Koliko rama za windows 7

poruka: 106
|
čitano: 61.814
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Koliko rama za windows 7

Onda pretpostavljam da će i meni na 4GB u dual chanellu dobro raditi Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko rama za windows 7

Naravno.

Ja sam probao sedmicu 32 bit i sada 64 bit na laptopu i ide fino.

Stvarno nemam zamjerke

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko rama za windows 7

Ma dajte oko čega se vi natežete, 2GB ddr2 je 150kn, što je smiješno, a za ostali hardver da ne spominjem. I sad tu panjevi daju savjete pa ubaci još gigu, 2 ti bude dosta. LOL

Ja sam stavio 4 gige i zaboli me kolko će vista il sedmica gutat, ak oće sve uzet budem ubacio još 4 i stvar riješena.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Koliko rama za windows 7
ivan_1995 kaže...

mislis.......li dali mi je to dovoljno za brz rad ili samo da bi windowsi mogli raditi neznam ja bi uzeo jos jednu gigu

ako ti matrix podržava, onda moš uzet i 4 - nije skupo, a vidi se razlika. inače bi ti s 2gige trebo normalno raditi, ali ne očekuj baš 100% warp. ostali bez spamanja.
Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
16 godina
neaktivan
Koliko rama za windows 7

cek to u windows 7 ili el nije to malo premalo ........

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koliko rama za windows 7

da onda bi i 512 mozd  bilo dovoljno

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koliko rama za windows 7

Ak sam dobro vidio meni windows 7 32-bit (frend skinuo krivu, a mislio sam 64bitne stavit) troši oko 700-800MB ram-a, ali moram priznat svaka im cast na tim windowsima!

Dostojan nasljednik XP-a, samo ga jos treba nesto izglancat, i onaj windows media player 12 mi ide na k****,jedanaestica je 10x bolja!

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koliko rama za windows 7

koliko sam vidio na slikama nema neke razlike između te 2 verzije media playera

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...

i onaj windows media player 12 mi ide na k****,jedanaestica je 10x bolja!

zakaj ti ide na živce (nisam ga ni probao samo me zanima).
Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
16 godina
protjeran
ivan_1995 kaže...

mene zanima tko tu laze, 90% vas govori da je windows 7 ...super...i da leti...i to, tako sam nesto i ja procitao na windows stranicama ,ali neznam zasto neki od vas govore da je to isto kao i vista....da radi dosta sporo na 1 gb memorije

zato sto driveri u win 7 jos nisu kompatibilni i jos ima dosta problema sto se tog tice ...kod mene je to problem imam novi komp al mi 7 lose radi CAK sa 4gb rama corsair xms2 koja je btw prehebena memorija
RoBa the ljuti
16 godina
neaktivan
Ja sam koristio Vistu prije SP1 sa gigom rama. Sve je radilo, jedino je nakon dve-tri cuke postao malo usporen.
S štovanjem, brahle!
16 godina
Koliko rama za windows 7

2 Gige je idealno za normalan rad u Win7b.

Kad pokreneš Win7 troši oko 600mb, sve zavisi kakve još programe imaš uz to (antivirus..) ,, meni je sa 1Gb radio super, sad imam 2gb i radi još bolje, znaci 2Gb stavi.

AMD Athlon 3500+ 2GB ram 2x160GB hdd xfx GF 9600GT 512 22"Asus vw222 lcd Win 7 b
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
ivan_1995 kaže...

koliko rama mi treba da bi comp brzo radio sa windows 7 

sad imam gigu

To ti je dovoljno
jer je manje zahjevan(navodno) od VISTE
 ja mogu rec da je meni na gigi radilo par dana ok, a onda je poceo izbacivat naravno plavi ekran zbog memorije.

neznam kak nekome moze radit normalno na gigi??? pa upalim mozillu, slusam paralelno muziku i vec si na granici katastrofe.
17 godina
neaktivan
Koliko rama za windows 7

oko čega vi tu uopće raspravljate? koliko rama uopće treba staviti za win7? pa ono... ne samo za win7, nego i općenito, što više rama, to bolje. pa stoga, vidi čovječe čim ćeš se baviti, i prema tome kupi matičnu, pa razmisli jel ti ima dovoljno utora... mislim, OS kao OS! on je temelj svega! ali ako se ti imaš baviti ostalim programima, kao što je oracle, pa još koristiti i adobe paket, te imati mnogo servisa uključeno, onda uzmi 4 gige... pa što ako ti ostane neiskorišteno? mislim, memorija je jeftina, i na njoj nema smisla štediti! što ako želiš dual boot napraviti... recimo, staviti win7, i možda neku modifikaciju macOS-a za intel ili amd? jel voliš tad razmišljati da li ti je premalo rama? e pa onda...

Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Radikal kaže...
Psiho246 kaže...

Ovo sve sta pisete je nerelevantno.

Za sam pogon OSa i eventualno WinExplorer otvoren, trebat ce ti nekih 512 MB.

Za surfanje netom i slusanje muzike na WM playeru nekih 800 MB.

Za igranje nesto starijih igara nekih 1 GB.

Za igranje Crysisa 2 GB.

Za igranje GTA 4 2.5-3 GB.

Sve ovisi o procesima i broju istih, a za sam OS ti treba jako malo.

Ajd, nije bas tako zahtjevno...
Gta ne guta bas toliko memorije...

Al ovo iznad (od Psiho246) je najobjektivniji odgovor.

Ove sve gluposti sa vistom i xp-om vam uglavnom ne drze vodu.
A sad posto je memorija jeftina, ispod 2 gige imati uz neke bijesne procesore i bolesne grafike koje vecina vas ima se jednostavno ne isplati ici.

slažem se - glupo je platiti 3000 kuna za grafičku i štediti na ramu (ja sam nedavno kupio gigu rama za 150 kn)
16 godina
neaktivan

Ja iam 4gb rama i sad cu si stavit Windows 7 i mislim da ce mi radit odlicno...sam nezz ocu moc igrat gta IV...Crysis i sl...Kaj mislite?Osmijeh pozz

16 godina
neaktivan
DioNitriX kaže...

Ja iam 4gb rama i sad cu si stavit Windows 7 i mislim da ce mi radit odlicno...sam nezz ocu moc igrat gta IV...Crysis i sl...Kaj mislite?Osmijeh pozz

hoces da. (isprobano)

sve pohvale za Win 7
16 godina
neaktivan

rama dosta 1gb a driveri od viste windows 7 je odličan igra sve igre koje san prova ato su skoro sve koje su trenutno in

frenki
16 godina
neaktivan
Koliko rama za windows 7

kupi 4 Gb DDR2 i miran si par godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mano kaže...

Uzmi još tu gigu i bit će ti taman.

Inace to da 7-ica jede manje memorije od Viste su priče za malu djecu, isto kao i priča da je W7 brži.

jos jedan potpis
16 godina
neaktivan
Koliko rama za windows 7

samo giga ram a kolika treba biti grafićka

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 9:05 (gamer2400).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ak sam dobro vidio meni windows 7 32-bit (frend skinuo krivu, a mislio sam 64bitne stavit) troši oko 700-800MB ram-a, ali moram priznat svaka im cast na tim windowsima!

Dostojan nasljednik XP-a, samo ga jos treba nesto izglancat, i onaj windows media player 12 mi ide na k****,jedanaestica je 10x bolja!

jel se na sedmicu moze stavit wmp 11
Ivan
16 godina
Gamer-gts kaže...
ivan_1995 kaže...

sad imam gigu

To ti je dovoljno
 A koji su zahtjevi za Vistu?
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Gamer-gts kaže...
ivan_1995 kaže...

sad imam gigu

To ti je dovoljno
 za vistu ako nemaš najmanje 2 gb ram nemoj ni stavit, a najbolje ti radi ako imaš od 4 ili više
16 godina
gamer2400 kaže...
emerik kaže...
Gamer-gts kaže...
ivan_1995 kaže...

sad imam gigu

To ti je dovoljno
 za vistu ako nemaš najmanje 2 gb ram nemoj ni stavit, a najbolje ti radi ako imaš od 4 ili više
 Dobro,a ostalo me zanima.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
protjeran
Koliko rama za windows 7

Nitko od ovih strucnjaka se nije sjetio da covjek mozda pita zato sto ima 1 GB DDR i popunjene sve slotove za RAM pa ce morati jedan izvaditi i staviti drugi koji kosta 1GB = 350kn. Kako je to sada jeftino???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koliko rama za windows 7

ma koji covijek ima ddr i popunjene sve slotove za ram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivan_1995 kaže...

ma koji covijek ima ddr i popunjene sve slotove za ram?

Pero Peric iz Zagreba. Namigiva
16 godina
neaktivan

vidim autor je suspendiran.....

minimalno 2gb ako hoces da ti sve fino radi,moze i 1 gb ali je to malo,ipak 2gb je standard

maximalno koliko hoces

16 godina
neaktivan
Koliko rama za windows 7

Pa dajte npr. windows sedam je bolji u kopiranju ja na xp-u s jednog hdd-a na drug 10gb kopiram jako dugo a s sedmicom 5-6minuta

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice