Transcend stick - nema ga u My Computeru

poruka: 7
|
čitano: 1.440
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Transcend stick PROBLEM!!

Imam Transcend memory stick od 4 gigabajta. Svaki puta kada ga uključim uredno u laptop ili komp on svjetli, dolje izbaci da ga instalira i da je instaliran i spreman za upotrebu, ALI u my computeru ga nema, nema ni autoplaya. U device manageru je uredno očitan i piše da radi. Probao sam ga disablat i enablat, deinstalirat i instalirat nove drivere i ništa. Opet ista priča. Probao sam ga na Win XP Pro, na Win 7 i stalno isto. Čak sam i probao na digitalnom reciveru ga formatirat ali nije dozvoljavalo formatiranje. Inače prije toga je jedino na njemu bilo muzika koju sam slušao u autu. Ima li netko ideje što bi moglo biti i da li se može popraviti????

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Transcend stick PROBLEM!!

a jesi probo na linuxu, da budes 100% ziher da je do usb-a, tamo ga usput i formatiras na ntfs ili fat32

11 godina
neaktivan

Ne znam nikoga da ima linuxe :$

0 0 hvala 0
13 godina

pa ako imas neki usb instaliraj na usb ili bootaj sa cd ili usb-a. Pa svi linuxi su besplatni, to nije neki problem ili odvoji neku particiju od 10gb instaliras i zbrises nakon provjere

11 godina
neaktivan

Ista stvar. Očita ga, svjetli ali ga nema u my computer.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tako je i kod mene, ma neznam, čini mi se da tu lijeka nema, u smeće i bok {#}

Isto Transcend ali 8 GB . {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ima li ga u disk managementu? Ako ga ima, onda bi trebalo pokušati napraviti low-level format. Ako nema, onda zaista - u smeće (u tehnički otpad {#} ).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice