Crkla SDHC transcend 32gb? zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.370
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Crkla SDHC transcend 32gb?

jucer sam prebacivao neke filmove na svoju SDHC karticu, al posto su bili u .mkv HD formatu, dakle oko 6, 7 gb svaki film, morao sam formatirati karticu na NTFS format kako bi si omogucio prebacivanje tako velikih fajlova..prebacio sam filmove, pogledao ih na TV-u i sve super. kada sam karticu opet ubacio u komp, doslo mi je onaj prozorcic zelim li skenirat karticu (check disk) ili continuing without scanning...rekao sam mu da mi je skenira..i nije ni poceo skenirat vec se onaj prozorcic jednostavno ugasio. od tada nemam vise pristup kartici...ubacim je u bilo koji komp prepozna karticu al nece otvorit..pokusao sam i u fotoaparat stavit da je pokusam formatirat..al i on kaze: Can't format this card! sta mi je sad raditi? zar je stvarno moguce da je kartica nakon tako malo koristenja mogla crknut? nova kartica, kupio sam je nedavno u ducanu...i nije bila bas jeftina!

EDIT: iako mi ovo nije prvi put!!  al hvala bogu, ovog puta nije bilo nista vazno!

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 11:11 (Tionio).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crkla SDHC transcend 32gb?

A što te spriječilo da pišeš u postojećoj temi?!

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice