LG G6- Rasprava

poruka: 907
|
čitano: 240.565
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: LG G6- Rasprava
zuper kaže...
I to ispadne oko 3200kn. Još jučer je u Protisu bio 3400kn, danas je 100kn više. za tih 300kn se ne bih zafrkavao naručivati izvana...

To definitivno, ali rekao sam gore da se nadam da bi mogao za Black friday ići još niže. Nedam 3k za mob da ga je*eš

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
LG G6- Rasprava
A likovi na njuškalu traže 3500+ za nove...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G6- Rasprava

Jos Protis ima popust kod jednokratnog placanja od 5-10% kako za koju karticu tak da onaj bijeli G6 mozemo kupit vec za 3050kn, a nikakvi amazoni ni eBay tu nemaju prednost  

link

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Krivo gledaš. 3390 košta sa tim popustom uključenim. Keš ili internet bankarstvo.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Krivo gledaš. 3390 košta sa tim popustom uključenim. Keš ili internet bankarstvo.
10 godina
neaktivan

Ja kupio ovaj spike link(bio 400eura sa dostavom),dobio račun garanciju daje  lg i vrijedi kod nas.

8 godina
hajduk1962 kaže...

Ja kupio ovaj spike link(bio 400eura sa dostavom),dobio račun garanciju daje  lg i vrijedi kod nas.

Koliko traje od narudžbe do same dostave kući ? Je li garancija potvrđena, dosta puta neće ovi naši servisi ni pogledati mobitele izvana ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.11.2017 14:12 (robert993).
10 godina
odjavljen
LG G6- Rasprava

Nakon mj. dana čekanja, konačno mi stigla pošiljka s gearbesta, očito se negdje zagubilo. Uglavnom, uzeo masku i kaljeno.

https://www.gearbest.com/cases-leather/pp_703235.html

Maska je ako se ne varam Spigen kopija i čini mi se poprilično čvrsta i kvalitetna.

https://www.gearbest.com/screen-protectors/pp_676961.html

Kaljeno provjereno Nillkin, odlično sjeda, a uz njega stigla i dva protectora za kameru. 

Pa eto ak nekom treba, moja preporuka

2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
robert993 kaže...
hajduk1962 kaže...

Koliko traje od narudžbe do same dostave kući ? Je li garancija potvrđena, dosta puta neće ovi naši servisi ni pogledati mobitele izvana ?

Meni stiglo dhl-om koliko se sjećam za svega 3 dana,na računu ima imei broj mob.Niti t-com ne znam za druge ne ovjerava garanciju imao sam reklamacije na dva mob. trebala je samo kutija na kojoj piše  imei broj.U krajnjem slčaju Njemačka nije preko svijeta ,na popravak kod t-coma sam čekao mjesec dana.

15 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Zamijenio nekoliko komada HTC 10 mobitela, svaki imao neku opasnu manu. Od toga dva puta problemi sa displejom. Evo me sada u G6 klubu! Ovaj fon je miles ahead u poredjenju sa HTC 10. Ekran bolji, kamere su mi bolje takodjer, FLUIDNIJE SKROLANJE. Najvise mi je stutter prilikom skrolanja smetao kod HTC 10. Vidjet cemo kako ce se pokazati G6, na prvu me odusevio. Strašan fon, ne mogu da vjerujem! Kod mene je verzija H870S, dual sim. Nadam se da updatei ne budu kasnili previse. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ima li verziju s 32 ili 64 GB?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Na mobu sam pa neznam editirat i ispravit post..

@Almin94
Imaš li verziju od 32 ili 64 GB?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
autoban01 kaže...
Na mobu sam pa neznam editirat i ispravit post..

@Almin94
Imaš li verziju od 32 ili 64 GB?

32GB verzija. Nema quad dac, ima dual sim. Valjda budu rednovi update... Vi koji imate unlocked H870, koji je zadnji security patch koji ste dobili?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.11.2017 15:01 (Almin94).
9 godina
neaktivan
Pitam zato jer sam u nekim webshop-ovima primjetio 32GB dual sim verziju.. samo mi nije jasno kako jer službeno i gdje god sam tražio podatke dual sim postoji samo 64 GB..
32 GB mi je malo jer nema mogućnost korištenja dual sim-a i micro sd..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
autoban01 kaže...
Pitam zato jer sam u nekim webshop-ovima primjetio 32GB dual sim verziju.. samo mi nije jasno kako jer službeno i gdje god sam tražio podatke dual sim postoji samo 64 GB..
32 GB mi je malo jer nema mogućnost korištenja dual sim-a i micro sd..

http://www.lg.com/ae/mobile-phones/lg-LGH870S-g6-white

Evo ti sluzbeni info. Kod mene je full black verzija. Moze li neko reci koji je zadnji security patch za H870 unlocked? Hvala

15 godina
Srpanjski

0 0 hvala 1
11 godina
Almin94 kaže...

Zamijenio nekoliko komada HTC 10 mobitela, svaki imao neku opasnu manu. Od toga dva puta problemi sa displejom. Evo me sada u G6 klubu! Ovaj fon je miles ahead u poredjenju sa HTC 10. Ekran bolji, kamere su mi bolje takodjer

LOL...nisi zapravo ni svjestan kakav korak unazad si sa kamerom napravio, ali ako nisi zahtjevan korisnik bit ce ti dobra i ta na G6...za ostalo se slazem, LG G6 je u ostalome bolji mob od M10.

17 godina
odjavljen
Android security patch
October 1. 2017.

Bar je tako kod mene .
People who boast about their IQ are losers - Stephen Hawking
15 godina
Jesi siguran da imaš EU model H870?
Gotovo 100% sam siguran da za njega nema updatea poslje srpnja

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
ROXX kaže...
Jesi siguran da imaš EU model H870?
Gotovo 100% sam siguran da za njega nema updatea poslje srpnja

Ne..imam H870DS ..naravno , promaklo mi je nekako da pita iskljucivo za EU model 

People who boast about their IQ are losers - Stephen Hawking
15 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Hvala svakako. Na H870S zadnji security patch je July. Vidim da je i za H870 ista stvar, July ili August.. Tako da necu kaskat za apdejtima sa ovom verzijom mobitela koliko vidim. 😊😊😊

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ROXX kaže...
Srpanjski

Hvala za info, preskocio sam tvoj post. :)

10 godina
odjavljen
LG G6- Rasprava

Jel koristi neko QC 3.0 punjač? Uzeo sam Blitzwolfov ali mi puni istom brzinom ko i originalni LG-ev, nema razlike. 

0 0 hvala 0
16 godina
kbenzema kaže...

Jel koristi neko QC 3.0 punjač? Uzeo sam Blitzwolfov ali mi puni istom brzinom ko i originalni LG-ev, nema razlike. 

Pitanje. Zašto ti uopće treba brži punjač od orginalnog LG-ovog, zar ti nije dovoljno brz (za max 100 min od 0%-100%)?

Zar ne misliš da i nađeš neki punjač koji brže puni, da ne bi oštećivao bateriju ili nedaj bože izazvao nekakvo zapaljenje baterije?

Po mom najpametnije je da puniš sa orginal brzim punjačem, ali naravno slobodno ti pokušavaj i druge, sam pazi da se nešto ne počne pušiti iz moba

10 godina
odjavljen

Al nije ovo neki no name kineski punjač. Nekad mi zatreba da se brzo napuni, a i nisam do sad naišao na slučajeve zapaljenja niti da QC šteti bateriji, bar kod provjerenih punjača. Inače, meni se od 20-100% puni 95 min tak da bi mi za 0-100 trebalo sigurno 2h.
Prošli G4 sam punio sa no name punjačem koji sam uzeo sa gearbesta za 3-4$ i godinu i pol me odlično služio, nikakvih problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 12:55 (kbenzema).
10 godina
Jel si uzeo baš BlitzWolf QC 3.0, kod mene je zeleni port. Ima i sa plavim, ovisno o modelu.
Može biti i do elektronike mobitela da ograničava maksimalnu struju punjenja.

0 0 hvala 0
10 godina
LG G6- Rasprava

Meni se sinoc napunio od 5-100% za 90 minuta. I uvijek je tako iako bas i ne obracam paznju na vrijeme punjenja. Ali sigurno bih primjetio da se puni 2h. Nikad nikakvih problema s LG baterijom nisam imao. Od Optimus G do G6 super zadovoljan. Uvijek koristim punjac koji dodje uz mobitel.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

https://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Ovaj sam uzeo. Eto prošli tjedan sam mjerio, s LG punjačem od 20-100% za 95min, a Blitzwolf od 25-100% za 92min.
Baterija je inače više nego odlična, punim ga svaka dva dana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 16:10 (kbenzema).
11 godina
LG G6- Rasprava

Koja je zadnja verzija softvera za H870 i kako je stavit(flashat)?

Iz nekog razloga meni ne na 10b (screenshot) i ne pronalazi OTA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Imate li mrtvih pixela na ekranu, da li je ste provjeravali ikad? Potrebno je bas dobro se zagledati.. Imam oko osam crnih tackica, nadam se da ce proci na reklamaciji. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice