Evo zanima me jel isplativo uduplat menoriju ili ipak stavit jos samo 1gb. Jel ima neke vece razlike izmedju 3 i 4GB, i kolko je uopce zazlika u performansama, konkretno u igrama izmedju 2 i 4GB
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jos dvije su bolje,ako se vodis po onoj izreci: "od viska glava ne boli", ili po tome da ce ti sa 3 gige bit "nelinearna aritmetika"(neznam kaj to znaci,tak sam procitao?)
Koji operativni sustav imaš ? I koliko je bitni ?
Koji operativni sustav imaš ? I koliko je bitni ?
To mislim sad na laptop ubacit. Ima vistu ultimate 32bit
Onda ok, ja bi uzeo 4 gb (cca 150kn)
Stavi se 4 i to je to, posto je memorija jeftinija nego bakalar.
naslov ti govori sve..
jos dvije su bolje,ako se vodis po onoj izreci: "od viska glava ne boli", ili po tome da ce ti sa 3 gige bit "nelinearna aritmetika"(neznam kaj to znaci,tak sam procitao?)
za tih tridesetak kuna više ti neće bit ništa...
ja sada imam 2 gb u dual channel-u i nisam znao što da uzmem, još 1 ili 2 gb. a znači ipak 2 gb. imam 32bit xp i neće mi prepoznavat sva 4 gb, ali bolje i 3.2 nego samo 2. hoće li se time dobiti što na performansama?
za tih tridesetak kuna više ti neće bit ništa...
na 4GB
Slažem se. Windows 7 će relativno brzo,a oni će bit isključivo 64 bitni,tako da te stvarno malo košta 4 GB.