Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.716.102
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Android borbeni komplet

BlueStacks App Player omogućuje pokretanje Android aplikacija na Windowsima

Danas je kompanija BlueStacks predstavila nešto što mnogi već dugo očekuju. Radi se o aplikaciji koja omogućuje pokretanje Android aplikacija u Windows okruženju bilo da se radi o PC računalima ili tablet uređajima. Uz to, njihova Cloud Connect aplikacija omogućuje prebacivanje određenih (osim nekih zaštićenih) aplikacija s vaših  mobilnih uređaja na računalo.

Ipak, ova aplikacija je treutno u ranoj alpha fazi razvoja što znači da je prepuna bugova i da postoji velika vjerojatnost od stalnog rušenja. Niti nakon nekoliko pokušaja ju nismo uspjeli instalirati na Windows 7 niti na Vistu.

Ukoliko ipak imate volje pokušajte pa javite jeste li uspjeli. Više detalja i link za download nalaze se ovdje.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Moj PC  
6 0 hvala 6
17 godina
Re: Android borbeni komplet

Već sam pisao o mojem problemu s baterijom na htc desire, međutim nisam ga riješio do sada.

Naime, događa se da se baterija gasi na 10% (više/manje). Naravno, probao sam mnoge te kalibracije tipa brisanja one info datoteke o stanju baterije i sl. Tada sam naišao na program koji se kolega redrum781 spomenuo u svojem kompletu i dao opis na sljedećem linku. Mnogi su rekli da su uspjeli riješiti navedeni problem pa sam i ja probao. Prvi puta sve prošlo ok, no međutim opet je bila skoro ista stvar, mada se poneki put gasio mobitel normalno na 1%, ali to je bila rijetkost i s vremenom se sve vratilo na staro. Prije koji tjedan sam opet proveo navedeni postupak te nakon toga se samo jednom mob ugasio na 1%, a dalje stalno na 10%.

Zanima me da li postoji rješenje/neki drugi program ili gore navedeni program s drugačijim postavkama? Ili je baterija toliko sj****a da nema popravka?

Hvala unaprijed.

mag.inf
14 godina
neaktivan
bugi.kc kaže...

Već sam pisao o mojem problemu s baterijom na htc desire, međutim nisam ga riješio do sada.

Naime, događa se da se baterija gasi na 10% (više/manje). Naravno, probao sam mnoge te kalibracije tipa brisanja one info datoteke o stanju baterije i sl. Tada sam naišao na program koji se kolega redrum781 spomenuo u svojem kompletu i dao opis na sljedećem linku. Mnogi su rekli da su uspjeli riješiti navedeni problem pa sam i ja probao. Prvi puta sve prošlo ok, no međutim opet je bila skoro ista stvar, mada se poneki put gasio mobitel normalno na 1%, ali to je bila rijetkost i s vremenom se sve vratilo na staro. Prije koji tjedan sam opet proveo navedeni postupak te nakon toga se samo jednom mob ugasio na 1%, a dalje stalno na 10%.

Zanima me da li postoji rješenje/neki drugi program ili gore navedeni program s drugačijim postavkama? Ili je baterija toliko sj****a da nema popravka?

Hvala unaprijed.

Ja sam imao isti problem. I calibrirao sam bateriju s tim programom, nekad je pomoglo, nekada ne. U početku je čak rijetko pomagalo to kalibriranje, isto se gasio na 10-15%. No eto, zadnjoh pola godine, možda i više, nemam uopće takvih problema. Kad bi znao kako se riješio problem rekao bih ti, ali pojma nemam. Jel do kalibriranja (sumnjam iskreno), jel do drugog roma, radia, kernela... ne znam.

17 godina
...bit ce do drugog ROM-a/kernel-a...
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
17 godina
Android borbeni komplet

Ja do sad mijenjao nekoliko romova/kernela i nije bilo razlike. Sada sam trenutno na MIUI-XJ romu s njegovim default kernelom..

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

To je do baterije. Kad dodje do tog postotka vjerojatno dolazi do pada napona i struje, te mob ostaje s nedovoljnim napajanjem sto dolazi do gasenja.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ali zanimljivo je da kada dođe do 10% da se ono ne ugasi sam od sebe odjednom nego iz 10% prikaže 1% i pokrene se normalni shutdown proces..{#}

mag.inf
16 godina
bugi.kc kaže...

Ali zanimljivo je da kada dođe do 10% da se ono ne ugasi sam od sebe odjednom nego iz 10% prikaže 1% i pokrene se normalni shutdown proces..{#}

rom valjda vidi da su napon i struja baterije ispod dopustene granice pa gasi uredjaj.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
17 godina
neaktivan
jel imam ja ikakve sanse ubost koju screenshot aplikaciju bez da rootam mob? neda mi se rootat samo zbog tog...a i ne kuzim kako i sta trebam... (ah i miss symbian) koristim wildfire S, android v. 2.3.3
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
14 godina
neaktivan
24v kaže...
jel imam ja ikakve sanse ubost koju screenshot aplikaciju bez da rootam mob? neda mi se rootat samo zbog tog...a i ne kuzim kako i sta trebam... (ah i miss symbian) koristim wildfire S, android v. 2.3.3

Ne

Samsung Galaxy S II, CyanogenMod 7.1 (stable) @ 1.6GHz/1.395V
17 godina
neaktivan
bas lijepo... ponosno bi ga sad zavalio u zemlju :D daj mi molim te koji link il bilo sta, gdje bi bilo objasnjeno kako rootat wildfire S korak po korak.... ako nije tesko.... thanx unaprijed
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

http://theunlockr.com/2010/09/20/how-to-root-the-htc-wildfire-unrevoked-method/

Samo da napomenem, ja nemam taj mob, ali sam sad pogledao na internetu i vidim da se ne može screenshotat. Također, ne znam hoće ti ova metoda za rootanje radit pošto je za HTC Wildfire, a ti imaš S

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 15:06 (Beagle).

0 0 hvala 1
15 godina
Beagle kaže...
24v kaže...

Ne

ajde ne lazi covjeka, gle aplikacije uz 5sec trazenja koja ne zahtjeva root

https://market.android.com/details?id=com.edwardkim.android.screenshotitfullnoroot

ima ih jos, al ovo je samo primjer

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 15:11 (Nocio).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nisam vidio

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Prestao sam pratiti te mobitele i oprostite što samo upadam u temu, ali školski prijatelj mi je kupio Xperia X10 i prešli smo Angry Birdse, a rezanje voća nam je dosadno.

Koje su vama najbolje igre (Gingerbread je), koje su must-have i slično?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Vidim da se ovdje postavljaju pitanja nevezana uz aplikacije, vec ima i pitanja o "How to ?".

Ovakoca. Imam Xperiu X10 mini pro s androidom 2.1.

Interesiraju me ove stvari.

-gdje pogledat kolko mi je baterije preostalo ?

-gdje je tu task manager ?

-navigacija, jel ima tu shema kak na garminu da te vodi tijekom voznje i govori ti gdje treba skrenut ?

-kak stavit da uvijek bude jedna te ista pozicija slike prilikom slajdanja desktopa ?

-jel moguce napravit svoje vlastite foldere za muziku, slike i eventualno ih stavit pod lozinku ?

Za sad je to - to :)

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Mentalist, Meni je najbolja Modern Combat 2: Black Pegasus (točnije, multiplayer), ostale su mi nekako crappy.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 18:14 (Beagle).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

znam da je ovo teški offtopic, ali nisam našao nijednu drugu univerzalnu android temu: kada se spojim na wifi jel android automatski koristi wifi kao prioritetnu mrežu? povuklo bi mi dosta jer je riječ o updateu pa da se ne zeznem i potrošim paket mb, hvala 

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...

znam da je ovo teški offtopic, ali nisam našao nijednu drugu univerzalnu android temu: kada se spojim na wifi jel android automatski koristi wifi kao prioritetnu mrežu? povuklo bi mi dosta jer je riječ o updateu pa da se ne zeznem i potrošim paket mb, hvala 

Zar ne možeš ugasiti mobilnu mrežu dok radiš update?

16 godina
Android borbeni komplet

Pa ugasis data traffic i ukljucis samo wifi? ne vidim sto tu nije jasno

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Pa ugasis data traffic i ukljucis samo wifi? ne vidim sto tu nije jasno

nisam znao da ima posebno data uključi/isključi, prvi mi je dan sa androidom, našao sam :)) hvala!

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!
16 godina
Mikovic_xD kaže...

ako se radi o updateu na novu verziju androida, onda možeš birat dal hoćeš preko wifi+3g ili samo wifi, i onda se update skida, i ak nestane wifi signala stane, i kasnije opet nastavi, i neće trošit 3g promet.

hobi: androidhr.blogspot.com
17 godina
Batista kaže...

Vidim da se ovdje postavljaju pitanja nevezana uz aplikacije, vec ima i pitanja o "How to ?".

Ovakoca. Imam Xperiu X10 mini pro s androidom 2.1.

Interesiraju me ove stvari.

-gdje pogledat kolko mi je baterije preostalo ?

-gdje je tu task manager ?

-navigacija, jel ima tu shema kak na garminu da te vodi tijekom voznje i govori ti gdje treba skrenut ?

-kak stavit da uvijek bude jedna te ista pozicija slike prilikom slajdanja desktopa ?

-jel moguce napravit svoje vlastite foldere za muziku, slike i eventualno ih stavit pod lozinku ?

Za sad je to - to :)

Hmm, are you kidding me :), prvi Android ??

-Postotak ti prikazuje tek dok ti baterija padne ispod 20% (recimo još sat vremena baterije), inače imaš app BatteryLife koja je widget na početnom ekranu koji prikazuje bateriju

-Task manager ti je : Settings ->Applications -> Manage applications, pa filter, pa running. To je teži način, lakši je instalirati app taskPanel

-Ovisi, mislim da se sa xperiom mogu aktivirati wisepilot, ali nisam siguran (ja sam svoj obrisao). Inače ja sam kupio MireoGPS (mape za HR) koji ti to radi

-Ovo ti ovisi o launcher-u koji imaš. Ne znam kako se to mijenja na defaultnom (više se ne sjećam, a obrisao sam ga)

-Gdje, na desktop-u ili na datotečnom sustavu. Moguće je i na jednom i na drugom. Imaš astro file manager s kojim možeš to raditi na datotečnom sustavu, a za desktop opet ovisi o launcher-u. Dugo držiš na desktop-u i nakon toga imaš opcije za kreiranje folder-a i da lozinku ne možeš po defaultu postavljati, mislim da postoji aplikacija, ali nisam to koristio

Preporučam Go Launcher (za launcher)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 8:51 (dado2202).
17 godina
neaktivan
Androdi 2.1 nije prvi android, ali je prvi masovno korišteni android.
Mislim, dakle postojim
17 godina
dado2202 kaže...

Da, prvi android :)

E sad me interesira kak instalirat te aplijacije ?

Truth in engineering.
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Prestao sam pratiti te mobitele i oprostite što samo upadam u temu, ali školski prijatelj mi je kupio Xperia X10 i prešli smo Angry Birdse, a rezanje voća nam je dosadno.

Koje su vama najbolje igre (Gingerbread je), koje su must-have i slično?

Iako neigram puno igre na smartphoneu preporucio bi ti Stupid Zombies i Bouble Blast (zabavna logicka puzzle igra, ja sam igrao Halloween Edition).

Batista kaže...
dado2202 kaže...

Da, prvi android :)

E sad me interesira kak instalirat te aplijacije ?

Preko marketa. Samo pazi da si spojen na wifi, a ne na mobilni internet zbog kolicine prometa.

how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 10:36 (spliter).
17 godina
spliter kaže...

Preko marketa. Samo pazi da si spojen na wifi, a ne na mobilni internet zbog kolicine prometa.

Da, spojio sam se preko WIFI-a, kolko sam shvatil treba se sign-irat preko svog google accounta (podaci od gmaila valjda vrijede ?), al je doslo do nekog problema i tu ne mogu dalje...

Sada sprobavam preko PC skinut, no veli da nemam moba na tom akantu... :S

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 10:46 (Batista).
14 godina
neaktivan

Da, moze gmail acc. Neznam u cemu je problem
Odi u settings-> Accounts & sync  i dodaj account. provaj tako

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 10:46 (spliter).
17 godina
Android borbeni komplet

Kak addat mob za svoj account ?

I kako stavit da mi se baterija ne nadopunjava dok mi je mob spojen USB-om na PC ?

Tak sam probal preko account i dodat google account, upisal sam 2 puta i pojavi se neka greska nakon cca 3-4 min

Pise ovak:

your phone may not be provisioned for data services

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 10:59 (Batista).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sto se tice disableanja usb punjenja neznam, nisam nasao takvu opciju, mislim da se i nemoze. (neznam zasto bi uopce to iskljucio)
googlanjm sam pronasao da postoji app "usb charging commander" (nema ga na marketu, skini preko neta .apk file te stavi na mob, pa preko nekog file managera pokreni) koji to radi. ako hoces probaj to

a sto se tice accounta neznam u cemu je problem.
provaj ovo:

1. Open the YouTube app.

2. Press Menu.

3. Tap My account.

4. Tap Add account.

5. Take the account information that you are having problems with and add it to YouTube.

6. Press Home to return to the main screen.

7. Press Menu and go to Settings.

8. Tap Accounts & Sync.

9. Select the new account and set the sync settings as desired.

Now everything should work as intended.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice