KIngmax, kingston ili crucial

poruka: 14
|
čitano: 8.438
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo zanima me koji je od ova 3 rama najbolji. Radi se o KINGMAX, KINGSTON I CRUCIAL. Svi su od 800 mhz, i zanima me jeli kakva razlika ako je momorija na taktu od 1066 mhz, u čemu je razlika. I još, jeli 2 GB dosta ili treba staviti 4 GB. To jest da li je bolje staviti 4 GB slabijeg ili 2 boljeg rama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dajte, nije valjda da nitko ne zna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Marka ti nije bitna, sve ti je to isto ali ja mislim da bi bio kingston i bolje ti je uzeti 2GB od 1066Mhz

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: KIngmax, kingston ili crucial
Ivan36 kaže...

Evo zanima me koji je od ova 3 rama najbolji. Radi se o KINGMAX, KINGSTON I CRUCIAL. Svi su od 800 mhz, i zanima me jeli kakva razlika ako je momorija na taktu od 1066 mhz, u čemu je razlika. I još, jeli 2 GB dosta ili treba staviti 4 GB. To jest da li je bolje staviti 4 GB slabijeg ili 2 boljeg rama.

Najbolji od tih 3 definitivno Crucial.
Ako misliš na Crucial Ballistix seriju.
Ako misliš memoriju imati na normalnom taktu bez OC onda ti je dovoljan i Kingmax.
Misliš li dizat takt uzmi bolju(crucial,mushkin,ocz...)
C2D E8400@3.9ghz,Gigabyte GA-P31-DS3L,Geil ultra 2x1gb@870mhz@4-4-4-12, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan

Hmm, ja bih za Kingston glasao... Crucial mi je radio probleme.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Hmm, ja bih za Kingston glasao... Crucial mi je radio probleme.

hoce oni radit probleme na dosta ploca.
Ali sve se može provjeriti na crucialovoj stranici dal su ramovi kompatibilni s plocom i koji uopce.
Ali ako ne misli clockat onda definitivno nešto jeftino
C2D E8400@3.9ghz,MSI P45 NEO3 FE,Geil ultra 2x1gb@870mhz@4-4-4-12, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina

Evo ja ti iz iskustva mogu reci o kingston hyper x ide do 1050mhz kod mene je stabilno radio na 1050mhz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupio bi dvije ploće od 1 GB, znaći da radi dual chanel. Za overclock neznam  baš da ću to raditi. Ako je lagano napraviti overclock onda oću. Ovaj kingston hyper X košta nekih 30 KN više od kingmaxa i kako vidim ima na sebi hladnjak. Na crucial neću ići jer je skupa. Koja je bolja kingston ili kingmax.

17 godina
neaktivan

Da se nadovežem, u potrazi sam za 2GB RAM-ima (2GB po pločici) brzine 1066MHz-a. Pa ako netko ima prijedlog...

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan

Našao sam nešto što bi se dalo upotrijebiti. Što kažete, jel bi mogao to clockati na 1066MHz-a?

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan
momak kaže...

Našao sam nešto što bi se dalo upotrijebiti. Što kažete, jel bi mogao to clockati na 1066MHz-a?

Naravno :).
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan

Kingston hyperX je bolja

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gledajte ovako, po pravilu najbolja memorija bi trebala biti Kingston......

Savjet, ako koristiš do 4gb memorije uzmi Kingston, ako koristiš 8gb onda koristi KINGMAX. KINGMAX 4x2 DDR2 se definitivno ponaša stabilnije nego Kingston..., a pogotovo na pločama koje su deklarirane da podržavaju do 4 GB memorije........osnovna stvar je da ako stavljaš 8GB sa Kingstonom napon memorije ti mora biti 2.1v da bi radilo stabilno, a kod Kingmaxa standard 1.8,1.9 v.

16 godina
neaktivan

moj savjet ti je da uzimaš kingston ili kingmax. Crucial Ballistix je živo sranje!  Istina, ovisi o tome jesi li naletio na neku usranu pločicu ili ne ali većinom je tako. Još ako imaš Gygabyte ploču, kloni se te  memorije. Ja nisam mogao vjerovati kada smo moji kolege i ja kupovali crucial i imali jebade sa kompovima. Po meni je Kingston kvalitetniji a kingmax dobar ram za malo para. Ako nećeš klokati onda uzmi kingmax. Iako i on zna iznenaditi u klokerskom smislu. Ali kingmax radi svoje i to je to i ne košta puno.

magog
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice