2+1 gb nema ucinka

poruka: 11
|
čitano: 2.574
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
2+1 gb nema ucinka

imao sam jednu plocicu od 2 gb...sad sam stavio jos jednu od 1 gb transcendove su na 800 mhz ddr2....

nema nikakvih poboljsanja u igrama ni za 1 fps ni nista...jel mozda igra ulogu u kojem je slotu ova od 2 gb.. u prvom il drugom ???

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
2+1 gb nema ucinka

A možda bi i bilo učinka da vistu koristiš....

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 2+1 gb nema ucinka

ne mozes ni ocekivat neko poboljsanj obzirom na procesor i graficku.

17 godina
protjeran
2+1 gb nema ucinka

a jbt..al barem nesta...malo ista.....

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2+1 gb nema ucinka

Ovisi u kojim igrama si testirao

NPR. mislim da bi u Crysisu trebao imati dosta brži loading

itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
2+1 gb nema ucinka

Pa rami neutjecu na performanse... probat cu dat neki primjer...ako recimo igra zauzme 1,5 GB virtualne memorije memorije a ti imaš 2GB RAM-a , moci ces nirmalno igrat, kad bi imo 4GB performanse bi bile jednake, tek kada bi igra zauzimala vise virtualne memorije npr. 2,5GB a ti imas 2GB RAM-a onda ce ti OS dodatnu memoriju uzimat iz HDD-a, a ta memorija je puno,puno sporija od RAM-a , jer je ogranicena brzinom HDD-a... u tom slucaju ce ti performanse pasti...  

Smijem se ekipi koja izlazi van s fotićem i slika se za fejs!:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2+1 gb nema ucinka

Htio sam ti reći upravo ovo što je napisao i mtopol.

I još jedna stvar: Pretpostavljam da koristiš 32 bitne Windowse XP. Oni mogu maksimalno adresirati 4GB memorije, a u tih 4GB je uključena ne samo radna memorija, nego i memorija grafičke kartice, kao i memorija koju za svoj rad koriste ostale komponente ugrađene u računalo.

Ja imam 6GB RAM-a i kad radim na 32 bitnom XP-u on mi koristi samo 2,75GB RAM-a. Ja imam grafičku s 528MB memorije, a tebi u potpisu stoji da imaš grafičku s 1GB memorije, pa ti možda XP koristi još manje RAM-a nego kod mene.

Stisni  Start   i potom desni klik na My Computer i odaberi Properties. Otvorit će se novi prozorčić i pri dnu možeš vidjeti koliko RAM-a imaš, odnosno koliko ga XP koristi.

Isto tako pokreni Task Manager (desni klik na dnu monitora i odabereš Task Manager) i pod Performance vidi što ti piše za Physical Memory - Total.

System properties System properties
Task Manager Task Manager
Vlasnici kapitala će kod radnika poticati kupnju skupe robe, stanova i tehnologije, obvezujući ih pritom na skupe kredite do razine neizdrživosti. Neplaćeni dugovi će izazvati bankrot banaka koje će se morati nacionalizirati, pa će država onda krenuti putem koji vodi u komunizam. Karl Marx, 1867.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2+1 gb nema ucinka

Između 2 i 3 GB Rama-a nema razlike,a možeš vidjet na ovoj stranici test za Crysis,COD 4 i Far Cry 2 s 2 i 3 GB i vidjet ćeš da nema razlike osim između 1 i 2 odnosno 3.

ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
2+1 gb nema ucinka

ali......sto me zivcira

bilo je u SINGLEchannel....sad je u DUALchannelu..zar ne bi trebalo biti brze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 2+1 gb nema ucinka

Za dual-channel trebaš imati dvije identične pločice - ista veličina, ista frekvencija, isti proizvođač. Dual channel je oko 10% brži od single channela i prosječan korisnik neće osjetiti razliku između single i dual channela.

The Battle of the Channel - Dual vs Single

Vlasnici kapitala će kod radnika poticati kupnju skupe robe, stanova i tehnologije, obvezujući ih pritom na skupe kredite do razine neizdrživosti. Neplaćeni dugovi će izazvati bankrot banaka koje će se morati nacionalizirati, pa će država onda krenuti putem koji vodi u komunizam. Karl Marx, 1867.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2008 19:33 (klimama).
17 godina
neaktivan
2+1 gb nema ucinka

ma samo u loadu većih igara...

...ostalo je neprimjetno...pogotovo na slabijim konfama

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2008 20:31 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice