Rami nerade na ddr3 utor

poruka: 9
|
čitano: 5.445
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Rami nerade na ddr3 utor

imam maticnu n68c-s ucc dual chanell am2+/am3 phenom ll pise na njoj,..kupio ddr3 memoriju ali ne reagira kom..pomoc

Dado
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Rami nerade na ddr3 utor

Koje su ostale komponente?

- ddr2 i ddr3 ne smiju biti u isto vrijeme na ploči

- ddr3 memorija radi jedino ako imaš AM3 procesor, sa AM2 i AM2+ ne radi

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina
neaktivan
Rami nerade na ddr3 utor

moze takoder pitanje ,na maticnoj asus dual chanel nezz tocno model kolega je ima i na njoj 2xpo 2gb ddr3 na 1333mhz 1.5v, kupi jos jednu plocicu modul od 4gb isto na 1333mhz i 1.5v komp nece da radi dali se mora sta mjenjat u biosu jer je dualchanel ploca

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rami nerade na ddr3 utor

Moraš napisati točan model matične ploče. Možda matična ploča ne podržava RAM module od 4GB?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Moraš napisati točan model matične ploče. Možda matična ploča ne podržava RAM module od 4GB?

model je asus M4A785TD-V EVO,pise da podrzava modul od 4gb i prima 16 gb ploca,kad ubodem te nove ramo izvadim ta 2x po 2 gb ,na novom ramu nece ama bas nista nereagira komp,a recimo nedaje nikakove zvucne signale da nevaljaju rami

15 godina
Rami nerade na ddr3 utor

Jeste li sigurni da je RAM ispravan? Provjerite u korisničkom priručniku u koji utor treba ugraditi RAM ukoliko se koristi samo jedan modul. Pokušaj napraviti update BIOS-a na zadnju verziju. Vidim da je ASUS za ovu ploču izdavao BIOS povodom nekih problema vezanih i za RAM.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Rami nerade na ddr3 utor

Matična je ASrock G41C-GS, a ram je Kingston 4Gb PC3-10600 CL9 240 PIN. Uglavnom ploča ne prepoznaje ram.

Updejtan BIOS, maknut Jumper na ploči kako piše u manulu od matične, ali ništa.

Što napraviti?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Jeste li sigurni da je RAM ispravan? Provjerite u korisničkom priručniku u koji utor treba ugraditi RAM ukoliko se koristi samo jedan modul. Pokušaj napraviti update BIOS-a na zadnju verziju. Vidim da je ASUS za ovu ploču izdavao BIOS povodom nekih problema vezanih i za RAM.

hm da uspio sam rijesit iako malo cudno taj novi modul koji je potpuno isti kao i stari samo sto je od 4 gb a ne 2 gb na ovoj asusovoj ploci neradi jer, cito detaljno na nihovoj stranici specifikaciji ploce (RAM) da je nepodrzava iako je razlika samo u jednom slovu na ramima ,bez obzira sto je isti radni takt1333 ko i starima i sto radi na isto v 1.5, odluceno vratit rame i trazit druge za tu plocu ,valda ce prihvtit u trg LINKS ,iako kod mene na kompu radi modul kod kolege nece koji je to i kupio za sebe ,ali sta je tu je ,veliko hvala

16 godina
Rami nerade na ddr3 utor
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice