Vrsta rama

poruka: 9
|
čitano: 3.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Vrsta rama

Imam pitanje everest mi pokazuje da je ram DDR,ali meni se cini kad sam kupovao ram za pc da sam kupio DDR2 jel mogu jos kako provjerit koji ram imam. Nasao sam jednom prije godinu dana jednu stranicu na kojoj je pisalo koliko su utori razmaknuti jedan od drugog u  centimetrima pa se tako moglo utvrditi koji ram imas.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Vrsta rama

otvori kučište i pogledaj na pločicu rama...ima na sebi naljepnicu na kojoj piše koja je vrsta...

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
14 godina
neaktivan
Vrsta rama

skini specy i vidi sta pise

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vrsta rama

Pise ddr ali ja sam 99,9% siguran da sam kupio DDR2

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vrsta rama

Ma mora da sam ja nesto krivo zapamtio i jos par pitanja za kraj sada imam 1,25 GB rama jel bi puno znacilo 1,5 Gb rama mislim jel se isplati kupovat jos jednu plocicu i kakve veze ima ako je memorija u dual chanelu a ne u single chanelu i jel mogu 3 memorije biti 400mhz a jedna 800 mhz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejan9479 kaže...

Ma mora da sam ja nesto krivo zapamtio i jos par pitanja za kraj sada imam 1,25 GB rama jel bi puno znacilo 1,5 Gb rama mislim jel se isplati kupovat jos jednu plocicu i kakve veze ima ako je memorija u dual chanelu a ne u single chanelu i jel mogu 3 memorije biti 400mhz a jedna 800 mhz

1,25 - 1,5 gb mislim da i nebi toliko znacilo.

u dual chanelu brze radi il tako nesto.

mislim da mogu, al ce ona od 800mhz isto raditi na 400.

16 godina
moderator
mario1990 kaže...

1,25 - 1,5 gb mislim da i nebi toliko znacilo.

u dual chanelu brze radi il tako nesto.

mislim da mogu, al ce ona od 800mhz isto raditi na 400.

u pravu si, al bojim se da je ta od 800hmz ddr2, a ova od 400mhz ddr...

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
15 godina
neaktivan
Vrsta rama

u istom kompu te 2 nikako nemogu raditi skupa...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vrsta rama

Kad vec otvoris centralnu Vrste rama ćeš najlakše razlikovati na taj način po ovim prorezima  na njima kod jednog je prorez na sredi a kod drugog malo više ustranu 

LP ;)

Prva druga peta ;) ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice