http://mobileplanet-waryam.blogspot.com/2011/05/tv-now-v12-for-android-apk-12-free.html
mislio sam na ovakvo nesto.
http://mobileplanet-waryam.blogspot.com/2011/05/tv-now-v12-for-android-apk-12-free.html
mislio sam na ovakvo nesto.
znam za apps koji streamaju serije na mobu, ali ima li koja za streamanje filmova?
mui gratuioso bih bio :)
Ima, ali sam zaboravio ime...
Rain Alarm - Odlična aplikacija koja na razne načine upozorava na kišu, postoji free i pro verzija, free možete naći na marketu, a za pro se javite meni u pp.
TuneIn Radio - Internet radio, možete slušati 50 000 radio postaja iz cijeloga svijeta. Također postoji pro verzija, ali je skoro ista kao i free.
Photaf 3D Panorama - Za kreiranje 3D panorame. Za pro se javite meni.
Tiny Flashlight + LED - Predobra aplikacija sa milijun mogućnosti :).
Google Sky Map - Aplikacija za pregled neba s puno mogućnosti.
Smart App Protector - Zaključava odabrane aplikacija na puno načina, u free verziji mislim da možete najviše 4 ili 5 aplikacija zaključati dok u pro verziji možete koliko želite. Za pro javiti se meni.
Google Earth - :)
iBeer - Pretvara vaš mobitel u čašu piva. Za pro se javiti.
Lighter - Odlična simulacija upaljača ;).
Shazam - Nakon kratkog poslušavanja pjesme nalazi ime i podatke o pjesmi. Za Shazam Encore pro se javiti meni.
Hotels - Pronalazi sve hotele u blizini kao i podatke, lokaciju, slike itd.
Trambus - Odlična aplikacija domaćeg programera koja daje sve informacije o Zagrebačkom javnom prijevozu.
znam za apps koji streamaju serije na mobu, ali ima li koja za streamanje filmova?
mui gratuioso bih bio :)
Možda Movie Time 2.0 ?? Piše da je samo za starije filmove, ali sam čuo da su sada došli i noviji... Najbolje da probaš.
Rain Alarm - Odlična aplikacija koja na razne načine upozorava na kišu, postoji free i pro verzija, free možete naći na marketu, a za pro se javite meni u pp.
TuneIn Radio - Internet radio, možete slušati 50 000 radio postaja iz cijeloga svijeta. Također postoji pro verzija, ali je skoro ista kao i free.
Photaf 3D Panorama - Za kreiranje 3D panorame. Za pro se javite meni.
Tiny Flashlight + LED - Predobra aplikacija sa milijun mogućnosti :).
Google Sky Map - Aplikacija za pregled neba s puno mogućnosti.
Smart App Protector - Zaključava odabrane aplikacija na puno načina, u free verziji mislim da možete najviše 4 ili 5 aplikacija zaključati dok u pro verziji možete koliko želite. Za pro javiti se meni.
Google Earth - :)
iBeer - Pretvara vaš mobitel u čašu piva. Za pro se javiti.
Lighter - Odlična simulacija upaljača ;).
Shazam - Nakon kratkog poslušavanja pjesme nalazi ime i podatke o pjesmi. Za Shazam Encore pro se javiti meni.
Hotels - Pronalazi sve hotele u blizini kao i podatke, lokaciju, slike itd.
Trambus - Odlična aplikacija domaćeg programera koja daje sve informacije o Zagrebačkom javnom prijevozu.
Njofra, fala na predstavljanju aplikacija. Inače, pro verzije se mogu naći i na Mobilismu.
Njofra, fala na predstavljanju aplikacija. Inače, pro verzije se mogu naći i na Mobilismu.
Heheh ma nije da sam ja predstavio aplikacije, prije da sam drugima preporučio ono što ja koristim :).
Da, jučer je izašao ;), LINK
probao sam updejtat preko companiona ali piše da imam latest update ( još ništa) , kak je vama ostalima ?
kako nabavljate pro verzije appova ? meni applanet ne radi :S
Koju bi aplikaciju preporucili da mi biljezi "stazu" dok se recimo vozim avt-om kroz šume i puteve i da kasnije to mogu staviti na laptop i pregledati vrijeme, brzine, put... Danas ću isprobati SportsTrackerPro. I citao sam da ima neka aplikacija da broji korake dok hodaš, pa koja je to ako netko zna?
kako nabavljate pro verzije appova ? meni applanet ne radi :S
Google is your friend..=)
"Ime_aplikacije apk" => Search
imas Cardio Trainer super aplikacija.
https://market.android.com/details?id=com.wsl.CardioTrainer&feature=search_result
Evo jedna dobra aplikacija, ako netko nezna za nju:
Tele2SMS- aplikacija za besplatno slanje SMS-ova za Tele2 korisnike (putem online Tele2 usluge besplatnog slanja SMS-a)
Di ima za skinuti dobrih ikona koje bi radile sa ADW launcherom?
pozz ljudi
malo sam nov s androidom pa imam pitanjce
jel bi mi radile igre i app na optimusu 2x koji nije rootan??
hvala :)
pozz ljudi
malo sam nov s androidom pa imam pitanjce
jel bi mi radile igre i app na optimusu 2x koji nije rootan??
hvala :)
Pa kakav bi to android bio da ne bi mogao imati aplikacije i igre na stock uređaju?
pardon zabb sam napisat za app koje nisu s marketa
pardon zabb sam napisat za app koje nisu s marketa
Naravno, odi na Postavke - Aplikacije - Nepoznati izvori, znači samo staviš kvačicu na Nepoznate izvore i to je to ;).
Koju bi aplikaciju preporucili da mi biljezi "stazu" dok se recimo vozim avt-om kroz šume i puteve i da kasnije to mogu staviti na laptop i pregledati vrijeme, brzine, put... Danas ću isprobati SportsTrackerPro. I citao sam da ima neka aplikacija da broji korake dok hodaš, pa koja je to ako netko zna?
runkeeper pro najbolja
Naravno, odi na Postavke - Aplikacije - Nepoznati izvori, znači samo staviš kvačicu na Nepoznate izvore i to je to ;).
tnx ali jel znas mozda i koju stranicu s takvim igrama??
tnx ali jel znas mozda i koju stranicu s takvim igrama??
Znam, evo šaljem ti u pp jer su takve stranice zabranjene na forumu.
Decki instalirao sam na svoju x10 Skype.
Međutim drugi sugovornik me cuje samo prvih 2 sek.
U cemu je problem?
U cemu je problem?
Hmm... Inače to je poznat problem Skypa na Xperia telefonima. Problem je do samog programa, znači trebao bi čekati da ovi iz Skypa to poprave, a do tada:
Skini to i instaliraj, ali prvo u potpunosti izbriši dosadašnji Skype na mobu i nemoj primati update za Skype dok ne čuješ da su ovi iz Skypa to popravili. Pozdrav i uživaj ;).
U cemu je problem?
Hmm... Inače to je poznat problem Skypa na Xperia telefonima. Problem je do samog programa, znači trebao bi čekati da ovi iz Skypa to poprave, a do tada:
Skini to i instaliraj, ali prvo u potpunosti izbriši dosadašnji Skype na mobu i nemoj primati update za Skype dok ne čuješ da su ovi iz Skypa to popravili. Pozdrav i uživaj ;).
instalirano. nisam probao jer nemam trenutno nikoga online ali prvom prilikom ti javim dali radi. Hvala
EDIT:
radi puno hvala :D
Moze netko preporuciti neku igru (bilo koju, bilo kakvu( koja podrzava multiplayer za barem 2, a pozeljno 3 igraca preko Bluetootha?
Zanima me dal se može nekako aplikacija koja se plaća koristiti besplatno?
može i na pm