Mislim da bi zakonski na deklaraciji trebalo pisati informacije o proizvodu, te ako ne odgovara opisu zoveš inspekciju. Mislim da onda nebi bilo ovakvih špranjanja, kaj god da uzmeš možeš popušiti. Brate mili ako kupim nešto želim da to i radi kako piše na proizvodu, a ne da moram filozofirat.
Tako i ja mislim. A nazvati ću links pa ćemo vidiit sto će oni reći. Koliki je orginalni množitelj ovoga procesora da li netko zna? Pa koliko ja nesreće imam.
kupi 800mhz isplativije ti je
giga je tu sve reka mozes priko everesta to vidit bez problema ako ti nije jasno javi mi se rijesimo sve to bez problema.....meni su isto 1066--sad su 1166.to sam vidija priko everesta.to kad klokas proc tako se rami sami dizu.
giga je tu sve reka mozes priko everesta to vidit bez problema ako ti nije jasno javi mi se rijesimo sve to bez problema.....meni su isto 1066--sad su 1166.to sam vidija priko everesta.to kad klokas proc tako se rami sami dizu.
Probati ću to, pa ću javiti.
Tebi radi na 1066 ali pitanje je koliko se ta razlika od 266Mhz zaista u praksi osjeti kad je u pitanju RAM
Meni radi na 800 Mhz, vidi na slici. Da vas pitam bili mi update Biosa riješio te sve probleme? Imam verziju Bisa F7 iz 7 mjeseca 2008 godine.
Evo ovako, stavio sam najnoviji Bios i uspio riješiti problem, sad radi an 2800 Mhz i nisam isključivao taj Eist i te stvari nego sam update i sad radi sve dobro. Ali ram je i dalje na 800 mhz. Jeli zna tko kako mogu namjestiti u biosu da radi na 1000 Mhz, jer dosta njih ima ovaj ram i radi im na frekvenciji 1000 bez klokanja. Hvala!
Evo ovako, stavio sam najnoviji Bios i uspio riješiti problem, sad radi an 2800 Mhz i nisam isključivao taj Eist i te stvari nego sam update i sad radi sve dobro. Ali ram je i dalje na 800 mhz. Jeli zna tko kako mogu namjestiti u biosu da radi na 1000 Mhz, jer dosta njih ima ovaj ram i radi im na frekvenciji 1000 bez klokanja. Hvala!
A daj ti meni reci zašto piše na proizvodu 1000 Mhz? Pa onda ću ga vratiti, jer ako sam uzeo 1000 Mhz, oću 1000. Pa što nije tako?
Definitivno. Nego i ja sam se suočio s činjenicom o brzini RAM-a i isto tako ostavio svoju OCZ Platinum u PC-ju na 800 MHz da radi iako je (potpis) deklarirana brzina 1000MHz! Ne možeš to postići nego overclockom kod kojeg nisam baš imao previše sreće, a ni volje pa je tako kako mi je. Inače ja imam Gigabyteovu MBO i imam M.I.T. motherboard intelligent tweaker u BIOS-ugdje se to da uredno podesit. Sretno man.
Pa zašto onda ne napišu lijepo 800 mhz, nego zavaravaju ljude. Pa ovo stvarno nisam znao da se može desiti.
Pa zašto onda ne napišu lijepo 800 mhz, nego zavaravaju ljude. Pa ovo stvarno nisam znao da se može desiti.
Ja mislim da je pitanje u proizvodnji matičnih koje mogu podržavati u automatskim settings ili kako se to već zove frekvencije RAM-a? Moje su 667, 800, 1066 i 1200 MHz na X-38. Pa BIOS sam dodijeli radnu frekvenciju novoinstaliranom RAM-u. Ili?
Ja mislim da je pitanje u proizvodnji matičnih koje mogu podržavati u automatskim settings ili kako se to već zove frekvencije RAM-a? Moje su 667, 800, 1066 i 1200 MHz na X-38. Pa BIOS sam dodijeli radnu frekvenciju novoinstaliranom RAM-u. Ili?
Neki ce preci na ddr3 1333Mhz 2GB, a sad imaju 4GB ddr2 800Mhz i misle da ce im komp bit brži lol.
BTW: corsair ram 4GB (2x2)
Pa kako ovome liku radi sto je pokrenuo temu na 1066. Jeli on isto klokao ili sto?
Pa kako ovome liku radi sto je pokrenuo temu na 1066. Jeli on isto klokao ili sto?
Pa jeli mogu aj namjestiti u biosu. Ajde recite što moram povećati da dobijem vise tih 1000 Mhz. Da li dizati voltažu ili taj neki memoriski djelitelj.
Pa ja imam opciju da dignem taj memoriski djelitelj. Sad mene zanima kad dignem taj memoriski djelitelj, da li moram i voltažu dignuti ili netrebam?