Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.773
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

crusade of destiny je jeba.cka igrica :D

btw jedino quake 3 nisam uspio nismit, imam lg optimus gt540 i android 2.2

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 22:58 (Pri3s7).

0 0 hvala 1
17 godina
Android borbeni komplet

Postoji li Hrvatski LIP za swype?

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet
Osa kaže...

Hvala na odgovoru ali ne pomaže....inače to sam znao primjetit da je ovako kad je mob usb-om priključen na komp jer se tad koristi memorijska...pa sam ga pokusao spojiti i odspojiti ali opet ne radi....zaboravio sam napomenuti, recimo ASTRO manager mi uredno sve čita  i pokazuje na memorijskoj a aplikacije na njoj ne rade.

Imao sam sličan problem. Stvar je u tome da ti se kartica dosta napunila i sustavu treba dugo vremena da učita aplikacije. Dovoljno ti je da nakon restarta moba sačekaš 15 - 30 min i aplikacije bi ti se trebale pojaviti. Razlog zašto ti se ne pojavljuju u "all apps" je zbog toga što sustav čeka da se apsolutno svaka aplikacija učita i tek ih onda prikaže. Da bi se uvjerio da je kod tebe ovaj slučaj uradi sljedeće. Restartaj mobitel ->sačekaj 5 min-> otiđi u settings/applications/manage applications-> pogledaj koliko aplikacija ti se učitalo (tj. koliko ikona se pojavilo umjesto onog android loga) -> vrati se na homescreen i sačekaj još 5 - 10 min-> vrati se u settings/applications/manage applications i pogledaj dali sada ima više učitanih ikona. Ako ima onda znači da ti je sve stvar čekanja i da će ti se aplikacije pojaviti.

Jedino (trenutno) rješenje za ovaj problem je da malo rasteretiš SD karticu.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 13:34 (scorpion667).
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
Osa kaže...

Hvala na odgovoru ali ne pomaže....inače to sam znao primjetit da je ovako kad je mob usb-om priključen na komp jer se tad koristi memorijska...pa sam ga pokusao spojiti i odspojiti ali opet ne radi....zaboravio sam napomenuti, recimo ASTRO manager mi uredno sve čita  i pokazuje na memorijskoj a aplikacije na njoj ne rade.

...

Ili brža kartica  {#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
15 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
Osa kaže...

Imao sam sličan problem. Stvar je u tome da ti se kartica dosta napunila i sustavu treba dugo vremena da učita aplikacije. Dovoljno ti je da nakon restarta moba sačekaš 15 - 30 min i aplikacije bi ti se trebale pojaviti. Razlog zašto ti se ne pojavljuju u "all apps" je zbog toga što sustav čeka da se apsolutno svaka aplikacija učita i tek ih onda prikaže. Da bi se uvjerio da je kod tebe ovaj slučaj uradi sljedeće. Restartaj mobitel ->sačekaj 5 min-> otiđi u settings/applications/manage applications-> pogledaj koliko aplikacija ti se učitalo (tj. koliko ikona se pojavilo umjesto onog android loga) -> vrati se na homescreen i sačekaj još 5 - 10 min-> vrati se u settings/applications/manage applications i pogledaj dali sada ima više učitanih ikona. Ako ima onda znači da ti je sve stvar čekanja i da će ti se aplikacije pojaviti.

Jučer sam ostavio mobitel cijelo popodne i nije se učitalo, a onda nisam provjeravao nakon 5-10 min da li je ostalo manje učitanih aplikacija, jer onda nisam znao za to (ove sive ikone sam primjetio u manageru).

Danas ujutro sam napravio factory data reset i ponovo instalirao sve aplikacije i došao do zaključka: kad sam instalirao aplikaciju Navigon i nakon što sam prebacio karte s kompa na memorijsku sve aplikacije sa memorijske su prestale raditi (točno na tom djelu mi se i jučer to dogodilo, ali onda još nisam bio 100% siguran da li je to radi Navigona). Obrisao sam Navigon i njegove datoteke i karte, ali se stanje nije popravilo. Aplikacije sam mogao pokrenuti tek kad sam svaku pojedinačno reinstalirao. (kod instalacije je došla poruka da aplikacije već postoji i da će ju ova zamjeniti)

Da li netko zna zašto je to dogodilo? Memorijska je 8gb class2, ali ne vjerujem da je radi nje, jer bila je puna oko 5-6 GB i radila je normalno, a danas je bila oko 1-2 GB puna a opet je "zaštekalo". Ja bi rekao da je greška točno onda kad prekopiram karte Navigona.

Inače, koju navigaciju je recimo "najbolja"? Recimo Aura navigacija je vizualno lijepa (3D grade, reljef), ali koliko je detaljna za neka manja mjesta?

PS: da li postoji više načina rootanja mobitela?

Hvala na odgovorima :)

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Može tko preporučit dobar glazbeni player s ekvalizatorom.

iKnow :)

0 0 hvala 0
15 godina

Power Amp

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 19:40 (merio).
16 godina
neaktivan
Osa kaže...

Ne znam za Desire, trebalo bi. Na Herou postoji hrpa utilitya za one-click rootanje, GoldCard, razni nacini stalnog roota (najcesce ukljucuje flashanje custom recovery imagea i zatim rootanog ROM-a), privremenog (root privilegije na trenutnom ROM-u do reboota) itd. Jedino je problem sto vecina metoda rootanja putem aplikacije (one-click i to) ne radi zbog modela, carriera (pruzatelja usluga, T-Mobile, Vip...) itd. Znam da je na nebrandiranim Heroima postojala aplikacija za temp-rootanje koja nije radila na brandiranim, pa sam morao tada koristiti GoldCard metodu.

:D
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Odlučio sam se na rootanje mobitela i krenuo po ovom videu, no na 4:45 mi je došlo do problema da mi jednostavno kompjutor ne želi očitati mobitel. Probao sam iskopčati/ponovno pokrenuti program/ugasiti pa upaliti mobitel no svejedno neće. Ima nekih prijedloga?

Tutorial.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da nepregledavam cjeli forum ,možda je gdje navedeno  ima li aplikacija za skidanje torrenata znači nekekva klijent aplikacuija

tipa Bit torrent ili  qtorrent

ANTOLOVIĆ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Osa kaže...
scorpion667 kaže...
Osa kaže...

Jučer sam ostavio mobitel cijelo popodne i nije se učitalo, a onda nisam provjeravao nakon 5-10 min da li je ostalo manje učitanih aplikacija, jer onda nisam znao za to (ove sive ikone sam primjetio u manageru).

Danas ujutro sam napravio factory data reset i ponovo instalirao sve aplikacije i došao do zaključka: kad sam instalirao aplikaciju Navigon i nakon što sam prebacio karte s kompa na memorijsku sve aplikacije sa memorijske su prestale raditi (točno na tom djelu mi se i jučer to dogodilo, ali onda još nisam bio 100% siguran da li je to radi Navigona). Obrisao sam Navigon i njegove datoteke i karte, ali se stanje nije popravilo. Aplikacije sam mogao pokrenuti tek kad sam svaku pojedinačno reinstalirao. (kod instalacije je došla poruka da aplikacije već postoji i da će ju ova zamjeniti)

Da li netko zna zašto je to dogodilo? Memorijska je 8gb class2, ali ne vjerujem da je radi nje, jer bila je puna oko 5-6 GB i radila je normalno, a danas je bila oko 1-2 GB puna a opet je "zaštekalo". Ja bi rekao da je greška točno onda kad prekopiram karte Navigona.

Inače, koju navigaciju je recimo "najbolja"? Recimo Aura navigacija je vizualno lijepa (3D grade, reljef), ali koliko je detaljna za neka manja mjesta?

Hvala na odgovorima :)

Evo, i meni se to dogodilo još prije par tjedana, a zašto? Išao sam točno po uputama i problem ti je kada ti se putem Navigon Fresha instaliraju karte jer ti taj Navigon Fresh ne prepoznaje mobitel ko mobitel već ko navigacijski uređaj, dakle onaj GPS. I u tomu je problem. Isto mi je bilo kao i tebi, nakon što su se instalirale karte i cijeli postupak, odspojio sam mobitel s kompjutera i nije mi htejlo učitati nijednu aplikaciju s mobitela koja je bila instalirana na karticu. Ništa ti drugo ne pomaže neg tvorničko resetiranje mobitela i cijele kartice, s tim da prije nego sve pobrišeš, taj sadržaj iskopiraš na komp i nakon tvorničkog reseta, sve iskopiraš na karticu s kompa (DA, i onaj folder Navigon) i onda će ti raditi i kartica i Navigon. S tim da se pozdraviš poslje toga s Navigon Freshom i njegovog redovitog apdejtanja jer ako opet mobitel spojiš s Freshom, napraviti će ti istu štetu. Dakle, iskopiraš na komp, pobrišeš sve na kartici, ponovno iskopiraš na karticu i to je to. I da, Navigon će ti onda raditi, ovaj Navigon 3.5.0. I ako želiš, imaš na Applanetu Navigon 3.5.3., pa najprije nek ju instaliraš na mobitel, odi na karticu i preimenuj onaj fajl kak si već to radio prije, umjesto 3.5.0 u 3.5.3. i to sejvaš. Onda instaliraš putem Applaneta taj Navigon 3.5.3. i sve radi ubrzano i precizno. Što se tiče ovog Sygica, to ne znam. Navigon mi je super.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 21:11 (jurica_m).
15 godina
Looka kaže...

Odlučio sam se na rootanje mobitela i krenuo po ovom videu, no na 4:45 mi je došlo do problema da mi jednostavno kompjutor ne želi očitati mobitel. Probao sam iskopčati/ponovno pokrenuti program/ugasiti pa upaliti mobitel no svejedno neće. Ima nekih prijedloga?

Tutorial.

nisam gledao cijeli film, ali pretpostavljam da adb drivere nisi instalirao/ instalirao kako treba. mobitel ti treba biti u hbootu kada instaliras drivere. mozda si bio spojen dok ti je telefon bio normalno upaljen kad a si instalirao drivere. ako je to, onda moras otici u hboot (stisno volume down i power odjednom) dok ti je mob spojen sa kompom. kad te tu prompta komp za new device, tu pukni adb drivere koje si skinuo sa unrevoked stranice.

16 godina
neaktivan
LIX kaže...
Looka kaže...

Tutorial.

nisam gledao cijeli film, ali pretpostavljam da adb drivere nisi instalirao/ instalirao kako treba. mobitel ti treba biti u hbootu kada instaliras drivere. mozda si bio spojen dok ti je telefon bio normalno upaljen kad a si instalirao drivere. ako je to, onda moras otici u hboot (stisno volume down i power odjednom) dok ti je mob spojen sa kompom. kad te tu prompta komp za new device, tu pukni adb drivere koje si skinuo sa unrevoked stranice.

Nisam točno skužio, ali vjerojatno misliš na instaliranje drivera (kad se prikaže u device manageru Android 1.0) u hbootu, ako na to misliš, ja sam tako i učinio, mobitel mi je bio u hbootu dok se driveri nisu instalirali. Kad je instalacija bila gotova izvadio sam bateriju i opet stavio unutra.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
Looka kaže...
LIX kaže...
Looka kaže...

Tutorial.

Nisam točno skužio, ali vjerojatno misliš na instaliranje drivera (kad se prikaže u device manageru Android 1.0) u hbootu, ako na to misliš, ja sam tako i učinio, mobitel mi je bio u hbootu dok se driveri nisu instalirali. Kad je instalacija bila gotova izvadio sam bateriju i opet stavio unutra.

http://unrevoked.com/rootwiki/doku.php/public/windows_hboot_driver_install

skinuo si ovo?

15 godina
neaktivan
Može neke preporuke za:
- program koji bi mi zaustavia muziki u playeru nakon određenog vremena
- widget koji pokazuje koliko mi je prostora na mobu preostalo
OĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan

Za prvo je SleepTimer.

Za drugo imaš hrpu programa, a meni je najjednostavnije instalirati Terminal Emulator i pokrenuti naredbu df -h (ne moraš imati root ovlasti).

:D
16 godina
dr. zlo kaže...

- widget koji pokazuje koliko mi je prostora na mobu preostalo

Imaš app quick settings, sa kojim možeš brzo gomilu stvari vidjeti pa tako i memoriju na kartici i internoj memoriji, meni must have app za android(koga kod vidim sa androidom i da ga nema odma mu kažem da ga skine{#})

Stoja
15 godina
Ili imas na Marketu program pod nazivom Widgetsoid. Mozes kombinirati i sloziti si po redu razl. stvari, od prostora na mobitelu, do paljenja i gasenja aplikacija, sve zivo samo da ti se olaksa posao. Jucer sam otkrio ovaj widget i stvarno je sjajam. Naravno, ukusi su razliciti. Ja sam bas to trazio i svakako preporucujem. Lijep pozdrav.
15 godina
Android borbeni komplet

Meni taj program ne treba, ne zamaram se vise sa internom {#}

Interna Interna
jeremija

6 0 hvala 1
17 godina
Android borbeni komplet

Po meni odličan task manager, bolji od visual task switchera: http://www.appbrain.com/app/multitasking-pro/com.tkdtnek23.app.multitaskingpro

Ima ga na marketu i na "marketu"

Can you count, suckers? I say, the future is ours... if you can count!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Osa kaže...
scorpion667 kaže...
Osa kaže...

...

Evo, i meni se to dogodilo još prije par tjedana, a zašto? Išao sam točno po uputama i problem ti je kada ti se putem Navigon Fresha instaliraju karte jer ti taj Navigon Fresh ne prepoznaje mobitel ko mobitel već ko navigacijski uređaj, dakle onaj GPS. I u tomu je problem. Isto mi je bilo kao i tebi, nakon što su se instalirale karte i cijeli postupak, odspojio sam mobitel s kompjutera i nije mi htejlo učitati nijednu aplikaciju s mobitela koja je bila instalirana na karticu. Ništa ti drugo ne pomaže neg tvorničko resetiranje mobitela i cijele kartice, s tim da prije nego sve pobrišeš, taj sadržaj iskopiraš na komp i nakon tvorničkog reseta, sve iskopiraš na karticu s kompa (DA, i onaj folder Navigon) i onda će ti raditi i kartica i Navigon. S tim da se pozdraviš poslje toga s Navigon Freshom i njegovog redovitog apdejtanja jer ako opet mobitel spojiš s Freshom, napraviti će ti istu štetu. Dakle, iskopiraš na komp, pobrišeš sve na kartici, ponovno iskopiraš na karticu i to je to. I da, Navigon će ti onda raditi, ovaj Navigon 3.5.0. I ako želiš, imaš na Applanetu Navigon 3.5.3., pa najprije nek ju instaliraš na mobitel, odi na karticu i preimenuj onaj fajl kak si već to radio prije, umjesto 3.5.0 u 3.5.3. i to sejvaš. Onda instaliraš putem Applaneta taj Navigon 3.5.3. i sve radi ubrzano i precizno. Što se tiče ovog Sygica, to ne znam. Navigon mi je super.

Hvala ti puno! :D Evo upravo vratio mapu Navigon na karticu (srećom da sam ju spremio na komp) preimenovao 3.5.0 u 3.5.3, skinuo sa "marketa" aplikaciju, instalirao i sve radi kako treba :D

15 godina
neaktivan
Zna li iko neku dobru igru poput Robo Defense?

Hvala!
OĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ako niste svakako probajte psx4droid emulator (emulator za playstation igre)

Aplikaciju skinete sa "marketa", zatim skinete SCPH1001.BIN (to je bios) i neku igru za PS u image obliku (.img .cue .iso ...) (te image datoteke rade i na pc emulatoru za PS)

Sve to zajedno prekopirate bilo kud na memorijsku (recimo mapa PSX), pokrenete aplikaciju, odaberete bios file i odaberete rom (image) neke igre.

Radi bez greski za sad :D

Uzivajte

PS. za bios i igre koristite google ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 0:11 (Osa).
Moj PC  
4 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zna li tko za kakvu pomorsku navigaciju za android?!

0 0 hvala 0
16 godina

Google maps?

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kupio sam SE xperia x10 i zanima me da li i kako mogu skidati sa interneta  neke programe i prebacivati ih na mob??

Prvi put imam mobitel sa androidni.......

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Androidni ;)

Povezi se na neku wireless mrezu i pokreni market koji si dobio uz mob. Uzivaj.

:)
14 godina
neaktivan

Dobro drug, a da li mogu sa "kompjuterskog interneta" da skinem prvo na kompjuter pa onda da prebacim na mob??

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 20:29 (umjetnik6).
17 godina
neaktivan

Sa marketa skines neki file manager tipa astro. Prikopcas mob na komp, povuces notification bar na dolje, tapnes na usb nesto i onda imas opciju mount. Sada ti se mob prijavljuje na komp kao stick. Iskopiras APK fileove negdje na taj "stick". odspojis. Pokrenes astro file manager na mobu, nadjes te fileove i tapnes na njih.

:)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice