Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.700.962
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Android borbeni komplet
Danas sam isprobavao Launchere i super su, ali nemaju onaj stock widget News, a ja ga bas koristim i neophodan je. Postoji li koji Launcher koji ga ima, ili neki widget slican onom stocku iz kojeg mogu citati novine? Nisam do sad koristio launchere, a jedino sto me prijeci je to sto nema News. Dakle, treba mi launcher koji ima taj widget ili neki widget slican stocku.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Je, probao sam instalirati i vele da se vijesti ili poruke mogu citati iz widgeta, ali kad tapnem po vijesti ili temi u forumu, odmah me prebaci na browser i unuter njega mi otvori. U cemu grijesim?

baš sam pročitao tvoju poruku,

stavit ću odgovor u BugDroid thread da ne odlazim sa teme ovog "threada".

Ako budeš imao više pitanja pitaj u onom threadu , thenks!

LINK

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 21:50 (Hellmaker).
15 godina
neaktivan

probao sam naći ovu aplikaciju ali mi se ne pokaže dok upišem naziv u android marketu.. al nema , čudno.

verziju imam 2.1 a ova je 1.6 tako da nije to...
to si skinuo sa marketa ili ?

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
17 godina
Android borbeni komplet

Meni isto ne ide, imam Samsung i7500@2.2 (vjerojatno je slab mob {#}, proc na 625Mhz, 128Mb Ram/25Free)

http://av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djigibao kaže...

Meni isto ne ide, imam Samsung i7500@2.2 (vjerojatno je slab mob {#}, proc na 625Mhz, 128Mb Ram/25Free)

ako je incompabitile onda je vjerovatno do tog da procesor nije podržan...takvo sr*nje imate i sa shadow guardian...čak i na HTC Evo 2.2 nije radio

EDIT - stisnite na plusić, pisat ce da nije dostupno u nasoj zemlji hahahah

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 11:57 (Mitch).
17 godina
Android borbeni komplet

Jel itko kupio ovo ?

http://www.amazon.com/dp/B0052UZIFA/

Plants vs zombies za android....

0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

TRIPLE post, sry fakat :D

evo jedno predstavljanje mog defya

prvo baterija  na 50% : 

ovaj nepoznati app je asphalt hd

lijevi homescreen : 

glavni :

desni :

i drawer :

1 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Te slike ide u temu Android Homescreen.

BTW: jako lijepo, onaj widget za vrijeme je GO Weather? Jel se moze koristit samostalno ili se mora imat i GO Launcher?

THX {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djigibao kaže...

Te slike ide u temu Android Homescreen.

BTW: jako lijepo, onaj widget za vrijeme je GO Weather? Jel se moze koristit samostalno ili se mora imat i GO Launcher?

THX {#}

samostalno moze ic..kao svaka GO aplikacija...nisam tamo stavio jer nas samo par čita tu temu

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Moze popis naziva programa? Koji je ovo ispod kalendara, ime widgeta sa satom i naziv skina i ovaj za vrijeme na desnom ekranu, koji je skin?

Hvala

17 godina

Jel za taj weather widget ide ovaj skin GO Weather Widget Skin Lucid ili je to GO Weather Animate Wallpaper?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 15:25 (djigibao).
15 godina
Osa, to sto si pitao ispod kalendara, dobis pri instalaciji Launchera Ex.
Ljudi, makon dva dana isprobavanja raznoraznih launchera, najbolji dojam mi je ostavio Launcher pro plus. Otkljucao sam ga s unlockerom, a razlog zasto sam na ovom launcheru su widgeti kalendara, mailova itd. koji su, usudio bih se reci, gotovo identicni sa stock widgetima, a meni to igra bitnu ulogu. Uglavnom, ja sam se preporodio. Nisam mislio da su launcheri toliko dobri, pogotovo ovaj. Desire leti, kao da imam novi mobitel. Ima i one 3d efekte skrolanja kroz izbornik kao sto to ima Google Nexus S, tu su i razni nacini odabira skrolanja kroz homescreenove, ima cak i onaj kao sto to ima Sensation, mislim da Flip 2. Uglavnom, nista ne trza, sve leti i ja sam prezadovoljan. Preporuka
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
djigibao kaže...

Jel za taj weather widget ide ovaj skin GO Weather Widget Skin Lucid ili je to GO Weather Animate Wallpaper?

ne ovo je palmary weather pro...on se placa, al ga imas po guglu

najbolji za vrijeme definitivno

15 godina
Lockscreen
Može neki dobar Lockscreen? Nešto npr. kao što to ima Nexus S:

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Lockscreen
jurica_m kaže...
Može neki dobar Lockscreen? Nešto npr. kao što to ima Nexus S:

lockbot pro skini (guglaj lockbot pro apk)

15 godina
Mitch kaže...

prvo baterija  na 50% :  

Trajala bi i meni toliko da ga koristim ko ti. udji u display pa vidi koliko ti je bio upaljen..12min?? {#}

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 19:07 (merio).
17 godina
merio kaže...
Mitch kaže...

prvo baterija  na 50% :  

Trajala bi i meni toliko da ga koristim ko ti. udji u display pa vidi koliko ti je bio upaljen..12min?? {#}

1h i 04 min pise

zato kaj je cijelo vrijeme ekran goril dok sam prebacival film

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jutro sam uzeo prvu aplikaciju na marketu :D uzeo sam Cut the Rope bila najjeftinija a taman sam toliko i imao na racunu. Nego sad me zanima kakva su vasa iskustva sa Google Checkout servisom? Koliko je bezbjedan i sl. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nisam primjetio da je netko objavio, izašao je Viber za android. Da li je netko to koristio prije na iPhonu mozda i kakava su iskustva toga?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 11:21 (Osa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Osa kaže...

Nisam primjetio da je netko objavio, izašao je Viber za android. Da li je netko to koristio prije na iPhonu mozda i kakava su iskustva toga?

Zgodna stvar, radi kako spada. Jednostavna je za korištenje. Doduše kod nas se ne isplati koristiti jer još ne postoji pravi flat-rate internet u pravom smislu te riječi, a i baza korisnika je mizerno mala.

17 godina
mind_challenge kaže...
Osa kaže...

Zgodna stvar, radi kako spada. Jednostavna je za korištenje. Doduše kod nas se ne isplati koristiti jer još ne postoji pravi flat-rate internet u pravom smislu te riječi, a i baza korisnika je mizerno mala.

isplati se ako zamijenis fiksnu telefoniju njime (naravno par brojeva)...npr imas obitelj koja ima android ili ios (ako sam dobro procitao komentare, mogu komunicirati obe platforme medusobno) i kad je doma ne zoves na fiksni vec na viber....zbog wifija :D

17 godina
dex3108 kaže...

Jutro sam uzeo prvu aplikaciju na marketu :D uzeo sam Cut the Rope bila najjeftinija a taman sam toliko i imao na racunu. Nego sad me zanima kakva su vasa iskustva sa Google Checkout servisom? Koliko je bezbjedan i sl. 

hm ja razmisljam uzet Plants vs zombies...na amazon marketu naravno

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Cut the Ropes mi je skroz simpaticna i super igra :D odlicno radi nema trzanja i sl. a ono malo cudoviste je preslatko kad se rastuzi :D Moja preporuka ako hocete da isprobate kupovinu definitivno vrjedi 0.6 funti :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sugavi palmary weather pro serveri su down
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Baš sam ga danas instalirao i ne može ni jednu lokaciju pronaći {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
17 godina
Liverpool1892 kaže...
Mitch kaže...

Baš sam ga danas instalirao i ne može ni jednu lokaciju pronaći {#}

vidim da i sa verzijom 1.27 (koje nema za skinut osim da kupis) ima problema s time...ocito da nesto rade...do tad koristim drugi weather

jel itko zna dal  postoji widget za instalirat koji ima vrijeme ko htc sensation ?

16 godina
Android borbeni komplet

upravo instalirao palmary weather v 1.22 i sve uredno radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Mitch kaže...

jel itko zna dal  postoji widget za instalirat koji ima vrijeme ko htc sensation ?

mislim da je to htc sense 3.0 weather app

14 godina
Android borbeni komplet

jel zna tko kako se u winampu napravi da su pjesme poredane po izvodacu a ne po imenu pjesme, ili neki drugi player al da nije power amp

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrzech kaže...
Mitch kaže...

mislim da je to htc sense 3.0 weather app

pa da...mene zanima jel ima aplikacija koja izradi widget identican njemu...ili barem dobru repliku

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice