Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.957
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
nsoul kaže...
Dkc kaže...

Kako na swarmu (torrent client) staviti da skida na sd karticu, kako god postavim path uvijek 'ne valja'. Na internu memoriju skida bez problema.

Šef kaže...
Mitsuoka kaže...
Omnia7 za 2000kn na njuskalu

Ako pita za savjet u Android temi, onda valjda hoće neki s Androidom

nsoul je dežurni wp7-ovac na bug forumu. Zabija nos u svaku temu i hvali svog konja. :D

HA? o čemu ti?

Mislio sam na Mitsuoka, oprosti.

16 godina
neaktivan

Jel netko probao na X10?

3D dizajner
16 godina
neaktivan
Ja dezurni wp7... Znas li ti koji mobitel imam ja... Ako ne onda ne siri dezinformacije...
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Pita je smartphone, ja san mu da odgovor sta je cjenovno najbolje i sta bi ja sada uzea.

Sorry na dabl postu
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Ja dezurni wp7... Znas li ti koji mobitel imam ja... Ako ne onda ne siri dezinformacije...

dhd

16 godina
neaktivan
Dkc kaže...
Mitsuoka kaže...

dhd

Mitsi ima Desire, nsoul ima DHD.

Što ti želiš reći?

Dosta više! {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Android borbeni komplet

ovo je već drugi put, treći put ko me spomene plaća pivu i ćevape, meni i Mitsuoki :)

naravno šala, možete platit ćevape i već sad

hobi: androidhr.blogspot.com

6 0 hvala 1
17 godina
Android borbeni komplet

MotoCharge 1.1 dostupan za sve uređaje!

To je aplikacija koja je bila za Motorolu Defy i Milestone, sluzi da pokaze status baterije u 1% tocnosti, znaci ako imate uredaj koji sistemski pokaze samo na desetke postotka baterije, ova ce aplikacija pokazat i po jedan posto, ne trebate flashat uredaj sa onim update.zip ovima

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

pOZZ!

Treba mi navigacija tocnije GPS za X8 bilo to free ili *hm* verzija.

Važno mi je da radi bez interneta te da se može pohraniti mapa.

P.S.Također mi treba mapa Madrida i Španjolske!

Hvala i LP!

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Copilot Live ... ja koristim .368 verziju...skines crackanu i iz aplikacije skidas jezike, mape, POI-e :)... precizno dosta.
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
17 godina
pandza94 kaže...

pOZZ!

Treba mi navigacija tocnije GPS za X8 bilo to free ili *hm* verzija.

Važno mi je da radi bez interneta te da se može pohraniti mapa.

P.S.Također mi treba mapa Madrida i Španjolske!

Hvala i LP!

Sygic aura, isprobano i radi!!

Nažalost nema hrvatskog za glasovnu navigaciju ali da se iskemijat...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
Android borbeni komplet
Može li mi netko poslati link na PM od Sygic Aure? Tražim i ne mogu naći. Hvala
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.

0 0 hvala 0
15 godina
Evo dviju dobrih aplikacija:
1. Light Flow - mijenjanje boje lampice. Npr. kada dobijete SMS ili imate propusten poziv, tocno mozete odrediti boju lampice. Radi i na nerootanim telefonima.
2. Croatia top 100 - Najbolja odredista za turiste u Lijepoj nasoj. Uz svako mjesto, prisutan je i link od Google Maps tako da mozete lakse doci do zeljenog mjesta.
Preporuke!
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
Android Network Toolkit

Najavljena aplikacija Android Network Toolkit

Na Defcon 2011 konferenciji kompanija Zimperium predstavio je Android Network Toolkit ili skraćeno ANTi, aplikaciju koja pronalazi i iskorištava ranjivost uređaja povezanih na bežičnu mrežu. Ova aplikacija omogućava jednostavan pronalazak WiFi mreža, te probijanje zaštite pritiskom na dugme. 

Iako je ovaj alat namijenjen provjeri nivoa sigurnosti vlastite mreže, proizvođač priznaje da se može iskoristiti i za zlonamjerne radnje. ANTi aplikacija će na Android Marketu biti dostupna u dvije verzije, besplatnoj i premium koja će se prodavati po cijeni od 10USD, a proizvođač navodi da će biti dostupna do kraja sedmice.

Izvor: gadget.ba

http://av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Preporuka aplikacije wireless tethering.

Wireless tethering - Pretvorite svoj smartphone u router i preko prijenosnog računala se spojiti na mrežu mobitela, zgodna aplikacija jer ne morate kupovati usb internet stick.  Razlika između Tetheringa i usb internet sticka nema. NAPOMENA: Mobitel mora biti rootan.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892

0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Korisne aplikacije:

Advanced Clock Widget

Apps 2 SD

http://av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 23:43 (djigibao).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

nova aplikacija od facebooka

facebook messenger

https://market.android.com/details?id=com.facebook.orca

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 0:04 (dudo986).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Liverpool1892 kaže...

Wireless tethering - Pretvorite svoj smartphone u router i preko prijenosnog računala se spojiti na mrežu mobitela, zgodna aplikacija jer ne morate kupovati usb internet stick.  Razlika između Tetheringa i usb internet sticka nema. NAPOMENA: Mobitel mora biti rootan.

pa kaj nema to svaki android po defaultu ?

14 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Liverpool1892 kaže...

Imali su prije ali neznam za novije modele. Navodno operateri to izbace da bi mogli naplatit data plan (google verizon tethering).
Inace, mozes to sa proxoid-om napravit bez root-a.

Safer world through superior firepower
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kolege forumaši, da li netko od vas koristi aplikaciju News Republic? I ima možda HTC Desire? Problem je u tome što mi svaki put prilikom otvaranja aplikacije ista traži da napravim update. I kad odem na market, jednostavno mi update nije ponuđen. Svejedno, mogu koristi aplikaciju, ali me zanima zašto ne mogu updejtati? Zar je moguće da Desire s 2.3 ne podržava taj update? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cannon_fodder kaže...
nsoul kaže...
Liverpool1892 kaže...

Imali su prije ali neznam za novije modele. Navodno operateri to izbace da bi mogli naplatit data plan (google verizon tethering).

ja ga imam na dhdu od prvog dana, i još uvijek radi

14 godina
neaktivan
nsoul kaže...
cannon_fodder kaže...
nsoul kaže...
Liverpool1892 kaže...

Ja imam LG GT540 i nemam tu aplikaciju, morao sam ju posebno instalirati

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
16 godina
Liverpool1892 kaže...
nsoul kaže...
cannon_fodder kaže...
nsoul kaže...
Liverpool1892 kaže...

Ja imam LG GT540 i nemam tu aplikaciju, morao sam ju posebno instalirati

nije aplikacija, nego u postavkama ukljucis hotspot

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

E ekipa,dal netko ima neku bolju tipkovnicu za htc wildfire? :) thx

0 0 hvala 0
15 godina

Potraži Smart Keyboard Pro i probaj pa vidi dal ce ti se svidjeti

15 godina
Probajte 1Mobile Market - zamjena za Applanet ili Blackmart. Cisto solidno. Preporuka.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ispricavam se sto ovo pitanje postavljam ovdje,ali ne znam gdje bih ga drugdje stavio.Namjeravam si kupiti bluetooth tipkovnicu za HTC Desire-a.Htio bih kupiti ovu sa slike.Problem je sto nigdje nisam naisao na takvu tipkovnicu.Dali je tko od vas mozda negdje vidio nesto takvo.Najblizi mi je Zagreb za kupnju pa ako netko zna gdje u Zagrebu traziti molimva recite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Ispricavam se sto ovo pitanje postavljam ovdje,ali ne znam gdje bih ga drugdje stavio.Namjeravam si kupiti bluetooth tipkovnicu za HTC Desire-a.Htio bih kupiti ovu sa slike.Problem je sto nigdje nisam naisao na takvu tipkovnicu.Dali je tko od vas mozda negdje vidio nesto takvo.Najblizi mi je Zagreb za kupnju pa ako netko zna gdje u Zagrebu traziti molimva recite.

Ima na Dealextreme takvih tipkovnica...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Vise bih volio da u trgovini mogu probati u ruci samu tipkovnicu.ako znate gdje u Zagrebu bilo bi odlicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

mislim da nećeš to nać kod nas u HR

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice