Crucial Ballistix + Memtest86+

poruka: 8
|
čitano: 2.084
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam dvije gore navedene pločice i kad ih testiram s Memtestom nekad pronađe hrpu grešaka, a nekad ništa. Računalo trenutno radi bez problema, ali nekad zna svako malo BSOD izbacit. Da ih odnesem na servis?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Crucial Ballistix + Memtest86+

Možeš izvaditi jednu pločicu memoriju i testirati jednu po jednu da vidiš koja od te dvije radi probleme.

U svakom slučaju reklamiraj. Čim memtest nađe i jednu grešku ta memorija ne valja.

16 godina

čuja san da se crucial ne ljubi sa gigabyte pločama pa ako imaš nju vidi i to

doktor za grafe i ludosti
17 godina
neaktivan

Jučer sam testirao obe pločice posebno i sve je bilo ok. Ploča je Asus.

Trenutačno imam te dvije pločice + dvije nove i sve radi bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2009 16:54 (vjeko).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Možda ti nekad dođe do nekompatibilnosti ako su te nove pločice koje si kupio druga firma.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Te nove sam kupio nakon ovih problema sa Crucial jer sam ih mislio reklamirati, ali sad nema smisla kad sve radi. Nije mi jasno...

Evo slika sa greškama!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Jednostavno - ako ti sad radi ostavi kako je. Nemoj miješati Cruciale i te druge.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Te nove sam kupio nakon ovih problema sa Crucial jer sam ih mislio reklamirati, ali sad nema smisla kad sve radi. Nije mi jasno...

Evo slika sa greškama!

Moj prijedlog je da uzmeš te Crucialke i odeš do frenda, ubaciš njemu u komp (5 minuta posla) i istestiraš ih s memtestom. Ako je kod frenda sve ok super, a ako iskoči i jedna greška odi reklamirati memoriju bez imalo grižnje savjesti.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice