva, a to je vec kamera koja se nalazi na official visit split stranicama , nema nikakve konfuzije
Zahvaljujem na odgovoru, probat cu, ocuh je nasao neki app, ali se svaki put morala upisivat adresa kamere. Ovo je puno bolje rjesenje. Hvala, javim sto je kako je
Ja sam to imao od prvog dana (sredina 8. mj.), T-Mobile