Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.701.320
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
sardax kaže...
Pokusavam naci na marketu, ali me ne ide. Zna li tko dobar/pravi Remote Desktop Connection client program? Ne TeamViewer, vec pravi RDC. Thnx.

https://market.android.com/details?id=com.xtralogic.android.rdpclient

https://market.android.com/details?id=com.toremote.serversmanager

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Moze netko preporuciti neku igru (bilo koju, bilo kakvu( koja podrzava multiplayer za barem 2, a pozeljno 3 igraca preko Bluetootha?

Da bampiram malo ovo pitanje.

~
16 godina

Zna netko dobar widget za digitalni sat + vrijeme (mada ovo drugo nije skroz potrebno), po mogućnosti isti kakav se viđa na original htc romovima?

Ima ih par na marketu al nisam bio oduševljen baš.. ili su mali, ili ružni ili ne rade kako treba..

Jhva Elohim Meth.
15 godina
nontryer kaže...

Zna netko dobar widget za digitalni sat + vrijeme (mada ovo drugo nije skroz potrebno), po mogućnosti isti kakav se viđa na original htc romovima?

Ima ih par na marketu al nisam bio oduševljen baš.. ili su mali, ili ružni ili ne rade kako treba..

Beautiful widget, fancy widget pro...

jeremija
16 godina
neaktivan

"Pokusavam naci na marketu, ali me ne ide. Zna li tko dobar/pravi Remote Desktop Connection client program? Ne TeamViewer, vec pravi RDC. Thnx."

Probaj Wyse PocketCloud

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 13:25 (miro1901).
15 godina
nontryer kaže...

Skini si Fancy widget. On nudi različite skinove za sat i vrijeme. Neki dan skinuo i isprobao i možeš si srediti identični sat i vrijeme kao što to ima HTC. Ja sam koristio Launcher Pro Plus pa sam si zato skinuo taj sat.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Znam da je offtopic ali mi se jednostavno ne da otvarati novu temu zbog jednog kratkog pitanja. Vjerojatno ću prodati Hero i kupiti novi mob za ~1500kn iz oglasa,

zanima me koji je bolji mob, Desire ili x10i ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 17:31 (Kordy).

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Može prijedlog za neku aplikaciju tipa Endomondo, ali za vožnju autom? Dakle, ono, zabilježen put, brzina, visina, grafovi i te forice..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Znam da je offtopic ali mi se jednostavno ne da otvarati novu temu zbog jednog kratkog pitanja. Vjerojatno ću prodati Hero i kupiti novi mob za ~1500kn iz oglasa,

Samsung Galaxy S radi jaceg GPU-a i normalnog multitoucha.

Op, pardon, mislio sam da su u istom cjenovnom rangu. Onda Desire, jer ne volim Sony Ericsson mnogo.

~
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 19:14 (Proz0r).
17 godina
nontryer kaže...

merio kaže...
nontryer kaže...

Beautiful widget, fancy widget pro...

Weather & Toggle Widgets neka gugla, on ima identični (H7C se zove) skin onom na HTC Senseu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Kordy kaže...

Nijedan.

Čekaj još koji mjesec kad ovi sadašnji high-endovi dođu u taj rang.

Brzo će ti doć DHD, koji je daleko ispred tih ispranih i neispoliranih uređaja. 

Jednostavno, njima ni ovotjedni 2.3 upgradei ne pomažu.

17 godina
Jedan off topic, ali zar je taj Android sa starim senseom toliko loš (2.3) da se mora ponovo particionirat uređaj za druge romove?

Ja mislio da je moja Defy prosjek, a sad vidim da uopće nisam pogrješio kupnjom....
17 godina
Evo ljudi prije koju minutu dobio top paid kategoriju na marketu! Tele2 mreza. Sutra kad dodem na komp stavljam slike
17 godina
Mitch kaže...
Evo ljudi prije koju minutu dobio top paid kategoriju na marketu! Tele2 mreza. Sutra kad dodem na komp stavljam slike

Kod mene još uvijek ništa.  {#}

17 godina
Mitch kaže...

I kod mene se sinoc pojavile placene aplikacije. Ali "polovicno". Imam ih u meniju ali samo ucitava i ucitava i ucitava ali nikako da izlista. Valjda je to jos u izgradnji. Isto Tele2.

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

I ja sam išao sad provjeriti i imam neke nove kategorije u marketu. Najbolje plaćene(samo učitava), najunosnije, najpopularnije novo i uz plaćanje(isto samo učitava, trendovi. Tele 2 sam. Koja je razlika kategorije "najpopularnije od besplatnog" i "najpopularniji besplatni..." ?

17 godina
Mitch kaže...

Eld kaže...

Osa kaže...

Vi koristite novi ili stari market? Koristite li neki custom ROM?

17 godina
mind_challenge kaže...
Mitch kaže...

Eld kaže...

Osa kaže...

Vi koristite novi ili stari market? Koristite li neki custom ROM?

Ja imam sve stock. Market je 3.0.2.7

Problem je u tome što meni dugo učitava, sad kad sam rebooto mob onda mi učita njih par al kad kliknem dođem na tu aplikaciju i više neće učitavat top paid...samo se vrti...probat cu ja tu nes sredit.

15 godina
Android borbeni komplet

ja sam na starom Marketu imao Paid aplikacije,a na ovom novom,3.0.2.7 nisam mogao ući u kategoriju Paid Apps,da bi mi se jučer pojavilo.Ali sad kad želim ući pod Paid Apps samo stoji Loading i ništa se ne događa,očito treba još malo pričekati da oni sve to srede.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

ja sam na starom Marketu imao Paid aplikacije,a na ovom novom,3.0.2.7 nisam mogao ući u kategoriju Paid Apps,da bi mi se jučer pojavilo.Ali sad kad želim ući pod Paid Apps samo stoji Loading i ništa se ne događa,očito treba još malo pričekati da oni sve to srede.

Evo i ja sam sada updateao na 3.0.2.7 i događa mi se isto, paid apps se vječno loadaju.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozzz!!
evo malo sam isprobao jednu novu navigaciju na svom uređaju(DHD), aplikacija se zove Sygic Aura i meni je do sad najbolja...isprobo sam copilot,navigon,igo...oke su al...sygic aura je za mene No.1
Znači ima hrv meni, mapa je dobra, 3D mape, jako brzo nađe satelit, radi dobro zasada nema bugova, "force close", ima dosta opcija,tipa sigurnosne kamere,radari itd.....svakako preporucujem!!

željezničkii kolodvor zg željezničkii kolodvor zg
trg ž.fašizma trg ž.fašizma
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 17:29 (naki007).

1 0 hvala 6
17 godina
A kad pokrenes rutu jel pise brzina vozila ??? (trenutna)
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
A kad pokrenes rutu jel pise brzina vozila ??? (trenutna)

ne piše...piše u kutu koje je ograničenje trenutno

14 godina

kot mene pise

17 godina
yaga01 kaže...

kot mene pise

koja navigacija ??

probao sam sve, osim ove, i u nijednoj ne piše RRR

14 godina

bas u ovoj 

17 godina
A jel se plaćaju mape ili ?
15 godina
neaktivan
ne samo ih povučeš s neta...
15 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

bas u ovoj 

da sad sam vidio može se namjestiti

15 godina
Android borbeni komplet
igra li tko od vas iMobsters? predobra je igra,počeo sam danas i došao do 7.levela.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice