bok svima reci te mi ukratko dali je velika razlika ili dali ima smisla staviti 2133 mhz memoriju? (nebi nista overclockao a mbo je podrzava).
hvala
[G]Diretore_BB
bok svima reci te mi ukratko dali je velika razlika ili dali ima smisla staviti 2133 mhz memoriju? (nebi nista overclockao a mbo je podrzava).
hvala
[G]Diretore_BB
Uvijek je više bolje šta god ti cura/žena govorila 
Sad na temu; A sad, ovisi... Za što koristiš komp? Ako je igranje igara, nećeš baš dobiti preveliki skok u performansama. Ako je za neke obrade i slično, sigurno bi dobro došlo.
A opet, ako ju možeš nabaviti za malu lovu, zašto ne? Ako ti nije neka cijena, bolje onda nemoj uzimati.
Za koliko ju možeš nabaviti i koji model?
Sad da ne otvaram novu temu: Imam jedno pitanje koja je razlika između ova dva rama:
http://www.links.hr/?naziv=memorija-pc-12800-8-gb-corsair-cml8gx3m2a1600c9-vengeance-low-profile-black-ddr3-1600mhz-kit-2x4-gb&option=artikl&id_kategorija=05121005&id_artikl=051.210.216
Samo u hladnjaku?? Dali bi mogla radit ta dva skupa???
Jedni su low profile, drugi nisu - visina hladnjaka je to, ostalo je isto prema opisu. Samo da napomenem da su ti hladnjaci dosta visoki (ovi prvi) i da znaju smetati ako imaš neki veći hladnjak.