Nadogradnja RAM-a

poruka: 22
|
čitano: 7.478
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nadogradnja RAM-a

Imam vistu bussines 32-bit i gigu ram-a 800 mhz. Matična ploča Intel DQ965GF. Želio bi na kompjuter nadograditi još 2 gb ram-a, konkretno http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=1120074

zanima me jel mi matična podržava ovu memoriju koju želim kupiti, jel se isplati nadogradnja i najvažnije pitanje: KAKO se to stavlja u kompjuter kad se kupiSmijeh MOLIM VAAS pomozite!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nadogradnja RAM-a
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Imam vistu bussines 32-bit i gigu ram-a 800 mhz. Matična ploča Intel DQ965GF. Želio bi na kompjuter nadograditi još 2 gb ram-a, konkretno http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=1120074

zanima me jel mi matična podržava ovu memoriju koju želim kupiti, jel se isplati nadogradnja i najvažnije pitanje: KAKO se to stavlja u kompjuter kad se kupiSmijeh MOLIM VAAS pomozite!

Podržava. Isplati se. Kada otvoriš komp biti će ti jasno. Ne možeš je krivo uštekati jer ti je RAM tako napravljen. Imaš zubac na njemu. I s jedne strane je manje do kraja s druge više. Tako isto i na utoru pa će ti biti jasno. Samo prije nego što uštekaš digni one pipke na utoru...

BTW, imaš u ADM-u Kingmax PC6400 2GB 800MHz za 120 kn...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
Nadogradnja RAM-a

naravno da je uvik dobro imat ram-a, pogotovo ako igraš igre a i sama vista guta puno rama, ako ti može gigu od 800mhz to je pc6400 može ti i ovu gled san ti ploču ram-a ide do 8gb tako da možeš uzet, a jdenostavno otvori kučište i odma ćeš vidit utire za ram odabereš prvi prazni utor ako su ti kvaćice(osigraći) sa strane zatvorene otvori ih i umetni ram samo gleda da ga staviš na pravu straniu i istodobno ga gurni prema dole sa obe strane podjednako i ti će ti osiguraći samo stisnit ram i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Nadogradnja RAM-a

Za Vistu se čak preporuča 1+Gb tako da se isplati.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nadogradnja RAM-a

uzmi to...ići će ...isplati se dodatni ram na visti...kako se kaže...od viška glava ne boli!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nadogradnja RAM-a

ma ljudi svima hvala puno....znaći kupujem još 2 gige..Smijeh ako bude sreće sad će proradit gta 4 XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Nadogradnja RAM-a

I ja sam neki dan prešao sa 1GB na 2GB i mogu reć da se igre dosta brže učitavaju, Crysis Warhead vrtim na Mainstream (800*600), dok bi prije na mainstream jednostavno trza.U visti se također dosta osjeti ubrzanje, brže se boota, brži je rad općenito.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nadogradnja RAM-a

jeli mi može netko u kratkim crtama kako se stavlja ram u komp i jel npr. mi može se oštetiti komp ako imam gigu rama a ostalo je slabo...grafička i to........
MOLIM POMOĆ AKO MOŽE!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 20:03 (makko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozete mi reci dal ja u svoju maticnu mogu ustekati ovaj ram ? Ili mi vi preporucite neki, sad imam kingmax 4gb ddrII 800mhz 2 utora su jos prazna.

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 10:15 (tony THE Noob).
16 godina
tony THE Noob kaže...

Mozete mi reci dal ja u svoju maticnu mogu ustekati ovaj ram ?

Možeš. Ploča ti podržava max. 16gb. Već imaš kingmax DDR2 na 800mhz (tako kažeš)? Dakle, ne vidim razlog koji te buni, odnosno zašto ne bi mogao nabacit još? Pogotovo jer se radi o istoj memoriji koju već imaš.

16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Mozete mi reci dal ja u svoju maticnu mogu ustekati ovaj ram ? Ili mi vi preporucite neki, sad imam kingmax 4gb ddrII 800mhz 2 utora su jos prazna.

Što će ti više od 4 gb rama?

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
tony THE Noob kaže...

Mozete mi reci dal ja u svoju maticnu mogu ustekati ovaj ram ?

Možeš. Ploča ti podržava max. 16gb. Već imaš kingmax DDR2 na 800mhz (tako kažeš)? Dakle, ne vidim razlog koji te buni, odnosno zašto ne bi mogao nabacit još? Pogotovo jer se radi o istoj memoriji koju već imaš.

Ne razumijem se bas u hardware zbunjuje me ovo 1066mhz i 800mhz

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
tony THE Noob kaže...

Što će ti više od 4 gb rama?

Zato jer neznam kam bi s novcima =D

16 godina
neaktivan
Nadogradnja RAM-a

Kupi onda kuler za procesor ili nešto slično, idi vani, zabavi se. Ovo ti je neisplativo totalka.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Kupi onda kuler za procesor ili nešto slično, idi vani, zabavi se. Ovo ti je neisplativo totalka.

Sta ce mi kuler za proc, neznam klokat...bit ce i za hladnjak ak se odlucim, stvarno neznam sto da nadogradim =(

16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Sta ce mi kuler za proc, neznam klokat...bit ce i za hladnjak ak se odlucim, stvarno neznam sto da nadogradim =(

Naučit ćeš, pročitaj par tutoriala, pitaj malo i to je to.
Čas posla, nije to nuklearna fizika.

Ovako pare u vjetar bacaš.

15 godina
neaktivan
Nadogradnja RAM-a

eee samo pitanje malo da ne otvaram novu temu bezze Namigiva

imao sam  xp i ram 1 gb,

i sad kad sam instalirao W7 32 bita odjednom imam 512 mb rama ??? why ??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nadogradnja RAM-a

ja imam 1 gb rama 533 Mhz, hocu li imati problema ako stavim jos jednu plocicu od 2 gb od 667 Mhz??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lajK kaže...

ja imam 1 gb rama 533 Mhz, hocu li imati problema ako stavim jos jednu plocicu od 2 gb od 667 Mhz??

Nećeš, ali će ti raditi na 533 mhz što je bezveze. Tako da je bolje da kupiš neka 2 gb od 800 mhz, a ove sadašnje prodaš.

15 godina
neaktivan
Nadogradnja RAM-a

a to sto radi na 533 je neka velika steta ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Ako ne znas kamo bi, doniraj nama koji znamo u sto bi ulozili novce u PC. SmijehCool

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
tony THE Noob kaže...

Ako ne znas kamo bi, doniraj nama koji znamo u sto bi ulozili novce u PC. SmijehCool

Ma da, ja nemam onda nikakve koristi :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice