Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 3.101.440
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Taman isao napisati. Trenutna verzija - 2.7.9, updatea se sa 2.7.8...
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
17 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...
Šef kaže...
dudo986 kaže...

linkove sa kompjutera na mobitel možeš slati pomoću Chrome to phone aplikacije,potrebno je instalirati aplikaciju na mobitel i extension u chromu

ako si na tako nešto mislio :)

Ne koristim Chrome  {#}

onda ga počni koristit  {#}
btw what do you think about my avatar? Is it hot? {#}

Nema šanse! :)

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
Android borbeni komplet

imaš addon za firefox fox-to-phone koji radi istu stvar kao i chrome, ili ćeš mi sada reći da ni firefox ne koristiš??{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ljudi meni multitouch na desireu na fruitninji radi odlicno..precizno :P

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

imaš addon za firefox fox-to-phone koji radi istu stvar kao i chrome, ili ćeš mi sada reći da ni firefox ne koristiš??{#}

Koristim Operu...  {#}{#}

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
protjeran
Šef kaže...
Stoja kaže...

Koristim Operu... {#}{#}

{#}

ja se već uplašio da korsitiš IE.

Da ne bude OT

prvo slovo androida je a :P

Najbolji hrvatski anime portal: animehr.com
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ajde, ajde, dosta Offtopica... :)

Oni koji su rootali - skinite LCD Density changer (od Beansofta, zna se odakle ga treba skinut)

Odlična aplikacija, stavite density na npr. 200 (ako vam je defaultni 240) i dobit ćete više mjesta u svim izbornicima. :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
odjavljen
Šef kaže...

Oni koji su rootali - skinite LCD Density changer (od Beansofta, zna se odakle ga treba skinut)

Odlična aplikacija, stavite density na npr. 200 (ako vam je defaultni 240) i dobit ćete više mjesta u svim izbornicima. :)

Probao sam to ali mi se density uvijek vraća na deafult...

17 godina
Kordy kaže...
Šef kaže...

i ja sam probao, meni je default 160, ako spustim onda nije baš ugodno za radit

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
Jel moze neko poslat link na privat za Audio Menager Pro, dakle bas za pro verziju jer trazim po netu i instaliravam neke verzije i kad instaliram, pise da trebam noviju verziju. Ako netko naleti na noviju verziju, nek posalje na privat. Hvala.
Jucer gledam sliku naroda, baca cvijece po herojima, a vec sutra pobjednike sude, prodase ih za Judine skude!
17 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Šef kaže...

Imaš 2 verzije.

Kod jedne se nakon restarta density vrati na staro, a kod druge ostaje dok ga ne promijeniš.

Ova koju sam ja predložio (od Beansofta) je ta verzija koja valja

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Postoji li neki program kojim bih brzo prebacivao datoteke s kompjutera na mobitel?

Nešto kao da prebacivam bluetoothom, samobi u ovom slučaju išlo preko npr. Wi-Fia...

Ili da na kompjuteru nađem npr. neki link na temu na nekom forumu i taj link pošaljem na mobitel i otamo skinem direktno na mobitel taj file.

Bar nešto od ovog iznad :)

Zar nije dropbox za prebacivanje datoteka (ne baš previše velikih).

A za linkove ja koristim ovo: skopiram link, generiram ga u QR kod, slikam ga sa barcode scannerom i otvorim sa bilo kojim browserom na mobu.

QR-Code Generator: http://qrcode.kaywa.com/

16 godina
neaktivan
Meni je default 240, smanjio sam na 220. Ali ne s ovim, nego iz Recoverya, ima postavke za to. Na 200 je cool ali mi spljosti dockbar xD
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Vidio sam na nekim forumima da se može prvi post u temi prikazivat na svakoj stranici foruma, primjer:android borbeni komplet, prvi post je "aaaaaaaaaaaa", i sad ak ja odem na drugu stranicu, treću, ili bilokoju prvo vidim "aaaaaaaaaaaa" na vrhu i tek onda ostatak postova.

Mislim da ak se može da bi to bilo odlično, jer evo već je par ljudi uključujući i mene napisalo sve programe koji trebaju svakom ili se preporučaju, sve s linkovima,opisima, i sad nakon par stranica kasnije sve to padne u zaborav, i opet netko pita npr koji je to widget, koja je to aplikacija... kako napravit ovo, kako ono... a već je prije sve bilo objašnjeno.

ili se netko ponavlja s programima koji su bili napisani.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet
Postoji li ikakvi music player da ima vizualizacije?

Koliko sam čuo, rootanjem se dobiva mogućnost deinstaliranja ovih gluposti koje se dobiju s mobitelom. Dakle kako onda da maknem te "the piz#arija apps"? Rootao sam ga.
HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan

Kako da dobijem PLUS verziju LauncherPro?

jel to moram kupiti ili se nađe na internetu?

17 godina
dr. zlo kaže...

Koliko sam čuo, rootanjem se dobiva mogućnost deinstaliranja ovih gluposti koje se dobiju s mobitelom. Dakle kako onda da maknem te "the piz#arija apps"? Rootao sam ga.

Obrišeš ih root explorerom ili titanium backupom.

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jedna svemirska pucačina - StarPagga

Meni je super, 3D grafika, vi u nekom lovcu, torpeda, laseri, eksplozije,... :)

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
dr. zlo kaže...

Skini Root Uninstaller, besplatan je. Imaš ga na Marketu.

⇄
18 godina
Android borbeni komplet

meni bitnija aplikacija od browsera je dobar rss reader. muku sam namucio da nadjem nekog po svom ukusu.

isprobao ih 8 komada :)  pulse je najmocniji, opremljen sa brdom mogucnosti,a najzgodnija je trazlica...posto i sami vidite kako je gnjavaza poc u browser,pa kopirat rss link,te se vracat u rss reader i lijepit...ovaj to sve sam napravi,u trazilici mu upises bug.hr,a on sam nadje bug.hr-rss link i ubci ga kod sebe.

topla preporuka. pipnes pulse i imas u sekundi sa 20 omiljenih sajtova najnovije vijesti. :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

još jedan wp7 launcher.

launcher7. ovaj mi je čak bolji nego metro ui.

mogu se pločice razmještati :)

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
petar269 kaže...

Kako da dobijem PLUS verziju LauncherPro?

jel to moram kupiti ili se nađe na internetu?

17 godina
Android borbeni komplet

ei, trebal bi mi neki program koji čita office dokumente i da ima mogučnost copy/paste-a... imam quickoffice, ali ne mogu kopirati... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Probaj s ThinkFree Office
15 godina
Šef kaže...

Šefe ovo je pitanje inače upućeno svima, da li recimo u Sloveniji možemo kupiti OfficeSuite Pro, jer na andriod stranicama dobijem samo trial verziju, koju nastavljam svakih 37 dana, mako glupo zar ne??

Što je mišljenje android usera i koje riješenje se savjetuje/preporuča?!

ATJ Lučko
17 godina
Šef kaže...

ty! šljaka sve, osim kaj ne čita office 2007 dokumente, ali nije bed :D

malo mi program ima unfriendly UI, ali priviknes se...  

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zna li tko zašto nemogu instsalirati google earth na svoj telefon?

Why So Serious?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iCOOKIE kaže...

Odakle?

Ja ga imam instalirano, ali asm skinuo .apk s neke stranice.

Na Marketu nema jer valjda nismo 'podržani', kao ni za aplikacije koje se plaćaju...

15 godina
Šef kaže...
iCOOKIE kaže...

Odakle?

Ja ga imam instalirano, ali asm skinuo .apk s neke stranice.

Na Marketu nema jer valjda nismo 'podržani', kao ni za aplikacije koje se plaćaju...

Šefe, koliko sam ja čuo, u RH su/se tek provodi/la snimanja, pa preporučam malo strpljenje ako se ne varam s aplikacijom Google earth koju bih i sam volio imati.

Ima neko kakvo novije saznanje maybee!? 

ATJ Lučko
16 godina
Ma ja na Desireu imam Google Earth. U Applanetu napises Google Earth i skines. Identican i kvalitetan kao na kompu, sve isto.
Jucer gledam sliku naroda, baca cvijece po herojima, a vec sutra pobjednike sude, prodase ih za Judine skude!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice