Ne mogu brisat datoteke sa USB sticka

poruka: 5
|
čitano: 3.223
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav ljudovi.

Imam jedan problem sa USB stickom. Odaberem neku datoteku koju hoću izbrisat i stisnem delete no ništa se ne događa. Odem desni klik na tu datoteku no tamo uopće nema opcije 'delete'. 

Nisam probao formatirat jer imam datoteka koje mi trebaju i koje nebih želio obrisat pa me zanima u čemu je problem, dal su datoteke nekako zaštičene i zašto, jer ja nisam dirao ništa uvezi toga?!

Hvala.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2015 12:45 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Ne mogu brisat datoteke sa USB sticka
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Pozdrav ljudovi.

Imam jedan problem sa USB stickom. Odaberem neku datoteku koju hoću izbrisat i stisnem delete no ništa se ne događa. Odem desni klik na tu datoteku no tamo uopće nema opcije 'delete'. 

Nisam probao formatirat jer imam datoteka koje mi trebaju i koje nebih želio obrisat pa me zanima u čemu je problem, dal su datoteke nekako zaštičene i zašto, jer ja nisam dirao ništa uvezi toga?!

Mozda jedan od onih stickova koji imaju na sebi gumbic za hardversku zastitu?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Pozdrav ljudovi.

Mozda jedan od onih stickova koji imaju na sebi gumbic za hardversku zastitu?

Nije, nema taj gumbić.

EDIT: probao sam ga formatirat sad i piše da je write protected.

Kako maknut tu zaštitu?

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2015 14:20 (Nisam Ja,Nisi Ti).
10 godina
neaktivan

skini hirens boot cd narezi ga i pokreni (proguglaj o tome)...i kada ga pokrenes ubaci fles i probaj tamo brisati...i pogledaj ima dosta alata koji bi ti mogli pomoci.

Locker
15 godina

Digni Linux live distru Mint-a ili Ubuntu-a, kopiraj željene fajlove na drugo mjesto u računalu, pa formatiraj USB stik pod Linux-om.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2015 9:49 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice