Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.704.057
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Domido kaže...

budući da sam imao neku prastaru verziju marketa na svom Desireu koja se nikad nije updateala sama, ručno sam skinuo i instalirao 3.1.3 verziju i ostao paf kad sam vidio na kakvom sam smeću bio prije xD

Čestitam! {#}

I am a men? What men? Nepismen
14 godina
neaktivan

Moze pomoc?

15 godina
neaktivan

oko čega?

Hello! I am Android
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 18:05 (jameshook).
17 godina
Android borbeni komplet

Koji launcher koristite ?

Meni je najbolji Launcher Pro.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 21:57 (Xbox360 Modder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da se pohvalim dok sam jos an toj poziciji XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Isto koristim Launcher Pro. Odlican je, brz i jednostavan.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina

Go Launcher EX i jako sam zadovoljan 

16 godina
neaktivan
Dex, koja igra?

Goddamit, ne mogu citirat (ili uopce pisat u WYSIWYG) na SGS2 default browseru...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Dex, koja igra?

Goddamit, ne mogu citirat (ili uopce pisat u WYSIWYG) na SGS2 default browseru...

Shoot the Birds pisao sam vec :D super igra sa predivnom grafikom. Grafika je kao u Pixar crticima :D

15 godina
Kaj se dela u toj igri, pucas na ptice?
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ti si strasilo koje dolazi na farmu gdje vladaju ptice XD Imas luk i strelu i gadjas pticice ali imas i zadatke koje treba da ispunis. Nakon svaka 3 ispunjena zadatka povecava ti se pocetni mnozilax x2, x4, x8 sto ti omogucava vise poena. Igraj ej jako zabavna a zadaci nisu nimalo laki :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Moze netko preporucit aplikaciju za spremanje programa u jedan folder na homescreenu. Da onak izgleda kao jedan okvir i unutar toga se vide male ikonice. Nesto slicno iPhone Style Folderu, kojeg sam probao, ali mi ne odgovara, isto kao i Folder Organiser.
17 godina
Šef kaže...
Dex, koja igra?

Ne možeš uopče na Androidu

edit: @jurica_m Go Launcher EX to podržava

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 1:30 (mind_challenge).
15 godina
Sto? Na Marketu ima iPhone style folder i Folder organiser i probao sam, ali nije to to. Dakle, trazim alternativu.
16 godina
jurica_m kaže...
Moze netko preporucit aplikaciju za spremanje programa u jedan folder na homescreenu. Da onak izgleda kao jedan okvir i unutar toga se vide male ikonice. Nesto slicno iPhone Style Folderu, kojeg sam probao, ali mi ne odgovara, isto kao i Folder Organiser.

I Sony ericssonov launcher to može, ADW launcher, a vjerovatno i svi ostali.

15 godina
Ekipa, ali mene ne zanima launcher, mene zanima widget odnosno program koji ima taj okvir u kojem su vidljivi programi koje stavim u taj program, okvir, widget. Ma sigurno ima mali milijun takvih widgeta, ali nisam pronasao. Znaci, ne trebam nilakav launcher.
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Ekipa, ali mene ne zanima launcher, mene zanima widget odnosno program koji ima taj okvir u kojem su vidljivi programi koje stavim u taj program, okvir, widget. Ma sigurno ima mali milijun takvih widgeta, ali nisam pronasao. Znaci, ne trebam nilakav launcher.

Ovako nešto?

SiMi Folder Widget

http://www.appbrain.com/app/simi-folder-widget/com.th.android.widget.SiMiFolder

https://market.android.com/details?id=com.th.android.widget.SiMiFolder

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Šef kaže...
Dex, koja igra?

Možeš, kako ja mogu na Desireu...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Šef kaže...

Možeš :)

Samo valjda ovisi o nečemu. Na Desireu (i bilo kojem drugom) držiš dugotipku Menu i pojavi ti se tipkovnica. Stisneš na ovo polje za pisanje i pišeš.

Na SGSII se isto pojavi tipkovnica, ali skupa s njom i Google search. Na Desireu bi se pojavila tipkovnica i mogao bih pisat.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Šef kaže...
mind_challenge kaže...
Šef kaže...

Možeš :)

Samo valjda ovisi o nečemu. Na Desireu (i bilo kojem drugom) držiš dugotipku Menu i pojavi ti se tipkovnica. Stisneš na ovo polje za pisanje i pišeš.

Na SGSII se isto pojavi tipkovnica, ali skupa s njom i Google search. Na Desireu bi se pojavila tipkovnica i mogao bih pisat.

Znam da ja na svojem isto tako ne mogu, pa sam mislio da nemože nitko.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li ijedna aplikacija za pravljenje screenshotva na X10-ki?

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IRebic kaže...

ROFL

pa rootaš mob i svaka radi....shootme i screenshot it su preporuke

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
IRebic kaže...

Ili instaliraš Android SDK na telefon i radiš screenshotove preko SDK-a.

Jest da je možda malo više posla, da je malo bolje komplicirano, ali na kraju je jednostavnije jer imaš već SS na kompu dok ga napraviš

Evo tut

http://www.simplehelp.net/2009/07/21/how-to-take-screenshots-of-your-android-based-phone-from-windows/

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Evo programa koje g je i preporučio Dex. Zove se No Root Screenshot It. Dakle, nije potrebno rootanje. Potrebno je instalirati program, otvoriti ga i u par koraka napraviti nekoliko zadataka kako bi mogli raditi screenshotove. Predobro, svakako preporuka. Možete si i narihtati da shake-ate (protresete) telefon i automatski opali screenshot i tako si skratite muke nepotrebnog ulaska u aplikaciju. Hvala, dex, preporuka!
16 godina
neaktivan

E forumasi pomagajte!
Tko zna neku aplikaciju kojom mogu promjeniti ikonice od instaliranih aplikacija u menu-u. Desktop ikonice one na Home screenu znam promjeniti.

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 19:34 (tony THE Noob).
17 godina
Android borbeni komplet
Android Market update

http://av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tony THE Noob kaže...

E forumasi pomagajte!
Tko zna neku aplikaciju kojom mogu promjeniti ikonice od instaliranih aplikacija u menu-u. Desktop ikonice one na Home screenu znam promjeniti.

I mene zanimalo...nema aplikacije za to al ima ovaj tut :

http://www.droidxforums.com/forum/droid-x-themes/17089-how-change-icons-your-app-drawer.html

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
Xbox360 Modder kaže...

Go Launcher EX je najbolja stvar....

sad ima najveći broj customizacija

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Go Launcher EX je najbolja stvar....

sad ima najveći broj customizacija

Launcher Pro Plus mi je i brzi i bolji trenutno

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice