Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.714.031
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android borbeni komplet
Danny_HR kaže...
Automatska sinkronizacija joj treba, BT i Wifi su već ugašeni.

Mislim, namjerno sam išao na X10 mini pro jer je sa Desireom bila situacija da telefon ne izdrži do navečer, pa sam mislio da je to do ekrana. Izgleda da nije.

to ti je sve do kernela... sve stock ubija mob... vjeruj mi. a stvarno nije neka nauka stavit drugi kernel...

17 godina
neaktivan
Ma znam, al mi je tlaka drkat po tome. Gledao sam po XDA i ima nekih prijedloga al sa svakim romom nekaj ne štima.

Il ne radi ovo, il ne radi ono.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
Danny_HR kaže...
Ma znam, al mi je tlaka drkat po tome. Gledao sam po XDA i ima nekih prijedloga al sa svakim romom nekaj ne štima.

Il ne radi ovo, il ne radi ono.

ne mijesat rom i kernel. to su razlicite stvari. rom ostavi stock, samo promijeni kernel.

17 godina
neaktivan
Thx, potražit ću.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Ako mozes koju rijec vise o tome.. i kako smanjiti takt procesora dok se mob ne koristi odnosno dok se ne koriste zahtjevne aplikacije, postoji li app za to?
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan

SetCPU

~
14 godina
lovac82 kaže...
Ako mozes koju rijec vise o tome.. i kako smanjiti takt procesora dok se mob ne koristi odnosno dok se ne koriste zahtjevne aplikacije, postoji li app za to?

postoji i to se koristi... pogotovo na custom kernelima. setcpu je app koji trazis. naravno treba imati root i imas razne module rada. npr. performance, ondemand, conservative koji ti prakticki određuju ponasanje procesora i rast/pad takta u situacijama. znaci postavis min. i max. takt procesora i postavis mod koji zelis i procesor radi prema tome.

npr.

ako koristis performance, procesor se drzi u najvisim podrucjima takta. najcesce na maksimumu

ako koristis conservative, procesor varira između minimuma i maksimuma u koracima koji su definirani kernelom (100mhz, 200mhz)

ako koristis ondemand, procesor se zadrzava najcesce u minimumu dok nije toliko aktivan, ili u maksimumu dok ga koristis (svi developeri preporucaju ovaj mod, ja ga isto koristim) - najbolji je jer dok je procesor na stand by, znaci dok ne koristis procesor ne trosi puno, dok u suprotnom, znaci kad je aktivan, daje maksimum.

17 godina
Veliš da je wifi ugašen jer ima neograničeni internet: 3g troši više baterije nego wifi, tako da bi bilo dobro ako ima pristup kakvom wifiju da je to omogućeno.

Ali daleko najviše baterije cucla ekran.

Ja imam prilagođene postavke automatskog osvjetljenja i svejedno je ekran na cca 50% ukupne potrošnje.

Normalno, čim se više igraš više baterije ode...

Nisi rekao koji mob?
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
Android borbeni komplet

Isprobao sam razne cpu governore i onaj stock je najbolji. Inače kad mob miruje ode u deep sleep i cpu onda ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
redrum781 kaže...
Veliš da je wifi ugašen jer ima neograničeni internet: 3g troši više baterije nego wifi, tako da bi bilo dobro ako ima pristup kakvom wifiju da je to omogućeno.

Ali daleko najviše baterije cucla ekran.

Ja imam prilagođene postavke automatskog osvjetljenja i svejedno je ekran na cca 50% ukupne potrošnje.

Normalno, čim se više igraš više baterije ode...

Nisi rekao koji mob?

cini mi se da je napisao da je u pitanju x10 mini pro

16 godina
Danny_HR kaže...

Ej ekipa, nisam čitao temu jer mi se Android pomalo gadi trenutno, tako da ako se ovo pitanje pojavilo prije pljujte me, hračkajte i sjetite mi se mamice.

A sad na temu - predložite mi, molim vas, neku aplikaciju koja će 'štediti bateriju', dakle neki app koji automatski gasi nepotrebne procese i procese koje ne koristim. Ako ta ista aplikacija ima mogućnost odabira procesa kojima zabranjujem bootanje prilikom paljenja telefona, tim bolje.

Juice defender je đubre tak da mi njega nemojte predlagati. {#}

kolko se tebi gadi android tolko se meni gadi timescape koji je veliki potrošač baterije.

Probaj drugi launcher, iako timescape bude radio u pozadini ali nebude trošio tolko bateriju.

Veliš da ima uključen 3G, probaj u postavkama namjestit da ne prebacuje stalno između 3G i HSDPA.

Ako imaš gore 2.2 nema potrebe za task killerom a ako je 2.3 onda pogotovo jer mob sam gasi bepotrebne procese, a ako imaš task killer onda on aplikaciju ugasi, android misli da se srušila i ponovo ju pokrene , pa task killer ugasi i tako ukrug i to troši bateriju.

Ja imam uključen i wifi i 3G uvijek, sinkronizacija emaila i svega ostalog i baterija izdrži dovoljno, jedino kaj mi previše troši je ekran i surfanje preko 3G, tak da sad imam ekran na auto i baterija je ok, čak izdrži cijeli dan i više ako previše nemam uključeni ekran, znači da je on najveći potrošač, ali ipak jedan dan izdrži bez problema.

ukratko task killeri mogu biti i korisni i štetiti, mogu gasit aplikacije i štedit memoriju ali mogu i trošit bateriju.

hobi: androidhr.blogspot.com
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Već kad se priča o kernelima, jel može neki koji je za štednju energije? I kako se to stavlja? Jel ima kakve veze koji je rom stavljen pa se treba prema tome birati kernel? Koristim GingerVillain 2.8

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Osa kaže...

Već kad se priča o kernelima, jel može neki koji je za štednju energije? I kako se to stavlja? Jel ima kakve veze koji je rom stavljen pa se treba prema tome birati kernel? Koristim GingerVillain 2.8

Imaš u VillainSetupu nekoliko pa stavi neki koji ima najmanju voltažu...

Samo, moguće da neće svi radit

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Android borbeni komplet

@ivan3539 ako već djeliš TD onda pomogni čovjeku jer očito znaš kako bolje iskoristit task killere i kako uštedit bateriju.

hobi: androidhr.blogspot.com

1 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Evo najvećih potrošača baterije, bar kod mene. Tu task kiler ne može nikako pomoći.

tko najviše troši bateriju tko najviše troši bateriju
i tko najviše koristi procesor i tko najviše koristi procesor
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Evo najvećih potrošača baterije, bar kod mene. Tu task kiler ne može nikako pomoći.

Meni je taj program (na drugom SS-u) znao na Desireu pocuclati svu bateriju. Probaj Elixir, bolji je i ljepši i ima odlične widgete.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Sad malo vise koristi cpu zato sto je monitor uključen, al inače nemam problema s njim.
17 godina
neaktivan

Jel zna netko gdje bih mogao naći APK za Auto Check In aplikaciju. Preko marketa ju ne mogu kupiti, pošto MIUI developer 1.9.9 nema updatean fingerprint pa mi se registrira uređaj kao nekompatibilan.

https://market.android.com/details?id=com.rwmthings.android.autoci&feature=search_result

16 godina
Android borbeni komplet

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije, ova aplikacija je isključivo za foursquare, autor je rwmthings. Isključivi razlog zašto me zanima baš ta aplikacija je što koristi celular data sa GSM tornjeva, umjesto GPS-a i puno je "lakša" za bateriju.

17 godina
lovac82 kaže...

Ima li neka aplikacija za pracenje potrosenog prometa (wifi i data)? mislim si uzeti tele 2 smart 100 tarifu uz neki mob pa me zanima na koji se nacin moze tocno pratiti potrosnja, jos bi dobro dosao i brojac poslanih sms-a i poziva (ako se moze podesiti obracunska jedinica)

Droidstats. Market link

Hrpa opcija. Odlični widgeti. Meni jedan od najdraži programa koje koristim na androidu. Da ne kažem kolko je koristan ;)

U slici 1se vidi koliko mi je ostalo minuta iz paketa razgovora i eventualno koliko ću imati potšršnju jer na temelju proteklih tjedan dana, app procjenjuje moguću potrošnju - simpatična opcija:).

Što se tiče data prometa, to sigurno ne može biti točno, jer bonbon je obračunska jedinica 100 kb što nijedan program za statistike ne može 100% zabilježi točno. tako da svakih tjedan dana provjerim stanje, ali najčešće je 1-2 megabajta više nego je ovdje u programu. Provjerio sam sad smsom, preostalo mi je 17.38 mb, hm trenutno nema razlike :)

Sms  ne trošim previše, čak i koristim aplikaciju PošaljiSMS za slanje free smsova koji pak koriste OKE sa mojknopso. Ili bonbon aplikaciju za mob za free sms, ili Tele2 web portal (jer tele2sms ne radi na MIUI ili Gingerbread) ili vipweb :D:D pokriven sam što s tiče smsa ;)

h=f^3
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 9:53 (jollyb).
16 godina

E puno ti hvala, to je bas ono sto sam trazio... samo ne nalazim opciju za obracunsku jedinicu

EDIT: Usput, kako izbrsati karte iz Sygic-a? izbrisao sam ga, ali karta je jos uvijek ostala, zna li netko?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 14:51 (lovac82).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zna netko dobar player za mp3 prilagodjen za koristenje u autu? a da ima visualization?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Settings - Billing - Billing Increment - 1/1 (to sam stavio ja jer je meni po sekundi, bonbon paket razgovora)

60/60 bi bila minuta

60/15 bi bilo 15 sekundi

EDIT: u moj prijašnji post sam stavio slike

h=f^3
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 9:54 (jollyb).
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
djigibao kaže...
Best Home Screen Replacement Go launcher EX

Glupo je nazvati Go Launcher Ex najbolju zamjenu za Homescreen kad to sve zavisi od korisnika do korisnika. Npr., ja koristim Launcher Pro Plus, a i koristio sam Go Launcher Ex, ali mi nekako najbolje odgovara LPP.

Koristim SPB Shell 3D na Galaxy S-u i cini mi se da mu nema premca, ni ovaj Go Launcher ni njegov 'defaultni'.....

14 godina
Android borbeni komplet

ja sam koristio isto launcher pro, zatim go launcher i svi mi dojadili... sad sam na touchwizu :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...

Koristim SPB Shell 3D na Galaxy S-u i cini mi se da mu nema premca, ni ovaj Go Launcher ni njegov 'defaultni'.....

A ja mislim da je LauncherPro najbolji od svih...

Taj SPB Shell mi se uopće nije dopao...

17 godina
Evo sad sam opet bio prisiljen stavit LauncherPro...dobil sam CM7 update na 2.3.5 i sad LauncherPro radi fenomenalno, nikakvog lagga nema....
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
neaktivan

Meni je LP daleko najjači, čak sam i kupio kod za nekih bijednih 15-20 kn da otključam teme, widgete i ostalo. Sa temama je predobar.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

e ekipa,dal postoji neka aplikacija slicna unified remote...znaci mobitelom da se upravlja racunalom,ali da se racunalo moze UPALITI preko mobitela? hvala! {#}

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice