Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.700.201
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Android borbeni komplet

decki jedno pitanjce

Imam se X10 (2.1), dobio ga na poklon, ali je star malo vise od jedne godine.

Najveci problem je autonomija baterije, ona drzi nekih 6-8 sati max. (wifi, 3g,2g izgasen, mail izgasen, face isto) prosjecno na telefonu obavim 1-2 kratka poziva, 2-3 sms, 15 min neta ili wifi ili 3g, i 15 min igranja. e sad dali je baterija od starosti izgubila kapacitet ili mi se nonstop vrte neki procesi pa ju prazne. Posto se bas ne razumijem previse u android OS molio bih vas za pomoc. Dali da kupim novu bateriju ili sta vec da napravim ?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Lord_Marko kaže...

decki jedno pitanjce

Najveci problem je autonomija baterije, ona drzi nekih 6-8 sati max. (wifi, 3g,2g izgasen, mail izgasen, face isto) prosjecno na telefonu obavim 1-2 kratka poziva, 2-3 sms, 15 min neta ili wifi ili 3g, i 15 min igranja. e sad dali je baterija od starosti izgubila kapacitet ili mi se nonstop vrte neki procesi pa ju prazne. Posto se bas ne razumijem previse u android OS molio bih vas za pomoc. Dali da kupim novu bateriju ili sta vec da napravim ?

Hvala

nece tebi baterija pomoc...x10 sa eclairom automatski trosi tolko radi ekrana itd. ovih 8h je normalno...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitch kaže...
Lord_Marko kaže...

decki jedno pitanjce

Hvala

nece tebi baterija pomoc...x10 sa eclairom automatski trosi tolko radi ekrana itd. ovih 8h je normalno...

pa to je banana. ali i kad je mob u standby-u opet se isprazni, ekran je na najnizoj svjetlini. al opet citam po netu da neki koriste uređaj i po 2-3 dana bez punjenja. sad dali je to istina ili lazu neznam. ali opet autonomija od 8 sati je jako mala. Saznao sam da u 8 mjesecu izaci update na 2.3. dali ce mozda to pomoci?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 14:46 (Lord_Marko).
17 godina
Lord_Marko kaže...
 sad dali je to istina ili lazu neznam. ali opet autonomija od 8 sati je jako mala. Saznao sam da u 8 mjesecu izaci update na 2.3. dali ce mozda to pomoci?

moj hd2 ima sustav koji trosi dosta manje (wp7) pa baterija opet traje oko 10h...isti je ekran, a jača baterija...

ginger će pomoć sigurno

17 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav,

Moje X10 je star godinu i mjesec dana i izdrži bez problema 2-3 dana. Uz umjereno korištenje, igranje igra samo kod obavljanja "number 2", uz povremeni 3G ili WiFi itd. Recimo da ne visim stalno na njemu. Probaj ga par puta isprazniti do kraja (dok se ne ugasi), pa napuniti do kraja (preko noći).

Ako ne pomogne, nova baterija. Kada ga koristim non stop (ranije kad mi je još bio novi i htio sam isprobati sve i svašta) baterija je trajala cijeli dan (od jutra pa do večeri kad sam ga stavio puniti)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

2 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...
Lord_Marko kaže...
 sad dali je to istina ili lazu neznam. ali opet autonomija od 8 sati je jako mala. Saznao sam da u 8 mjesecu izaci update na 2.3. dali ce mozda to pomoci?

moj hd2 ima sustav koji trosi dosta manje (wp7) pa baterija opet traje oko 10h...isti je ekran, a jača baterija...

ginger će pomoć sigurno

ma nema veze. moze on drzat jedan dan nema problema. ali da bude recimo da kad ustanem da iskopcam i da on prek dana radi do veceri, a ne da ga moram puniti u 4 sata da mi izdrzi do veceri dok ga opet ne stavim punit prek noci

dado2202 kaže...

Pozdrav,

Moje X10 je star godinu i mjesec dana i izdrži bez problema 2-3 dana. Uz umjereno korištenje, igranje igra samo kod obavljanja "number 2", uz povremeni 3G ili WiFi itd. Recimo da ne visim stalno na njemu. Probaj ga par puta isprazniti do kraja (dok se ne ugasi), pa napuniti do kraja (preko noći).

Ako ne pomogne, nova baterija. Kada ga koristim non stop (ranije kad mi je još bio novi i htio sam isprobati sve i svašta) baterija je trajala cijeli dan (od jutra pa do večeri kad sam ga stavio puniti)

A gle mob je star prek godinu dana. koristen kao poslovni, ima prek 300 sati razgovora, radio na wlanu i 3g-u nonstop. Mozda je to dotuklo bateriju. ali uglavnom ovih 3 dana cu ga ispraznit i napunit prek noci ak to ne pomogne ide nova baterija, a ak baterija ne pomogne onda ide ili u smece ili na prodaju. jer nemam volje da mi se mob usred dana isprazni a radio je svega 5-6 sati na bateriji.

17 godina
dado2202 kaže...

Pozdrav,

hm ja sam imal xperiu arc na 3 dana (mijenjo sa frendom s treninga za hd2) i jedan dan sam bas pustio da vidim kolko ce drzat sa svim programima ugasenim i lockan screen...drzalo je oko 16 i pol sati unplugged

17 godina
Android borbeni komplet

decki izgleda da je ipak baterija. Otac mi ima x1, ista baterija ali starija. evo danas sam ju stavil oko 9 sati. bila je na 90% ujutro, sad je na 77% stim da sam imao 1 razgovor, 1 sms, citao sam net na operi znaci 3g upaljen i to 45 min, par slika s foticem. a ta moja baterija je sad u x1 i pala je vec ispod 50% s tim da je obavljeni samo 2 razgovori od 4-5 min.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lord_Marko kaže...

decki izgleda da je ipak baterija. Otac mi ima x1, ista baterija ali starija. evo danas sam ju stavil oko 9 sati. bila je na 90% ujutro, sad je na 77% stim da sam imao 1 razgovor, 1 sms, citao sam net na operi znaci 3g upaljen i to 45 min, par slika s foticem. a ta moja baterija je sad u x1 i pala je vec ispod 50% s tim da je obavljeni samo 2 razgovori od 4-5 min.

ako je stvarno tako onda moras uzet novu...

za ubuduce na x10 stavi neki launcher koji u draweru ima opciju za gasenje svih taskova..(go launcher ex najbolji)

17 godina
Android borbeni komplet

evo do sad sam igral nfs shift na x10 i baterija je na 46%.

Vjerovatno ce baterija iduci tjedan stici nova, samo si jos razmisljam dal da uzmem onu 2600mah ili standardnu 1500mah

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lord_Marko kaže...

Vjerovatno ce baterija iduci tjedan stici nova, samo si jos razmisljam dal da uzmem onu 2600mah ili standardnu 1500mah

Da te ne citiram s pitanjem od samog početka, evo jedan savjet, ti probaj dva do tri puta isprazniti mob onako mučki do kraja, ali puni isključivo na USB, barem po 15 sati isključenog u komadu, možda ćeš uspijeti popraviti kapacitet batrerije, obzirom 1. vlasnik očigledno nije vodio pretjerano računa o pravilnom konfiguriranju baterije {#}!!

ATJ Lučko
17 godina
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
Lord_Marko kaže...

Ta od 2600 ti vjerojatno dolazi s posebnim poklopcem, jer ne stane, pa ti uređaj bude deblji...sad koliko ti je to prihvatljivo..

Ali, {#}.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
Android borbeni komplet
ma nema problema kaj se tice debljine. bitno da meni baterija izdrzi jedan dan bez dopunjavanja i ja sretan i zadovoljan. jos samo trebam nekoga ko je voljan da mi ju kupi prek ebay-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
redrum781 kaže...

hm meni  je defy sa 3.0.2.6 poceo napokon sam updateat google apps...

17 godina
Moze neko preporucit neke 3D igre ?

Naravno kvalitetne dolaze u obzir, preferiram HD rezoluciju.
Prostor koji zauzima i cijena nisu bitni.
17 godina
Mitch kaže...
Moze neko preporucit neke 3D igre ?

Naravno kvalitetne dolaze u obzir, preferiram HD rezoluciju.
Prostor koji zauzima i cijena nisu bitni.

NFS Shift i glow hockey 2{#}

baterija je na 44% (od 15h je pala za samo 2%) {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 21:18 (Lord_Marko).
16 godina

Gameloftove su dobre...

15 godina
neaktivan
Probajte Lane Splitter sa Marketa :).
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina
Bok
Ljudi, može li se kod ovih lockscreenova, npr. Widget lockscreen ili Lock bot, postaviti da kada me netko zove, ostane taj lockscreen, a ne da me mob prebaci na onaj dio kada koristite mobitel pa da odgovorite ili odbacite poziv. Dakle, kao kod stocka, da se povuce slajd dolje, ali u ovom lockeru kojeg sam postavio? Ili je to sistemski riješeno pa se ne može? Pretpostavljam da je tako?
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
Re: Bok
@mitch
Gangstar WC Hustle
Shift 2
Asphalt 6
Shadow Guardian
Modern Combat 2
Rainbow 6 Shadow Vanguard
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Lord_Marko kaže...

Da te ne citiram s pitanjem od samog početka, evo jedan savjet, ti probaj dva do tri puta isprazniti mob onako mučki do kraja, ali puni isključivo na USB, barem po 15 sati isključenog u komadu, možda ćeš uspijeti popraviti kapacitet batrerije, obzirom 1. vlasnik očigledno nije vodio pretjerano računa o pravilnom konfiguriranju baterije {#}!!

Ajd molim te objasni zakaj bi punio prek usb-a? Prek usb-a se samo sporije puni jer nemoze davati toliko jaku struju koliko moze preko punjača, a razlike nema osim u trajanju punjenja.

Ja bi ti preporučil da bateriju više od 3x napuniš i isprazniš do kraja. Ipak je to samo 3 dana. Probaj recimo cijeli tjedan tak, puni ju preko noći, ujutro odštekaš, kad se isprazni opet prištekaš na nekih 2 sata ili manje dok se opet ne napuni full i tako u krug oko recimo tjedan dana. Jer njoj ipak treba jedno vrijeme da se vrati "u normalu" a tri punjenja mi se cini malo za moj pojam. Ocito ju je predhodni vlasnik punio kak mu se dalo i kad mu je došla volja :P  A ak planiras kupovat ovu jaču bateriju ne samo da će ti mob biti debeli nego trebaš kupiti i poklopac za takvu bateriju. Ak ju planiraš bacit možemo se ćut, volio bi ju ja ispitati i povratiti joj život :D

14 godina
Osa kaže...
ATJLučko kaže...
Lord_Marko kaže...

Ajd molim te objasni zakaj bi punio prek usb-a? Prek usb-a se samo sporije puni jer nemoze davati toliko jaku struju koliko moze preko punjača, a razlike nema osim u trajanju punjenja.

Ja bi ti preporučil da bateriju više od 3x napuniš i isprazniš do kraja. Ipak je to samo 3 dana. Probaj recimo cijeli tjedan tak, puni ju preko noći, ujutro odštekaš, kad se isprazni opet prištekaš na nekih 2 sata ili manje dok se opet ne napuni full i tako u krug oko recimo tjedan dana. Jer njoj ipak treba jedno vrijeme da se vrati "u normalu" a tri punjenja mi se cini malo za moj pojam. Ocito ju je predhodni vlasnik punio kak mu se dalo i kad mu je došla volja :P  A ak planiras kupovat ovu jaču bateriju ne samo da će ti mob biti debeli nego trebaš kupiti i poklopac za takvu bateriju. Ak ju planiraš bacit možemo se ćut, volio bi ju ja ispitati i povratiti joj život :D

Slušaj Osa ovamo, i makar poslušaj pa i ti i probaj, daklem;

nisam ja izmislio potrebu punjenja preko USB izlaza već je na forumu to netko spomenuo još tijekom veljače ili rano tijekom ožujka kada sam ja kupio HTC DHD, te se postavljalo pitanje što i kako puniti i konfigurirati batriju moba.

Ti si me napao, po meni bez pre velikog razloga, jer niti ti nisi baš nešto "originalan" sa svoji savjetom, samo da znaš! Činjenica kako bi čovjek minimalno tri puta po 15 sati punio mob, odnosno bateriju je već 45 sati + mogućih 3 najmanje, skorom i cijela 2 dana, i ako bi koristio mob umjereno, recimo oko 12 sati minimalno, to je još 36 sati uz koji sat preko, plus 45 što daje odokativno preko 85 sati minimalno ukupno, znači skorom 3 i pol dana, a ako bi se pokazalo da baterija traje i dulje, e ondak bi išao puniti preko utičnice, barem 5 ciklusa, ali to je već druga epizoda {#}!

ATJ Lučko
17 godina
Android borbeni komplet
hvala na savjetima. probat cu ju isprazniti i napuniti dokraja, par puta. samo da vas izvjestim da je moja baterija ostala kod oca na njegovom x1, a njegova je kod mene. eto njegova baterija je punjena jucer u 9h ujutro. sada je na 30% i cekam da krepa. uglavnom da mi ostane autonomija od malo vise od 24sata ja sam zadovoljan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Ne mozete doslovno usporedjivat trajanje baterije ni na dva ista moba jer to ovisi o mali milijun stvari,nacinu koristenja,postavkama ekrana,broju vidgeta koji se updateaju,racunima koji se apdejtaju,da li se igras I kaj,uvjetima u mrezi,dal korisris gps,wifi sharing,gledas filmove it'd,it'd a da ne govorim o rootanju I stavljanju drugih romova...
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Mozda da stavis JuiceDefender pa da vidis ako ce ti se produzit trajanje baterije, ali ako kazes da ti sa drugom baterijom traje duze onda je do baterije.

Mozda neki program moze tu bateriju "resetirat" kao npr. Battery Refresh ili Battery Calibration (nisam koristio ali vrijedi isprobat)

http://av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 12:10 (djigibao).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
vec sam kalibrirao bateriju. a mob je rootan. i od toga malo mi se produzil vjek baterije za nekih 10%.
17 godina
Neznam za vas ali ja sam upravo dobio Paid Apps na Tele 2 !!!!!!

kupio sam cut the rope, zabavna igra :)
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Neznam za vas ali ja sam upravo dobio Paid Apps na Tele 2 !!!!!!

kupio sam cut the rope, zabavna igra :)

Kod mene još ništa {#}  čekam pay aplikacije u HRV kao ozebao Sunce {#}

Why so serious???
14 godina
Android borbeni komplet

ljudi ja takoder imam paid apps no skinuo sam s neta neki market gdje sve placene app imam besplatno :) btw imam xperia x10 froyo 2.2.1

Benzin 20kn, upaljac 3kn, gledati kako skola gori: NEPROCJENJIVO!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice