Problem sa vanjskim hard diskom TREKSTOR

poruka: 5
|
čitano: 3.779
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav forumaši

ovako : imam problema sa navedenim hard diskom..

kad želim prebaciti na hard disk datoteku u iso obliku koja je veća od 6GB javi mi da je ta datoteka prevelika za taj hard disk iako na njemu imam oko 200 GB slobodnog prostora...kad je ta datoteka raspakirana onda se može prebaciti jer svaki fajl ima oko 100MB.... molim hitno pomoć jer trenutno nemam vremena da svaku datoteku raspakiravam...ako postoji neki način da je ovako prebacim na hard...

''Znam da ništa ne znam.''
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 15:32 (ilija2010lukic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Formatiraj ga u NTFS (prilikom formatiranja se gube podaci sa hard diska). Sad je sigurno u FAT32 datotečnom sustavu, a na njega se ne mogu staviti datoteke veće od 4 GB.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

jel postoji neki način bez formatiranja harda da se prebaci u ntsc... na njemu imam jako bitnih podataka pa ga zato ne mogu formatirati i jel ima neki program da bez formatiranja prebaci u ntsc...

''Znam da ništa ne znam.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Problem sa vanjskim hard diskom TREKSTOR
ilija2010lukic kaže...

jel postoji neki način bez formatiranja harda da se prebaci u ntsc... na njemu imam jako bitnih podataka pa ga zato ne mogu formatirati i jel ima neki program da bez formatiranja prebaci u ntsc...

nije ntsc nego NTFS

a ako su ti bitni podatci onda ih prebaci negdje pa formatiraj, bilo kojim drugim načinom riskiraš gubitak podataka...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan
Problem sa eksternim hard diskom

Pozdrav!!!!

hard disk se ne moze otvoriti, niti formatirati. pronadje se u uredjajima koji su spojeni na kom ali je nedostupan. dali postoji neki program s koji bi ga mogao osposobiti. sve je pocelo postupeno, nekad ga ocitavalo nekad ne i izbacivalo mi je formatirajte uredjaj, nastavio sam bez formatiranja radi spasavanja podataka sa njega. vec tada neke mape nisam mogao otvoriti u njemu,niti kopirati,vjerojatno zbog virusa, a sada ni njega. 

Molim za pomoc!! hvala unapred...

rendulic igor

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice