Dali MA77O-UD3 i 32 bit podrzaju ovu memoriju

poruka: 8
|
čitano: 2.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Pozdrav svima.Naime imam maticnu plocu MA77O-UD3 3 gigabajta rama i windows 7 32 bit.Htjeo bih nadograditi komp na 8 gigabajta rama ddr2.Sada moje pitanje glasi dali ce windows 7 32 bit prepoznati svih 8 gigabajta rama i koju memoriju da odaberem?Najvazniji mi je problem to sto nisam siguran,mislim da windowsi  prepoznaju samo do 4 gigabajta sada kako da ih "natjeram" da "vide" svih 8 gigabajta memorije?

Zahvaljujem

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 13:11 (Nitro233).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Dali MA77O-UD3 i 32 bit podrzaju ovu memoriju
Nitro233 kaže...

Pozdrav svima.Naime imam maticnu plocu MA77O-UD3 3 gigabajta rama i windows 7 32 bit.Htjeo bih nadograditi komp na 8 gigabajta rama ddr2.Sada moje pitanje glasi dali ce windows 7 32 bit prepoznati svih 8 gigabajta rama i koju memoriju da odaberem?Najvazniji mi je problem to sto nisam siguran,mislim da windowsi  prepoznaju samo do 4 gigabajta sada kako da ih "natjeram" da "vide" svih 8 gigabajta memorije?

Zahvaljujem

Kupis 4 plocice po 2gb ddr2 rama,kingmax na 800 mhz i radit ce.Samo ces morat stavit 64bitni os jer 32 bitni nije sposoban ocitat i koristiti vise od 3.25(3.5gb rama).

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
odjavljen

koristim 32 bitne radi drivera nekih uređaja sada se bojim ako prijeđem na 64 bitne da mi driveri za novi Wacom tablet neće raditi jer mi nisu radili za stari Genius.

0 0 hvala 0
14 godina
Nitro233 kaže...

koristim 32 bitne radi drivera nekih uređaja sada se bojim ako prijeđem na 64 bitne da mi driveri za novi Wacom tablet neće raditi jer mi nisu radili za stari Genius.

U tom slucaju ti ne vridi nabavit jos rama.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
odjavljen

i jos jedno pitanje koliko bi koštale te 4 pločice kingmax memorije?

0 0 hvala 0
14 godina
Nitro233 kaže...

i jos jedno pitanje koliko bi koštale te 4 pločice kingmax memorije?

4 x 2gb na 800 mhz polovne nadi,nemoj dat vise od 120 kuna za jednu plocicu od 2gb.

14 godina
odjavljen

Nista od ddr2 isao sam u dućan i trgovac me nagovarao da mi se ne isplati a i preskupa mi je pa sam umjesto nje naručio novu matičnu ploču i 8 gigabajta ddr 3 memorije na 1033 megaherza nadam se da ce mi se isplatit to,a dođe isto.Susdržavam se od kupnje rabljene robe jer nikad nije sigurno kad mi moze sta riknut a ovako barem imam garanciju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World Of Warcraft Privatni Server: www.unforgivenwow.com <- Pridruzi se popularnom fun serveru

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice