DDR3 na DDR2

poruka: 9
|
čitano: 3.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DDR3 na DDR2

u kompu mi je matična koja podržava DDR2 na 800 MHz ali sam naletio na super povoljnih 2GB na 1333 mhz i zanime da li bi oni radili na mojoj grafičkoj kada bi ih kupio!?

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: DDR3 na DDR2
BoDdAH kaže...

u kompu mi je matična koja podržava DDR2 na 800 MHz ali sam naletio na super povoljnih 2GB na 1333 mhz i zanime da li bi oni radili na mojoj grafičkoj kada bi ih kupio!?

hahahahahahahahahahaha

14 godina
DDR3 na DDR2

heheh nerazumijem te imaš ram na matičnoj i ako kupiš ddr3 bili radili na grafičkoj ?? wtf

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BoDdAH kaže...

Zajebavaš ili?

FAIL
15 godina
BoDdAH kaže...

Ram nemoze raditi na grafickoj,raditi moze samo na maticnoj ploci.Ako imas maticnu koja podrzava ddr2 onda nemozes i ddr3 staviti na nju.Rijetke su ploce koje podrzavaju i ddr2 i ddr3,ako i podrzavaju ddr2 i ddr3 nemogu raditi zajedno,samo jedna vrsta memorije moze raditi u odredeno vrijeme.Koju maticnu plocu imas?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 23:32 (zoharbizo).
14 godina
BoDdAH kaže...

ako misliš ono što ja mislim nemoš stavit ddr 3 memoriju u utor za ddr2 i nema veze ako mem imam 1333 a matična podržava 800 .. neće radit punim kapacitetom

16 godina
neaktivan
DDR3 na DDR2

kao prvo ne mogu vjerovat sto si napisao mislio sam da si naucio neke stvari do sad al ocito nisi.kao drugo na tvoju maticnu koja podrzava ddr 2 rame idu samo ddr 2 rami ddr 3 utori ne mogu u ddr 2 je bi se slomili tj drugaciji su utori. i kao trece di si po bogami cul da se na grafickoj mjenja memorija??? sorry ak te vredja al tak je

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DDR3 na DDR2

Nazovite me skeptikom ali mislim da lik laže za godine. {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DDR3 na DDR2

tipfeler :D naravano da sam mislio na matičnu...inače, iz iskustva znam, na ovom forumu najbolje se pravit debilom i teškom neznalicom, brže dobiješ odgovor! Stoga hvala!

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice