4 GB premalo - savjet potreban !

poruka: 39
|
čitano: 13.570
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: 4 GB premalo - savjet potreban !
Romano kaže...
epos kaže...

..samo da upozorim: previše memorije zna ponekad više štetit nego koristit u radu!

Tako je.Najbolje je imati premalo memorije jer onda radi najoptimalnije. Fucking retard

Ni premalo nije dobro,kao što to uostalom dokazuje i nedostatak morala u tvom riječniku {#}

14 godina
neaktivan

Visak memorije nepovoljno djeluje na sistem ali je vecini korisnika to neprimjetno.

Sinteticki testovi pokazuju bolju brzinu pristupa, citanja i pisanja kod manje kolicine RAM-a istih specifikacija nego kod vece.

1 0 hvala 0
17 godina

Oho vidim da ste se napisali otkako me nije bilo  {#}. Pošto ima dosta pametnih odgovora(savjeta) na moju temu(a i par nepotrebnih) odlučio sam je lokati jer bi se ovako mogli prepirati do beskonačnosti. Uživajte momci(cure?) !

edit: pošto nemogu sam lokat temu(nezz zašto) molim moderatore da to učine.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 17:28 (Master Z).
17 godina
neaktivan

Sam svoju temu možeš lockat samo u Oglasniku! Pošalji PP moderatoru!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina

Kontam si ja da je zamučeni User name = Jadranka :D

Ajde kupi još memorije pošto ti je to i bila jedina opcija od početka , daj novce nekom tko ce ih znat pametnije iskoristit (npr 2x jumbo paketa pampers pelena) i onda uživaj u svojoj operi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
kizo2703 kaže...

Sam svoju temu možeš lockat samo u Oglasniku! Pošalji PP moderatoru!

Nikad prije nisam imo potrebu lokat temu, a da nije tema iz oglasnika pa sam malo zazujo  {#}

18 godina
BlueMax kaže...

Visak memorije nepovoljno djeluje na sistem ali je vecini korisnika to neprimjetno.

Sinteticki testovi pokazuju bolju brzinu pristupa, citanja i pisanja kod manje kolicine RAM-a istih specifikacija nego kod vece.

Vise ces profitirati od vece kolicine memorije pri radu u nekim aplikacijama koje su memorijski zahtjevne,tipa AdobeC5 i sl,nego manje brzine pristupa koja je u najgorem slucaju 0.3% tako da uopce nema smisla pricati o tome. Ali si svakako u pravu,pa makar i u marginalno nebitnim postotcima.

17 godina
bik kaže...

Kontam si ja da je zamučeni User name = Jadranka :D

Ajde kupi još memorije pošto ti je to i bila jedina opcija od početka , daj novce nekom tko ce ih znat pametnije iskoristit (npr 2x jumbo paketa pampers pelena) i onda uživaj u svojoj operi.

kao prvo uopće ti nije smiješno ovo "user name=Jadranka", a to što misliš da ima boljih browsera od Opere(ne kažem da je najbolja ali meni je najdraži browser) je tvoja stvar. A to kako će netko novce iskoristiti...ti ćeš ih potrošit za pelene a ja za nešto drugo, nema tu "pametnije" !

14 godina
neaktivan
Romano kaže...
BlueMax kaže...

Vise ces profitirati od vece kolicine memorije pri radu u nekim aplikacijama koje su memorijski zahtjevne,tipa AdobeC5 i sl,nego manje brzine pristupa koja je u najgorem slucaju 0.3% tako da uopce nema smisla pricati o tome. Ali si svakako u pravu,pa makar i u marginalno nebitnim postotcima.

Naravno da aplikacije koje gutaju memoriju profitiraju od kolicine samo o njima do sada nije bilo govora. I sam sam korisnik takvih aplikacija i ponekad koristim (i imam na raspolaganju) puno vise od 8GB no za internet browsing i igranje (velike vecine igara) 8GB je previse i nije isplativa kupnja. Da su razlike u brzini neprimjetne prosjecnom korisniku sam i napisao u ranijem postu. Samo stoji tvrdnja da je nekad bolje imati manje memorije nego vise.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice