Xfast RAM

poruka: 6
|
čitano: 3.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Xfast RAM

Poz, imam ovaj program na kompjuteru, a neznam čemu služi, valjda za neko ubrzanje rama šta li već, evo slika: i ako promjenim nešto/ubrzam, da li je to overclockanje? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xfast RAM

To bi ti moralo biti objašnjeno u Manual-u od matične, ali možeš pogledati i OVDJE pojašnjenje.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Xfast RAM
proteine1 kaže...

Poz, imam ovaj program na kompjuteru, a neznam čemu služi, valjda za neko ubrzanje rama šta li već, evo slika: i ako promjenim nešto/ubrzam, da li je to overclockanje? hvala

-služi kao reklama, koja kao i svaka reklama, prodaje proizvod... inače traljav-beskoristan soft, nepotrebam za 99,99842356265924% usera

-ne, to nje overclock. To je RAM utils. (readyboost, podešavanje swapa itd.). Kao i svaki drugi alat, samo alat, o majstoru-useru ovisi što će s njim napraviti. Problemi obično započinju kad netko nema ni priibližno ideju čemu nešto služi, ali svejedno to koristi-klika... srećom, tu je inetrnet koji sve zna.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
Re: Xfast RAM
Nije istina.Dobar je program.Omogućava da dio rama koristiš za ready boost,pohranu podataka,page file,cache browsera i slično.
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Xfast RAM

I u mene to maticna podrzaje ali ne mogu instalirati na svoj sistem, dok sam Xfast USB i Xfast LAN mogao instalirati ali sam izbrisao Xfast USB a Xfast LAN mi puno pomaze jer kada mi torrent radi lagaju mi online igrice ali sa Xfast LAN-om sam podesio da mi online igrice budu No1 prioritet i ne laga iako mi radi torrent ili download preko browsera...

Nisam nigdje uspio da nadjem download Xfast RAM-a za XP 32-bitni, mislim da i ne postoji, pise da dosta ubrzava Photoshop taj program ali ja ne koristim Photoshop pa sumnjam da bi ga koristio kada bi ga mogao instalirati...

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xfast RAM

Kako da postavim da mi ubrza npr. internet i otvaranje datoteka itd. a za taj xfast lan, da li je manji ping u igrama? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice