Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.716.063
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Android borbeni komplet
sinke90 kaže...

e ekipa,dal postoji neka aplikacija slicna unified remote...znaci mobitelom da se upravlja racunalom,ali da se racunalo moze UPALITI preko mobitela? hvala! {#}

siguran sam da takva ne postoji...

17 godina
racunalo se nemoze upaliti nikako drukcije osim da imas neki transmitter na signalu od napajanja do uticnice...napravis si malog robota koji se kontrolira mobom i da on stisne gumb na kompu :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
Mitch kaže...
racunalo se nemoze upaliti nikako drukcije osim da imas neki transmitter na signalu od napajanja do uticnice...napravis si malog robota koji se kontrolira mobom i da on stisne gumb na kompu :D

Ovo tražiš: https://market.android.com/details?id=com.Relmtech.Remote

Paljenje funkcionira koristeći wake-on-lan opciju mrežnih kartica znači moraš na računalu omogućiti wake-on-lan (WoL) u biosu

EDIT: vidim da si to već našao. Možeš koristiti i ovo https://market.android.com/details?id=com.gbmsoftware.gremotepro2

ili ovo https://market.android.com/details?id=de.MarkusGehlhaar.MCC

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 14:53 (redrum781).
17 godina
al mislim da on trazi da moze od bilo kuda upalit komp...a ne da je spojen na isti ruter ko i komp...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
Android borbeni komplet

Znam samo za Team Viewer... ne znam moze li se s njim paliti komp, a ne vjerujem da takvo nesto uopce postoji

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Može ga upalit jedino preko WoL. E, kak bu to riješio da radi udaljeno neznam :)

Može i preko klasičnog modema pa napravi običan poziv, ali to zahtjeva da računalo ima modem i podržava paljenje preko istog, kao i telefonsku vezu.
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
Android borbeni komplet

ako kupim neku aplikaciju na marketu i onda ju uninstaliram i poslije ju opet želim jer ju onda opet moram kupit?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
KASA kaže...

ako kupim neku aplikaciju na marketu i onda ju uninstaliram i poslije ju opet želim jer ju onda opet moram kupit?

Naravno da ne, aplikacija ti je vezana uz google račun i imaš ju zauvijek na tom računu

16 godina
Android borbeni komplet

a jel vrijedi ono da ako kupis aplikaciju, pa ti se recimo ne sviđa i obrišeš je za dan ili taj isti dan, da ti vrate lovu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Blade18 kaže...

a jel vrijedi ono da ako kupis aplikaciju, pa ti se recimo ne sviđa i obrišeš je za dan ili taj isti dan, da ti vrate lovu?

Imaš 15 minuta vremena nakon što ju kupiš da ju vratiš odnostno da tražiš povrat novca.

Nakon što zatražiš povrat možeš ju ponovno kupiti (ako se ipak odlučiš da želiš kupiti) ali više nećeš moći tražiti povrat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 12:53 (Kordy).
16 godina
sinke90 kaže...

e ekipa,dal postoji neka aplikacija slicna unified remote...znaci mobitelom da se upravlja racunalom,ali da se racunalo moze UPALITI preko mobitela? hvala! {#}

Pa unified remote ima podršku za Wake-on-Lan.

EDIT: Za WOL preko interneta je potrebno imati statičnu IP adresu.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 13:26 (DamageHigh).
17 godina
neaktivan
pozdrav... zanima me dal ima neki app koji skida videa npr s youtuba i konvertira ih u mp3ce? koristim Tubex, al to nije to! ovaj ih skine i prikazani su kao mp3, al kvaliteta je grozna i player ih ocitava,al ne i svira....
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
17 godina
24v kaže...
pozdrav... zanima me dal ima neki app koji skida videa npr s youtuba i konvertira ih u mp3ce? koristim Tubex, al to nije to! ovaj ih skine i prikazani su kao mp3, al kvaliteta je grozna i player ih ocitava,al ne i svira....

https://market.android.com/details?id=dvian.te2.tm

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

iOnRoad, aplikacija za vozace. Navodno pazi da drzite udaljenost od vozila ispred i upozorava ako se razmak smanjuje. Nisam testirao jos.

http://www.ionroad.com/

Informatika je moj hobi, o kojem pojma nemam....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ljudi, važna obavijest!

Amazon AppStore  radi i izvan US! Maloprije sam downloadao Free App of the day, sad downloadam još neki Free app samo za provjeru. I Amazon odmah šalje obavijest o narudžbi (makar bila besplan aplikacija) na mail

Provjerite pa javite

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 20:32 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
lol pa da...tak sam si ja kupil PvZ...
17 godina
Android borbeni komplet

meni trenutno ne radi, piše not available outside US, tako nekako. i app i web.

h=f^3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

koji dobar AV?

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Preporuka neke aplikacije za vijesti iz hr?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HorvatAndro

~
16 godina
neaktivan
xZero kaže...

koji dobar AV?

AVG Free, ESET Mobile beta, Dr.Web, McAfee, Bitdefender

Poboldani je najbolji (barem meni)... 

http://midzan21.com ==> Visit my site and read jokes (or something about Web Design)
14 godina
Android borbeni komplet

Ima li sta ovakvo ili ovakvo za android

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 9:46 (yaga01).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
xZero kaže...

koji dobar AV?

lookout i droidcleaner su dobri i dovoljni a zauzimaju malo mjesta

lookout ima opciju besplatnog lociranja mobitela...

15 godina
djigibao je dao testove na antiviruse u par stranica unatrag i Dr.Web se pokazao najboljim. Dr. Web je isto tako dovoljno dobar, a ako je po testovima pokazao da je najbolji, onda je sigurno i bolji od lookouta i ostalih.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ljudi, važna obavijest!

Amazon AppStore  radi i izvan US! Maloprije sam downloadao Free App of the day, sad downloadam još neki Free app samo za provjeru. I Amazon odmah šalje obavijest o narudžbi (makar bila besplan aplikacija) na mail

Provjerite pa javite

Čini se da danas više ne radi... Tko zna što Amazon izvodi. Ali očito je da kenjaju...

jurica_m kaže...
djigibao je dao testove na antiviruse u par stranica unatrag i Dr.Web se pokazao najboljim. Dr. Web je isto tako dovoljno dobar, a ako je po testovima pokazao da je najbolji, onda je sigurno i bolji od lookouta i ostalih.

Lookout je kompetniji, nudi lociranje mobitela u slučaju nestanka, brisanje podataka, etc. A i ažuran je. A Dr. Web je ionako odnio pobjedu za samo bod (ili su bila 2?).

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Android borbeni komplet

Za one koji nisu pogledali evo rezultata:

1. Dr. Web: 22/22 (100%)
  2. BitDefender: 21/22 (95.5%)
  3. Webroot: 20/22 (91%)
  4. AVG: 19/22 (86.4%)
  5. Lookout: 19/22 (86.4%)
  6. ESET: 14/22 (63.6%)
  7. Norton: 1/22 (4.5%)
http://av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
djigibao kaže...

Za one koji nisu pogledali evo rezultata:

1. Dr. Web: 22/22 (100%)
  2. BitDefender: 21/22 (95.5%)
  3. AVG: 19/22 (86.4%)
  4. ESET: 14/22 (63.6%)

Koristim ESET SS na PC-u već dosta godina i nikakvih problema nisam imao,

te sam zbog toga instalirao jučer i ESET na LG GT540.
Ali da li mi je zaista potreban, jer sve aplikacije skidam sa Android Market-a?

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 17:51 (Najbrži).
15 godina
Nije ti potreban ako skidas sa Marketa jer i sam znas (valjda) da ako skidas sa Marketa, u Settingsima nije potrebno staviti kvacicu na Unknown sources. I jos nesto, ekipa. Preporucujem vam NetQin security Antivirus. Imate ga na Marketu. Imam ga par dana i zadovoljan sam. Ima pregledno i lijepo sucelje, brz je, o nudi Anti-lost opciju pri kradji telefona s hrpom mogucnosti. Preporuka! A, sad, koliko je preporucljivo koristiti Antivirus na Androidu, ne znsm. Ali, ako instaliras sve i svasta, ne skodi imati i takav sistemski alat pri ruci. Sefe, kad si bio na MIUI-u, koju si koristio aplikaciju za vrijeme? Inace, odusevljen sam s MIUI-jem, i jedino sto mi nedostaje sa stocka je ta HTC-ova aplikacija za vrijeme.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
16 godina
neaktivan
Kakvu aplikaciju za vrijeme? Za prognozu?
Ne koristim to, radije pogledam vani pa vidim kakvo je vrijeme...

Minimalistic text mi prikazuje temperaturu...

A npr. Snowstorm je odlican jer prikazuje prognozu s yr.no, samo meni ne pase - ne uklapa se u ostatak sucelja...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice