Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.777
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav!

Evo, instalirao ovaj novi Pes 2011 i dobar je, ali mi nije preko cijelog ekrana. Imama Desirea i s lijeve i desne strane mi nedostaje malo slike. Ima li tko neki link sa full slikom? 

1 0 hvala 0
15 godina
RE: Android borbeni komplet
dejo6 kaže...

Zna li tko kako se zove onaj sat što slovima ispisuje vrijeme, ne mogu ga nigdje naći. Sličan je kao Tajm ali ima i hrvatski jezik.

Ovaj {#}   Minimalistic Text

jeremija
15 godina

ja nemam problema sa slikom,koristim xperiu X8,ali imam drugih problema sa igrom...prvi put kad sam je upalio skinulo se 50 mb na SD karticu,i sad svaki put kad upalim pes mpise da opet moram skidati,a vec sam skinuo...zna li tko kako rijesiti ovo?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 16:28 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imam problem sa web marketom.Logiram se normalno,ali mi ne prikazuje aplikacije desno koju god od kategorija odabrao.Ima li netko slican problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivele kaže...

Imam problem sa web marketom.Logiram se normalno,ali mi ne prikazuje aplikacije desno koju god od kategorija odabrao.Ima li netko slican problem?

To je globalni problem

Ne radi svima ;)

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
15 godina
neaktivan

Ok,hvala..nisam znao,tek sam sad probao.

15 godina
Android borbeni komplet

predobar je ovaj PES za android,igram ga cijeli dan i nikako ne mogu prestati {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I ja sam se navukao jer ima vise klubova od Fife, nervira me jer mi cesto zna igra zastekati i samo uspori...i to traje par sekundi, dovoljno da izgubim loptu. I igra mi nije preko cijelog ekrana :(. Al sve u svemu, bolja od Fife i RFa.
15 godina
N3N0 kaže...
I igra mi nije preko cijelog ekrana :(. Al sve u svemu, bolja od Fife i RFa.

Slažem se da je PES 2011 stvarno najbolja simulacija nogometa na mobitelu. Niti ja nemam cijelu sliku preko Desirea, ne znam zašto. Možda se netko javi sa linkom za cijelu sliku.

15 godina
jurica_m kaže...
N3N0 kaže...
I igra mi nije preko cijelog ekrana :(. Al sve u svemu, bolja od Fife i RFa.

Slažem se da je PES 2011 stvarno najbolja simulacija nogometa na mobitelu. Niti ja nemam cijelu sliku preko Desirea, ne znam zašto. Možda se netko javi sa linkom za cijelu sliku.

meni je slika normalno preko cijelog ekrana. mobilism

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ne radi mi appplanet, nista ne prikazuje.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

ne radi mi appplanet, nista ne prikazuje.

Applanet stalno šteka. zadnje vrijeme nije. Nije ti do telefona, već do njih. Probaj svako malo.

16 godina

Ima koja aplikacija za besplatno skidanje glazbe?Imam Desire na Froyu.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ima koja aplikacija za besplatno skidanje glazbe?Imam Desire na Froyu.

Music Junk ja njega koristim za 2.1.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
Ima neka aplikacija za skidanje i citanje knjiga?Btw vama radi applanet?
15 godina
neaktivan
Applanet server je trenutno offline, izgubili su neke podatke iz mysql-a pa sad popravljaju...valjda. Na facebooku imaju grupu, pridruzite se pa cete znati sve u vezi aplikacije. :)
16 godina

Znate možda postoji li Eclipse ili Java Development Kit,ili tako nešto uglavnom za pisanje programa u Javi.

16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Ima neka aplikacija za skidanje i citanje knjiga?Btw vama radi applanet?

Laputa

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Stigao update za Angry Birds s 45 novih levela (15 ce se otkljucati malo kasnije)

Provjerite na Marketu! :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
1 0 hvala 6
16 godina
Android borbeni komplet
Joj a tak mi je malo falilo da dodem do kraja, a sad još levela :). Znači još igranja. A sad imam i linkove na AB seasons, i na plišane ptice :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

evo i ja sam prije par dana kupio smartphone  htc wildfire,nisam baš previše prčkao po njemu,ali polako se privikavam na njega.

Napravio sam update na 2.2 i skinuo astro,advanced task killer,operu mini...

Imam par pitanjca:

1.spojio sam mob na pc i prebacio sam pjesme s kompa na mob u mapu music,zanima me da li su sad te pjesme na kartici smještene, ili na memoriji moba? vidio sam da ima pun k***c mapi to je sve na kartici   ili? jer narazumijem dok spojim mob dal ja samo vidim mape i fileove koje se nalaze na kartici ili baš na mobitelu ili oba dvoje?

2.sa mobitelom sam dobio 2gb karticu ali planiram za par dana kupiti od 8gb,pa me zanima dal programi koje sam skinuo s marketa,te pjesme koje sam prebacio budem sve ponovno morao skidati, prebacivati, ili je to na memoriji moba? ili jednostavno sve skopiram kaj je na 2gb kartici i prebacim na novu

3. molio bih nekoga da mi napiše najbolje programe za surfanje,muziku, i predložio još neke programe koje bih obavezno morao imati..?

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
kc-kb kaže...

evo i ja sam prije par dana kupio smartphone  htc wildfire,nisam baš previše prčkao po njemu,ali polako se privikavam na njega.

Imam par pitanjca:

1.spojio sam mob na pc i prebacio sam pjesme s kompa na mob u mapu music,zanima me da li su sad te pjesme na kartici smještene, ili na memoriji moba? vidio sam da ima pun k***c mapi to je sve na kartici   ili? jer narazumijem dok spojim mob dal ja samo vidim mape i fileove koje se nalaze na kartici ili baš na mobitelu ili oba dvoje?

2.sa mobitelom sam dobio 2gb karticu ali planiram za par dana kupiti od 8gb,pa me zanima dal programi koje sam skinuo s marketa,te pjesme koje sam prebacio budem sve ponovno morao skidati, prebacivati, ili je to na memoriji moba? ili jednostavno sve skopiram kaj je na 2gb kartici i prebacim na novu

3. molio bih nekoga da mi napiše najbolje programe za surfanje,muziku, i predložio još neke programe koje bih obavezno morao imati..?

1. Ja mislim da sve osim aplikacija ide na karticu.

2. Morat ćeš ponovno sa kompjutera stavljat

3. malo prođi po ovoj temi{#}

Najbolji hrvatski anime portal: animehr.com
16 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

Imam par pitanjca:

1. Kad spojiš mobitel na PC vidiš samo ono što se nalazi na kartici.

2. Najbolje da kopiraš sadržaj stare kartice na novu. 
Osim ako nisi prebacivao aplikacije na karticu, onda ni to ne treba.

3. Surfanje?

Meni je "najdraži" stock browser, ali možeš stavit Dolphin s nešto više mogućnosti, Operu, firefox, SkyFire, xScope,...

Najbolje da sam isprobaš sve i vidiš koji ti najviše paše.

Muzika? PowerAMP

Ostalo? Pročitaj cijelu temu (da, cijelu!).

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li neko zna kako stopirati downoad aplikacija kada tek upalim telefon nakon sto sam ga resetovao (brisanje svih aplikaicja i vracanje na default rom postavke)?

Aktivirao sam jednom backup googla koji, prilikom provog paljenja telefona  skida aplikacije sa marketa te   mi  uzme oko 4-5€.

I drugo.. da li neko zna neki manji sat widget? Treba mi jer sam sklonio status bar pa nema sata na desktopu ali ne zelim nista glomazno i analogno.

http://stondenstik.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 22:37 (DOPE).

0 0 hvala 0
16 godina
DOPE kaže...

I drugo.. da li neko zna neki manji sat widget? Treba mi jer sam sklonio status bar pa nema sata na desktopu ali ne zelim nista glomazno i analogno.

Digital clock widget, uzme ti mjesta 2x1 a imaš digitalni sat i datum, možeš podesiti način prikaza, boju i slično. Meni odličan{#}

Stoja
16 godina
neaktivan
DOPE kaže...

Da li neko zna kako stopirati downoad aplikacija kada tek upalim telefon nakon sto sam ga resetovao (brisanje svih aplikaicja i vracanje na default rom postavke)?

Aktivirao sam jednom backup googla koji, prilikom provog paljenja telefona  skida aplikacije sa marketa te   mi  uzme oko 4-5€.

Vjerojatno misliš na to da ti skida s mobilne mreže, a ne s Wi-Fi-a?

Odi u Settings -> Wireless and connections -> Data connection i isključi to

I tamo isto promijeni da ti ne updatea automatski

17 godina
neaktivan

STOJA ..hvala. Moze i on za sada.

Šef - Da.. kada se tek upali fon, ima onaj login i slicno.. pa dok se telefon postavi da bude funkcionalan ne mogu nista dok on vjerovatno skida. I da, ne kacim se na wifi nego na mobilnu mrezu.  

U settongs opcijama ima data transfer strigiran pa vjerovatno njega iskljucim..

..ali nemama mogucnost da iskljucim automatski update ?

I kontam ako sada to podesim, opet ce se vratiti na default ako resetuje,m telefon.. hmm.

Nism probao ali mi se cini da ce tako biti. ne bih na brobam sada jer sam vec nabio oko 7€ racuna pa jedino iduci mjesec.

Sada se sjetih,,.. jedino da telefon upalim bez sim kartice i da prije nego sto nju ubacim, iskljucim apn mobil data preko qucik settings ali.. da li ce opet poceti skidati nakon prve konekcije na internet.. ne znam.

http://stondenstik.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 23:31 (DOPE).
16 godina

Postoji neka aplikacija kao tekstualni editor i da kad na njemu nešto napišem da mogu tu datoteku staviti na računalo.Bilo bi dobro i da ima podršku za programske jezike(bitna je Java).

15 godina
Android borbeni komplet

Bok!

Evo, treba mi jedan widget s kojim ću vidjeti koliko mi je ostalo slobodnog mjesta u internoj memoriji i na kartici, ali da taj widget bude potpuno proziran, dakle s bijelim slovima i da zauzima što manje mjesta, nešto kao "Minimalistic Text". Tražio sam svugdje, ali nisam još našao nešto takvo. Pa, ako tko ima link, nek javi ovdje ili na PP. Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

pozdrav,

postoji li nacin (aplikacija, widget) da na jedan screen stavim kontakte za brzo biranje sa fotografijom, ali da ona bude veca od standardne ikone. ovako po defaultu mogu staviti 16 (4x4)  malih ikona a ja bi htio 4 velike. to su 4 broja koje najcesce zovem a u voznji mi je malo nezgodno ubost onu malu ikonicu.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice