Nadogradnja RAM-a

poruka: 40
|
čitano: 6.872
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Nadogradnja RAM-a
tonyx1209 kaže...

Evo imam pitanje, da sad ne otvaram novu temu.

Oće li biti kakvih problema ako recimo matična podržava 2 GB ram-a, a staviš 3 GB. Jel se more šta spalit ili shebat nešto?

Ja koliko znam neće ti oćitat onaj treći gigabajt sve će biti ok sam neče čitat 3 nego 2 gb

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunc
15 godina
Nadogradnja RAM-a

Da, i ne vidim uopće korist od ta 3gb ako matična podržava do 2gbIzlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mozes staviti ja tako imam 3gb, samo nek ti po mogucnosti bude iste brzine memorija Namigiva

15 godina
neaktivan
Nadogradnja RAM-a

ljudi trebam pomoc.imam star komp kojih 7god i trebaju mi rami jer mi je jako spor i cesto mi se smrzna ekran i moram onda restartati komp.dizao sam ponovo sustav i opet isto. trenutno imam 256MB rama, DDR1-266MHz PC2100. dali netko ima da mi proda rame jos toliko ili ako ima do 1G.

i pitanje ako stavim rame isto DDR1 ali 400MHz dali ce mi to raditi na kmpu??. maticna mi prima PC 1600/2100/2700    184-pin

Front Side Bus- 100MHz (a data transfer rate of 400MHz)

hvala

don

0 0 hvala 0
17 godina

radit ce ali ne na 400 nego na 266, jer ram radi na onoj frekfenciji na kojoj radi najslabiji

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan

aha.bas sam sada gledao i rami DDR1 400MHz od 1G dođu 260kn. ako bih uzeo i samo njih stavio a ove od 256MB izvadio hoce li mi onda raditi na ovoj visoj frekvenciji?? i dali mi je bolje da uzmem dvije po 512MB ili jednu od 1G?

i samo jos jedno pitanje. ako su rami isti tj da su DDR1 oni bi morali raditi kad se stave tj nece se sj...komp??

don
17 godina
Nadogradnja RAM-a

Nece sjebat komp.

Samo sto ce raditi na onoj brzini na kojoj radi slabiji.

Bolje 1 od 1 GB nego 2 od 512 MB.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

aha. onda cu kupiti ovu od gigu i izvaditi ovu staru...

hvala na pomoci. :)

don
15 godina
neaktivan
tonyx1209 kaže...

Evo imam pitanje, da sad ne otvaram novu temu.

Oće li biti kakvih problema ako recimo matična podržava 2 GB ram-a, a staviš 3 GB. Jel se more šta spalit ili shebat nešto?

ak maticna prima 2GB tolko ce ti najvise i ocitati...ak stavis 3GB nece se nista sjebat, al i dalje ce ocitavati 2GB jer tolko max podrzava

...it's only business...
15 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 14:00 (mrog 33).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice