- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poz, imam ovaj program na kompjuteru, a neznam čemu služi, valjda za neko ubrzanje rama šta li već, evo slika: i ako promjenim nešto/ubrzam, da li je to overclockanje? hvala
-služi kao reklama, koja kao i svaka reklama, prodaje proizvod... inače traljav-beskoristan soft, nepotrebam za 99,99842356265924% usera
-ne, to nje overclock. To je RAM utils. (readyboost, podešavanje swapa itd.). Kao i svaki drugi alat, samo alat, o majstoru-useru ovisi što će s njim napraviti. Problemi obično započinju kad netko nema ni priibližno ideju čemu nešto služi, ali svejedno to koristi-klika... srećom, tu je inetrnet koji sve zna.
I u mene to maticna podrzaje ali ne mogu instalirati na svoj sistem, dok sam Xfast USB i Xfast LAN mogao instalirati ali sam izbrisao Xfast USB a Xfast LAN mi puno pomaze jer kada mi torrent radi lagaju mi online igrice ali sa Xfast LAN-om sam podesio da mi online igrice budu No1 prioritet i ne laga iako mi radi torrent ili download preko browsera...
Nisam nigdje uspio da nadjem download Xfast RAM-a za XP 32-bitni, mislim da i ne postoji, pise da dosta ubrzava Photoshop taj program ali ja ne koristim Photoshop pa sumnjam da bi ga koristio kada bi ga mogao instalirati...
Kako da postavim da mi ubrza npr. internet i otvaranje datoteka itd. a za taj xfast lan, da li je manji ping u igrama? hvala