Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.704.047
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Android borbeni komplet
Samu aplikaciju neznam, ali znam da launcherpro plus verzija ima contact widget gdje imas bas tako velike ikone za pritisnuti(mislim da ih 4 ili 6 stane na ekran) pa probaj stim.
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet
Commodore kaže...

pozdrav,

postoji li nacin (aplikacija, widget) da na jedan screen stavim kontakte za brzo biranje sa fotografijom, ali da ona bude veca od standardne ikone. ovako po defaultu mogu staviti 16 (4x4)  malih ikona a ja bi htio 4 velike. to su 4 broja koje najcesce zovem a u voznji mi je malo nezgodno ubost onu malu ikonicu.

naravno, imas u sensu to, ides samo na add widget i onda people.... imas dva ponudjena, da ti bude ko traka sa 3 kontakta koja vidis, al traku mos skrolat ako dodas vise kontakata, ili da ti bude ko neko polje prek cijelog ekrana koje sadrzi 6 trenutno vidljivih kontakata, ali takodjer mozes dodat vise pa skrolat....

mic
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

ima li mi smisla stavljati senso na x10? i da li se to uopce moze?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet
Ne moze, sense imaju samo htc mobiteli :)
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

ma postoji neki ROM vjerojatno

15 godina
protjeran
EZY-E kaže...

otprilike tako sam i mislio a i nije mi namjera pretvaranje mobitela u HTC. 

16 godina
Android borbeni komplet
Probaj si zato launcher pro plus on ti ima taj widget pa vidi kako ti pase
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima widgeta za contacte i bez launcher pro-a.

:)
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Photo contact widget - tocno ono sto sam trebao. savrseno funkcionira i ima sve opcije koje mogu zatrebati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 12:04 (Commodore).

0 0 hvala 0
15 godina

Kontakte koje najviše trebaš, u edit modeu u imeniko označi kao favorite i ideš pod dodavanje widgeti i izabereš people i izabereš Favourite i on ti automatski namjesti samo one ljude koji ti trebaju.

15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

vec su mi bili oznaceni favoriti. izabrao sam da mi njih prikazuje i to je taman sto mi treba.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Zna li netko neki widget za kalendar a da izgleda kao onaj od sensa?

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EZY-E kaže...

Zna li netko neki widget za kalendar a da izgleda kao onaj od sensa?

Ja koristim calendar pad. meni osobno bolji od sense-a jer odmah na njemu vidim ime događaja(koliko stane u kockicu) a tamo si samo vidio neku strlicu da za taj dan imaš neki događaj...

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 15:01 (Stoja).
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Bok!

Evo, treba mi jedan widget s kojim ću vidjeti koliko mi je ostalo slobodnog mjesta u internoj memoriji i na kartici, ali da taj widget bude potpuno proziran, dakle s bijelim slovima i da zauzima što manje mjesta, nešto kao "Minimalistic Text". Tražio sam svugdje, ali nisam još našao nešto takvo. Pa, ako tko ima link, nek javi ovdje ili na PP. Hvala

Ja koristim program Android System Info i on ima svoj widget. Probaj, mozda ti se svidi:

http://www.appbrain.com/app/android-system-info/com.electricsheep.asi

I pitanje za ostale:

1.) Trebao bi widget, da je nešto slično kao ColorNote ali kad bi onda taj podsjetnik mogao stavit na ekran (mozda i ColorNote ima tu opciju, ali ja ju nisam uspio pronaci).

Uglavnom da je kao na Win Visti ili Win 7  -> http://www.technobuzz.net/wp-content/uploads/2009/11/sticky-note.JPG

2.) Program ili widget koji mjeri Wifi promet (ne 2G/3G)

3.) Da li kod vas radi program Height meter za mjerenje visina i udaljenosti (imam Desire i kod odabira Check height ili Check distance dođe mi poruka "Force close") ?

4.) Koji program preporučate za konvertiranje filmova za HTC Desire i koje postavke su za njega "najbolje" (codec, bitrate za video i zvuk, FPS, Samle rate...)?

Hvala unaprijed na odgovorima :D

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Odgovor na prvo pitanje; Post it Desk, mislim da nije free..

Informatika je moj hobi, o kojem pojma nemam....
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Odgovor na prvo pitanje; odi pod widgete i gore imas prvu opciju za skinuti druge widgete putem neta, i tu imas widget pod imenom notes. Jednostavan je i pregledan. Bok
17 godina
Osa kaže...

I pitanje za ostale:

1.) Trebao bi widget, da je nešto slično kao ColorNote ali kad bi onda taj podsjetnik mogao stavit na ekran (mozda i ColorNote ima tu opciju, ali ja ju nisam uspio pronaci).

Uglavnom da je kao na Win Visti ili Win 7  -> http://www.technobuzz.net/wp-content/uploads/2009/11/sticky-note.JPG

Napravis note u ColorNoteu i samo na desktopu drzis -> dodaj widget ->Colornote koji trebas i ot je to

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imas i MemoWidget

0 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet

Ako itko zna, molim uputu za aplikaciju za Office 2007 na Android marketu ili negdje drugdje. HVALA!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

Ako itko zna, molim uputu za aplikaciju za Office 2007 na Android marketu ili negdje drugdje. HVALA!!!!

nema office 2007, ali ima office paketa, recimo quickoffice

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
Preporucam aplikaciju Office Suite Pro. Sluzi za pregled i uredjivanje. Imate ju na mobilismu.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jeli zna tko neku stranicu di se mogu skinit aktualne verzije aplikacija u .apk formatu na desktop, naravno free aplikacije (ništa pirat) koje postoje na marketu. Razlog je taj što ne želim trošit pare na mobilni internet a nemam wifi u blizini.

iKnow :)

0 1 hvala 0
15 godina
Riba kaže...

jeli zna tko neku stranicu di se mogu skinit aktualne verzije aplikacija u .apk formatu na desktop, naravno free aplikacije (ništa pirat) koje postoje na marketu. Razlog je taj što ne želim trošit pare na mobilni internet a nemam wifi u blizini.

mobilism forum

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li itko link za sygic aura full verziju, i mape. Može na PM.

BTW: Jeste vidjeli da 15. ožujka 2011.   izlazi Angry Birds Rio!

Why So Serious?

0 0 hvala 0
15 godina
Bok! Ima li za Desire kartaska igra Bela? Postoji li uopce? Trazio sam, ali nista.
14 godina

Bok jurica_m again, u tražilicu Android marketa ukucaj BELOT i naći ćeš samo 7 varijanti,bar sam ja našao kada sam pročitao tvoj post.Samo da znaš teško ćeš dobiti 4 dečka, cure možda,{#} !!!! 

16 godina
Android borbeni komplet

Dali netko zna kako napravit refresh stranice na hrt teletekst aplikaciji??

Otovrim stranicu 661 i vidim rezultate. Za sat vremena (primjer) opet upalim net,

pokrenem apk i vidim isto što i prije (isti rezultati i iste minute).

Malo me to zbunjuje, pa ako netko ima kakvu ideju.

Thanks unaprijed!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
A izgleda da se ne moze refresat. To sam i ja probavao. Bezveze utipkaj neki broj npr 100 i kad ti ucita, onda opet utipkas stranicu koju zelis jer izgleda da ti jedino tak radi.
16 godina
Android borbeni komplet

Ajmo redom, neki programi su već bili neki ne, a neke sam možda zaboravio napisat.

A i po abecedi su kako su mi u mobitelu.

1. 3g Watchdog - mjeri promet mobilnog interneta. Ima mogućnost podešenja alarma kad se približim prometu od 200mb kolko imam plaćeno. A i u traci obavijesti je ikona koja bojom prikazuje potrošeni promet.

2. Android id3 - Tag editor. Uređuje tagove mp3ca i pretražuje net za slike albuma.

3. Applanet - Alternativni android market  u kojem, hm, u kojem su programi na akciji :)

4. Barcode scanner - Program za skeniranje običnih barkodova i QR kodova. Ima više programa te vrste ali ovaj mi se činio najjednostavniji za rad.  A i dobro mi je došao za instaliranje aplikacija koje bi skidao s rapidsharea ili sličnih: link programa bi skopirao tu , generirao kod, skenirao mobitelom i otvorio link na program u dolphinu i skinuo direktno na mobitel.

5. Baterry indicator - Programčić koji prikazuje informacije o bateriji. U traku obavijesti ( glupi naziv za traku :P ) ubaci ikonu koja prikazuje postotak baterije brojkama i bojama. Može se podesit alarm da javi kad se baterija spusti ispod određenog postotka.

6. Brightness level - Widget kojim se ručno podešava osvjetljenje ekrana po 25%-0% , 25% , 50% , 75% i 100%. Widget koji dolazi s androidom je ok, ali ovaj koristim kad sam  vani na suncu a stock widget mi ne podesi osvjetljenje na 100%.

7. Deluxe moon - Program koji prikazuje faze mjeseca, kalendar, horoskop i slične zanimljive gluposti.

8. Dolphin HD - Najbolji browser koji se može naći za android. Probao sam i Skyfire, Operu, Firefox, UC, ma razne ali Dolphin je i najbrži i najbolje radi.

9. DI - Aplikacija za slušanje Digitally Imported radija. 

10. Dish Pointer PRO - Mislim da ima onih poput mene koji bi dali sve da su u trenutku postavljanja satelitskog tanjura imali ovaj program.

11. Elixir - Odličan program za prikaz informacija o sistemu. Ima razne widgete o npr. razini signala wifi i 3g-a, napunjenost baterije, osvjetljenje ekrana, status memorije , procesora, zauzeće kartice, ili interne memorije...

12. Lookout - Ima razne mogućnosti poput backupa, remote locka,brisanja... ali ja koristim samo onu za skeniranje instaliranih programa. Kad svaki program instaliram, lookout ga skenira dali je siguran.

13. Morelocale - Program za lokalizaciju androida. Moguće je postavit hrvatski jezik.

14. SMS Popup - Nisam baš ljubitelj Handcenta, GO SMSa i sličnih sms aplikacija pa koristim stock aplikaciju koja dolazi s desireom, ali ima jedan nedostatak, popup prozor kod dolaznih poruka. Zato imam instaliran ovaj program koji svaku poruku prikazuje u popup prozoru. Moguće je brzo odgovoriti u popupu, zatvoriti popup, ili odgovoriti iz sms aplikacije. A može se podesit za svaki kontakt posebno dal da prikazuje popup ili ne.

15. Run Keeper - Ako se bavite sportom, ovaj program ja odličan za vas, mjeri kilometre ( ili ak ja mjerim onda je u metrima :P ), poziciju, potrošene kalorije... svašta

16. Sky map - Meni odličan program, prema vašem položaju prikazuje  zvijezde, planete... Morate ga isprobati da vidite sve mogućnosti

17. SMS Backup + - Program koji radi backup SMS i MMS poruka na gmail račun. Moguće je kasnije vratit poruke na mobitel, jedino za sad ne radi restore MMS poruka. Za sad imam na gmailu nekih 12 000 poruka.

18. Team viewer - Program za remote desktop. Radi isto ko i na računalu. Kod kuće ostavim uključen teamviewer, i od bilokud se mogu spojit i vidjet npr. kaj mi se skida u torentu, ili jdownloaderu...ili ostavit komp spojen na pojačalo i s posla uključit aimp i zamislit izglede lica mojih doma kad odjednom počne svirat :)))

19. TV Droid - Hrvatska aplikacija za prikaz rasporeda programa naših i stranih kanala.

20. WiFi Explorer - O njemu se dosta pisalo pa samo ukratko. Uključite wifi explorer na mobitelu, i kad vam prikaže IP adresu, tu adresu utipkajte na računalu u browser i prebacujte datoteke s računala na mobitel i obrnuto.

Brightness level Brightness level
Deluxe moon Deluxe moon
Dish pointer pro Dish pointer pro
Elixir Elixir
Elixir widgeti i 3g watchdog widget Elixir widgeti i 3g watchdog widget
Morelocale Morelocale
SMS Popup SMS Popup
SMS Popup SMS Popup
Run Keeper Run Keeper
Google Sky Map Google Sky Map
SMS Backup + SMS Backup +
Team Viewer Team Viewer
TV Droid TV Droid
WiFi Explorer WiFi Explorer
3g watchdog 3g watchdog
Android Id3 Android Id3
applanet applanet
Barcode Scanner Barcode Scanner
Battery Indicator Pro Battery Indicator Pro
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 22:41 (nsoul).

11 0 hvala 9
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

da li je moguće izbrisati aplikacije kod sam dobio s mobitelom?

i kako?

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice