kako ubrzati samsung galaxy i7500?
preporuka programa i koji software da stavim?
Ne znam koju verziju Androida imas ali ovdje mozes skinut 2.2 Frojo Beta 3 by Drakaz.
Ako ti je root-an mob stavi si SetCPU i klokaj ga na 720MHz.
kako ubrzati samsung galaxy i7500?
preporuka programa i koji software da stavim?
Ne znam koju verziju Androida imas ali ovdje mozes skinut 2.2 Frojo Beta 3 by Drakaz.
Ako ti je root-an mob stavi si SetCPU i klokaj ga na 720MHz.
Kako pojačati HTC Hero? Mob je legendaran al me nervira sto su mu perofrmanse slabije u odnosu na moj prethodni smartphone LG P350.
Trenutno je rootan i na njemu imam instaliran RCMix_v2.2_WWE.
Usput ima li koji bolji soft za njega?
moze preporuka za wi-fi hot spot program treba mi da dijelim 3G mrežu na laptopu...(probo sam wireless tether i barncale) ak ima neki drugi...s tim da se može staviti šifra
moze preporuka za wi-fi hot spot program treba mi da dijelim 3G mrežu na laptopu...(probo sam wireless tether i barncale) ak ima neki drugi...s tim da se može staviti šifra
A kaj fali onom koji si dobio na mobu?
bug mi radi kad se zastitim sa šifrom i smrzne se mob
ljudi jel postoji neka aplikacija koja je besplatna a ima mogućnost uključivanja/isključivanja automatskog mjenjanja svjetline ekrana? xperia mini ima problema s tim, senzor je preosjetljiv i ekran nekada doslovno "blica", mob je super po svemu osim toga, a default nema u postavkama da se to on/off-a, hvala unaprijed!
Kako pojačati HTC Hero? Mob je legendaran al me nervira sto su mu perofrmanse slabije u odnosu na moj prethodni smartphone LG P350.
bump
Ak netko koristi GingerVilain 3.1 kako je podesio OC/UV Beat aplikaciju za procesor? Malo su mi nejasne sve one opcije pa ako moze malo objašnjenje.
Ak netko koristi GingerVilain 3.1 kako je podesio OC/UV Beat aplikaciju za procesor? Malo su mi nejasne sve one opcije pa ako moze malo objašnjenje.
Ovo je jedino kaj ja koristim:
Nakon kaj postaviš klikni Save i onda Perm Activate
A što znači profil UV1? Jer tamo su drugačije postavke. Ako imaš podešeno, može i taj screenshot? Hvala
A što znači profil UV1? Jer tamo su drugačije postavke. Ako imaš podešeno, može i taj screenshot? Hvala
undervolting, spuštanje napona. Ne koristim, tj nemam nikakav profil tamo.
bump
Možeš izvući dosta veću brzinu sučelja i fluidnost ako staviš FroydVillain, ili bar VillainROM 12 (imao sam čudnih problema s VR13) i overclockaš na 691 MHz.
Nova gameloftova igrica, 9mm, vrlo lijepa grafika. Igra je fluidna (koliko sam je isprobao), podsjeća me malo na MAx Payne. Fora je, probajte.
Po ko zna koji put NE!
Po ko zna koji put NE!
meni je ovo misterij, ozbiljno, imam mob s kojeg mogu manju firmu vodit, ali pak nemam alarm ako je mob isključen (ili nedaj bože da se baterija isprazni, pa se sam isključi tokom noći)...
volim SG2, zaista ga volim, ali ne mogu si pomoći da ovakav bullshit na ismijavam i tražim riješenje u virtualnom svijetu
Po ko zna koji put NE!
meni je ovo misterij, ozbiljno, imam mob s kojeg mogu manju firmu vodit, ali pak nemam alarm ako je mob isključen (ili nedaj bože da se baterija isprazni, pa se sam isključi tokom noći)...
volim SG2, zaista ga volim, ali ne mogu si pomoći da ovakav bullshit na ismijavam i tražim riješenje u virtualnom svijetu
Današnji mobiteli više nisu kao nekad i treba ih više shvačat kao računala. Taj dojam dobivaš odmah kod paljenja mobitela, jer sustav se diže kao i na računalu i da bi bilo što radilo prvo moraš njega bootat. Zar ti može računalo svirat, skidat torrent, primat mail i sl ako je ugašeno? Ne bih rekao
Po ko zna koji put NE!
Današnji mobiteli više nisu kao nekad i treba ih više shvačat kao računala. Taj dojam dobivaš odmah kod paljenja mobitela, jer sustav se diže kao i na računalu i da bi bilo što radilo prvo moraš njega bootat. Zar ti može računalo svirat, skidat torrent, primat mail i sl ako je ugašeno? Ne bih rekao
Ali se moze ukljucit uz pomoc opcije u BIOSu, u tocno odredjeno vrijeme. (ukoliko BIOS to podrzava naravno)
Bilo bi dobro kad bi takvo sto implementirali u ROM mobitela , te bi mob po postavljanju alarma postavljao to vrijeme u ROM-u, te bi se bootao u to vrijeme i na taj nacin spasio korisnika problema.
Savjet
Mene budi racunalo:
1. Postavim u BIOSu da se racunalo ukljuci u 7;00am npr.
2. Pustim pjesmu u BSPlayeru(jer on po povratku iz hibernacije nastavlja s reprodukcijom) i postavim da se pjesma po zavrsetku opet reproducira (loop)
3. Hiberniram racunalo i pojacam zvucnike na neku razinu da mene probude a da pritom ne probude ostale ukućane
Evo stiglo nam je i ovo.
Recenzija mobilnih antivirusnih programa od AV-Comparatives-a (focus on Android)
Bok ljudi,
trebam aplikaciju koja će mi pamtiti sve PIN-ove, šifre ili bilo kakve druge informacije, a da sve drži na sigurnom. Znači, da je sve pod šifrom, eventualno da radi backup.
Preporuke?
Bok ljudi,
trebam aplikaciju koja će mi pamtiti sve PIN-ove, šifre ili bilo kakve druge informacije, a da sve drži na sigurnom. Znači, da je sve pod šifrom, eventualno da radi backup.
Preporuke?
Preporuka: KeePass
Bok ljudi,
Preporuke?
evo ovo postoji vec duze vrijeme za PC izdana je i android verzija, odlican programcic, nisam probao da li se syncaju PC i android program.
https://market.android.com/details?id=com.android.keepass&feature=search_result
Bok ljudi,
Preporuke?
KeePass koristim već dosta dugo, ali PC verziju, jer za Android mi (još) nije potrebno.
Probat ću Keepass. Hvala obojici trojici.
da li postoji nekakava aplikacija kojom bi mogao "zaključati" određene aplikacije, npr. nekakav folder u kojg bi mogao utrpat aplikacije koje želim imati "pod ključem"?
da li postoji nekakava aplikacija kojom bi mogao "zaključati" određene aplikacije, npr. nekakav folder u kojg bi mogao utrpat aplikacije koje želim imati "pod ključem"?
...how about King Kong Lock
ok pogledat cu,
thx