Kako nadograditi ram

poruka: 11
|
čitano: 4.037
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako nadograditi ram

Pozdrav!

Trenutno imam Core2Duo E8200, Radeon HD 3850 i 2x1Gb DDR2 1066Mhz...

Htio bih uzeti jos 2 gb rama pa me zanima da li da uzmem 1066mhz koji je malo skuplji (i relativno tesko je naci rabljene) ili mogu uzeti i 800mhz? Znam da ce mi onda svi raditi na smanjenom taktu ali ne znam koliko bih ja osjetio razliku. Odnosno, da li je bolje imati 4 gb sporije memorije ili 2 gb brze?

Ili jednostavno zaobici dilemu i uzeti 1066mhz :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kako nadograditi ram

Ako ces uzimati, uzet ces 1066Mhz, nema dalje price. Osim ako ne zelis pocesti BSOD i slicne stvari. 

17 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Ako ces uzimati, uzet ces 1066Mhz, nema dalje price. Osim ako ne zelis pocesti BSOD i slicne stvari. 

zahvaljujem...sad treba naci neki rabljeni povoljno...

jel opet preporucujete 2x1gb ili moze 1x2gb? pitam zbog dual channel moda.

Koliko bi uopce bila ok cijena za to platiti?

15 godina
neaktivan
Kako nadograditi ram

www.downloadmoreram.com

jednostavno {#}

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 11:32 (rebelsy).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

hahahahah do yaya :)

16 godina
neaktivan
Penzo kaže...

Pozdrav!

Trenutno imam Core2Duo E8200, Radeon HD 3850 i 2x1Gb DDR2 1066Mhz...

Htio bih uzeti jos 2 gb rama pa me zanima da li da uzmem 1066mhz koji je malo skuplji (i relativno tesko je naci rabljene) ili mogu uzeti i 800mhz? Znam da ce mi onda svi raditi na smanjenom taktu ali ne znam koliko bih ja osjetio razliku. Odnosno, da li je bolje imati 4 gb sporije memorije ili 2 gb brze?

Ili jednostavno zaobici dilemu i uzeti 1066mhz :)

Bolje da uzmeš 2gb ddr2 1066mhzi osjetiš malo bolje perfomansu, a što se tiće kod 800mhz također će smanjittaktu značilo bi da će malo usporit. Ako se nadogradiš 4gb a os je win 7 tad će ti memorija očita kao otprilike 3, 5gb, ako se staviš OS win 7 64 tad će ti memorija očita cijelih 4gb.

14 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

NE. Ne siri dezinformacije. Nikakav BSOD nece dobiti, samo ce keks RAM-a koji radi na 1066MHz raditi na 800MHz.

Ofc.
14 godina
neaktivan

Dok sam imao RAMove na razlicitim frekvencijama redovno mi je iskakao BSOD sa memory errorom.. Otkako sam zamjenio RAM BSOD se vise nije pojavio, s toga, nisu nikakve dezinformacije. 

16 godina
moderator
anabolicaa kaže...

Dok sam imao RAMove na razlicitim frekvencijama redovno mi je iskakao BSOD sa memory errorom.. Otkako sam zamjenio RAM BSOD se vise nije pojavio, s toga, nisu nikakve dezinformacije. 

problem može biti jedino u neispravnoj memoriji

ili u tvojem ne znanju kako podesiti postavke u biosu

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
14 godina
neaktivan

Dobro mislim, previse je IT strucnjaka pa mi se ne daju voditi rasprave oko gluposti. Danas je DDR II toliko pojeftinio da je razlika u cijeni izmedju 800 i 1066Mhz mizerna, nek kupi 1066Mhz da mu svi budu u skladu i gotovo. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 12:13 (anabolicaa).
14 godina
neaktivan
Kako nadograditi ram

KAKO DA VIDIM LJIDI DALI MI JE DD2 ILI DD3 SVE JEDNO HITNOOO

xDxD
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice