LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.985
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: LG G4 - Rasprava
mserfezi kaže...

Tako su i meni ponudili sto je malo glupo... na kraju su mi poslali H818 Dual sim G4

Kako si uspio dobiti G4 DS?

Danas sam bio u Tele2 i spomenuo im da je vec bio mj dana radi maticne, i ne salje mi ga se jos mj dana radi ekrana. Cura je rekla da mi ne moze nista drugo ponuditi. Stvar je u tome sto sam ja mob platio prosle god 4500kn od covjeka koji ga je uzeo na pretplatu, dakle nikakve rate.

Senza cuore saremmo solo macchine
13 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
mserfezi kaže...

Tako su i meni ponudili sto je malo glupo... na kraju su mi poslali H818 Dual sim G4

Kako si uspio dobiti G4 DS?

Danas sam bio u Tele2 i spomenuo im da je vec bio mj dana radi maticne, i ne salje mi ga se jos mj dana radi ekrana. Cura je rekla da mi ne moze nista drugo ponuditi. Stvar je u tome sto sam ja mob platio prosle god 4500kn od covjeka koji ga je uzeo na pretplatu, dakle nikakve rate.

Zvala me služba Tele2 za reklamacije i isto ko i tebi da biram izmedu Samsunga HTC-a i ne sjecam se tocno...

nisam pristao tražio sam da mi dostave novi mobitel za koji sam dobio financijsko odobrenje, na šta su rekli da ih nemaju.

Ja sam zvao LG-Hrvatska i isto tako im spomenio kako nemogu dobiti mobitel novi za koje sam dobio njihovo odobrenje i da provjere.
Na kraju su me iz Tele2 zvali i poslali LG G4 H818... ukratko dosta je bilo problema. Za nadoplatu nisam htjeo ni čut !!!

Cijenili su ga cca 2800kn što nije pokrivalo ni približno uređaje u tom segmentu tako da nisam htjeo.

Intel Core™ i7
14 godina
neaktivan
Evo i verzija koja je na novoj maticnoj

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kod mene na seriji 601 verzija sustava je 20d. Vidim kod tebe na novoj matičnoj ploči je 20g. Kod mene je uređaj H818P.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Molim vas savjet :/ Prvi put mi je otisla maticna ploca, prije 5 mjeseci. Zamijenili su mi je u servisu, nakon mjesec dana cekanja dobila mobitel, radio savrseno. Kasnije se pocele pojavljivati dvije rozne linije uzduz mobitela sa strane, te se vidio obris ikona u notification baru, sve vise i vise. Mobitel prije mjesec dana poslan na servis, vracen sa promjenom kompletnog cijelog prednjeg dijela, sve novo, navodno .naljepnica tj folija na ekranu, folije na obrubu mobitela. Danas prvi pur idem upaliti kameru kako spada, prednju, slika mutna da mutnija ne moze biti. Pogledam izbliza prednju kameru, a na njoj kao da je naljepnica ili je kamera iznutra puknuta. Zovem tele2, oni kazu da je najvjerojatnije ostala zastitna naljepnica na kameri kada su popravljali mobitel i da ga moram poslati na servis da se to ukloni. Znaci vec treci put da ga saljem na servis zbog njihove greske, i da opet budem mjesec dana bez mobitela! Ima li kakva druga opcija da se samo otvori taj prednji dio i da mi netko ukloni to sto smeta? Kazu mi svi nemoj, pusti kameru, ali zasto bih prihvatila da nesto ne javlja kad sam vec toliko platila mobitel :(
I am spoderman

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lena spody kaže...
Molim vas savjet :/ Prvi put mi je otisla maticna ploca, prije 5 mjeseci. Zamijenili su mi je u servisu, nakon mjesec dana cekanja dobila mobitel, radio savrseno. Kasnije se pocele pojavljivati dvije rozne linije uzduz mobitela sa strane, te se vidio obris ikona u notification baru, sve vise i vise. Mobitel prije mjesec dana poslan na servis, vracen sa promjenom kompletnog cijelog prednjeg dijela, sve novo, navodno .naljepnica tj folija na ekranu, folije na obrubu mobitela. Danas prvi pur idem upaliti kameru kako spada, prednju, slika mutna da mutnija ne moze biti. Pogledam izbliza prednju kameru, a na njoj kao da je naljepnica ili je kamera iznutra puknuta. Zovem tele2, oni kazu da je najvjerojatnije ostala zastitna naljepnica na kameri kada su popravljali mobitel i da ga moram poslati na servis da se to ukloni. Znaci vec treci put da ga saljem na servis zbog njihove greske, i da opet budem mjesec dana bez mobitela! Ima li kakva druga opcija da se samo otvori taj prednji dio i da mi netko ukloni to sto smeta? Kazu mi svi nemoj, pusti kameru, ali zasto bih prihvatila da nesto ne javlja kad sam vec toliko platila mobitel :(

Prigovor napisi pa na servis nemoj sama nista. Slicno kod mene makar meni nisu popravili LCD tj zamjenili a imam IMAGE RETENTION . dva puta ih zvao da to provjere kada mi zamjene maticnu...

9 godina
protjeran
LG G4 - Rasprava

Decki pomagajte 

Jucer kada sam krenuo paliti kameru na mobu mi se pokazala poruka: 

i nemogu nikako uci u kameru.

Probao sam sve, od tvornickog reseta, do ulaska u aplikaciju od kamere, brisanja podataka i cachea i zaustavljanja aplikacije.

Jedino mi preostaje koliko vidim po ovom linku gdje su navedena moguca rjesenja da napravim clear the cache partition, ali to nemogu napraviti zato jernemogu uci u recovery mode kao ovaj tu sa

, zato jer ja imam valjda noviju verziju (H815) i meni na taj nacin hoce uci jedino u 
 a njega sam vec napravio i ne pomaze.

Mobitel nije root-an i jos imam garanciju, ali mi je na mobitelu ogrebana maska sa strane pa mislim da mi nece htjeti garanciju uvaziti.

Kaj da radim, jel imate kakve savjete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Decki pomagajte 

Jucer kada sam krenuo paliti kameru na mobu mi se pokazala poruka: 

i nemogu nikako uci u kameru.

Probao sam sve, od tvornickog reseta, do ulaska u aplikaciju od kamere, brisanja podataka i cachea i zaustavljanja aplikacije.

Jedino mi preostaje koliko vidim po ovom linku gdje su navedena moguca rjesenja da napravim clear the cache partition, ali to nemogu napraviti zato jernemogu uci u recovery mode kao ovaj tu sa

, zato jer ja imam valjda noviju verziju (H815) i meni na taj nacin hoce uci jedino u 
 a njega sam vec napravio i ne pomaze.

Mobitel nije root-an i jos imam garanciju, ali mi je na mobitelu ogrebana maska sa strane pa mislim da mi nece htjeti garanciju uvaziti.

Kaj da radim, jel imate kakve savjete?

Nabaci zadnju verziju firmwarea preko LG UP.

9 godina
protjeran
LG G4 - Rasprava

Jel mi mozes dat kakve linkove kak se to radi, i gdje da skinem taj firmware i koji?

EDIT:

Jucer sam sa stock postavki napravio upgrade na 6.0 i nije rijesilo problem, neznam hoce li rijesiti ako ponovo updejtam jel vidim da mi opet nudi novu nadogradnju softwera....

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 20:44 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
LG G4 - Rasprava

Software sam updejtao preko mobitela na najnoviju verziju i stanje se nije popravilo.

Sta bi sada root trebao raditi, sa nekim drugim softwerom... neznam sta mi preostaje drugo.

EDIT:

Da napravim ovo sa linka koji si dao klik?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 22:40 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
LG G4 - Rasprava

Almin94

Napravio sam sve sta si rekao sa linkova, prvo sam stavio najnoviju verziju preko LGUP i nista. Nakon toga sam isao na starijun verziju također preko LGUP i nista. Jedino sta je radilo je to sta sam preko noci ostavio bateriju van mobitela, i ujutro sam ju vratio i upalio mob. Na divno cudo kamera je radila kada sam ju pokrenuo, međutim kada sam ju prebacio na prednju trebalo je duze da se prebaci, kada se prebacila radila je i prednja, a kada sam opet vracao na straznju kameru opet se zamrzlo i pojavio isti problem sa crnim ekranom i onom porukom.

Sada mi je izgleda jedina opcija wipe cache partition iz recovery mode-a, ali njemu nemogu pristupiti kao onaj na linku iznad koji sma postavio....

Jel imate kakve sugestije i savjete jos netko od upucenijih??

U slucaju da mi je jedina pomoc slanje na servis, a mobu je maska izgrebana sa strane jel se isplati natezat sa njima ili eventualno platit popravak (i kolko bi to moglo kostat, posto je ocito da je rijec softwerske prirode)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 13:16 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Almin94

Napravio sam sve sta si rekao sa linkova, prvo sam stavio najnoviju verziju preko LGUP i nista. Nakon toga sam isao na starijun verziju također preko LGUP i nista. Jedino sta je radilo je to sta sam preko noci ostavio bateriju van mobitela, i ujutro sam ju vratio i upalio mob. Na divno cudo kamera je radila kada sam ju pokrenuo, međutim kada sam ju prebacio na prednju trebalo je duze da se prebaci, kada se prebacila radila je i prednja, a kada sam opet vracao na straznju kameru opet se zamrzlo i pojavio isti problem sa crnim ekranom i onom porukom.

Sada mi je izgleda jedina opcija wipe cache partition iz recovery mode-a, ali njemu nemogu pristupiti kao onaj na linku iznad koji sma postavio....

Jel imate kakve sugestije i savjete jos netko od upucenijih??

U slucaju da mi je jedina pomoc slanje na servis, a mobu je maska izgrebana sa strane jel se isplati natezat sa njima ili eventualno platit popravak (i kolko bi to moglo kostat, posto je ocito da je rijec softwerske prirode)

Nosi na garanciju, oni to moraju rijesiti. Nema veze sto je maska izgrebana, neces im svakako zahtijevati novu masku.

9 godina
protjeran
LG G4 - Rasprava

Pa ostecena je onao lagano sa strane po rubovima, pao mi je koji put mob pa zato velim. Citao sam dosta vec o tome kakvi su ovi sa Agrama, sumnjam da ce mi uvaziti garanciju, reci ce da je mob ostecen zbog pada tj hw ostecenja.

Jel sada bitno kojije firmware gore, da me i za to ne prcaju, sada je mob na 5.1, da ga updejtam na 6.0 i gotovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Pa ostecena je onao lagano sa strane po rubovima, pao mi je koji put mob pa zato velim. Citao sam dosta vec o tome kakvi su ovi sa Agrama, sumnjam da ce mi uvaziti garanciju, reci ce da je mob ostecen zbog pada tj hw ostecenja.

Jel sada bitno kojije firmware gore, da me i za to ne prcaju, sada je mob na 5.1, da ga updejtam na 6.0 i gotovo?

Nije bitno. Napravi update na 6.0 i odnesi mob.

9 godina
protjeran
LG G4 - Rasprava

Ok, javim se u ponedeljak kako sam prosao. Nosit cu direktno u Agram a ne u ducan gdje sam kupio mob.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
LG G4 - Rasprava

Danas ujutro nakon buđenja istekam mob sa punjaca, odem malo na internet i bezveze odem provjerit jos jednom za kameru i vidi cuda, ĐUBRE JE PRORADILO! Neznam ni kako ni zasto ali kamera normalno radi 

Fala bogu sad se nemoram navlacit sa ovima sa servisa.

EDIT:

Firmware nisam updejtao, jos uvijek je na 5.1

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 12:00 (Lucidius).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
LG G4 - Rasprava

Ista stvar s kamerom se događa na Xiaomi Mi 5, evo pogledaj kako se tamo rješava pa isprobaj, ako ti se opet pojavi.

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Danas ujutro nakon buđenja istekam mob sa punjaca, odem malo na internet i bezveze odem provjerit jos jednom za kameru i vidi cuda, ĐUBRE JE PRORADILO! Neznam ni kako ni zasto ali kamera normalno radi 

Fala bogu sad se nemoram navlacit sa ovima sa servisa.

EDIT:

Firmware nisam updejtao, jos uvijek je na 5.1

Super. Nadajmo se da se problem neće vratiti. 

15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Htio sam uzeti G4 i nakon upita u temi pomoc pri odabiru mobitela vise glasova su dobili i A7 2016 i Redmi note 3 pro..

Zbog cega?

Da li G4 ima nekih problema , posto mi se po specifikacijama cini bolji od oba gore navedena?

Isplati li ga se uzeti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 17:19 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Htio sam uzeti G4 i nakon upita u temi pomoc pri odabiru mobitela vise glasova su dobili i A7 2016 i Redmi note 3 pro..

Zbog cega?

Da li G4 ima nekih problema , posto mi se po specifikacijama cini bolji od oba gore navedena?

Isplati li ga se uzeti?

Imaš ovdje o tome kako na LG G4 masovno pregaraju matične ploče. Malo pregledaj ovu temu pa ćeš vidjeti. Inače, za mene je ovo fenomenalan uređaj. Jeste da baterija ne traje baš dobro, ali mi to i nije neki veliki problem.

15 godina
neaktivan
Mandak kaže...
Intelovac123 kaže...

Zbog cega?

Isplati li ga se uzeti?

Imaš ovdje o tome kako na LG G4 masovno pregaraju matične ploče. Malo pregledaj ovu temu pa ćeš vidjeti. Inače, za mene je ovo fenomenalan uređaj. Jeste da baterija ne traje baš dobro, ali mi to i nije neki veliki problem.

Znaci da odustajem od kupovine ovog i trazim neki drugi?

To se isto desava i na Dual sim modelu?

I da li su mozda ovi modeli sad sto se kupe novi bez tog problema tj. ima li neka oznaka koja pokazuje da bi taj model mogao imati problem sa maticnom?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 20:38 (Intelovac123).
17 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
Mandak kaže...
Intelovac123 kaže...

Zbog cega?

Isplati li ga se uzeti?

Znaci da odustajem od kupovine ovog i trazim neki drugi?

To se isto desava i na Dual sim modelu?

O tome trebaš sam odlučiti. Kod mene je Dual SIM skoro 2 mjeseca. Po Internetu piše da kod svih pregara, ali najviše pregara LG G4 serije 505 do 509 (proizveden od petog mjeseca 2015. do devetog mjeseca 2015.). Imaš i ovdje dosta o tome.  U Google upiši LG G4 bootloop i imaš opširnije o tome. Ja imam garanciju na 24 mjeseca i u slučaju pregaranja matične ploče se to može besplatno promijeniti jer LG priznaje da je tvornička greška, samo treba čekati nekoliko tjedana za popravak. Barem je sada takvo stanje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 20:46 (Mandak).
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava
evo meni pregorio u petak, sam od sebe...nikad nikakvih problema i bio sam stvarno jako zadovoljan i isao sam onom "ma nece se to meni dogoditi"...odfuro sam ga u agram i rekli da moram cekat 3 tjedna do mjesec dana, sto znaci da bi mjesec dana morao zivjeti sa nekakvom kramom...

moj savijet ti je da ga ne kupujes i uzmes nesto drugo...mobitel je odlican, stvarno je, i dok radi je super, ALI je nepouzdan...naravno, svaka tehnologija te moze izdati i riknut jer je danas takva situacija i sve je potrosna roba, no ako je nesto doslovno deklarirano nepouzdanim i opce poznato da moze riknut sam od sebe onda to ipak treba izbjeci i uzet nesto sto je pouzdanije...prednost mi je sto mi se to dogodilo dok sam u zagrebu pa sam ga odma mogao odfurat na servis i sto imam inace sve bitno backupano, no netko ko nema izgubi sve podatke + ako si na putu ili negdje i mob ti rikne onda je to velika jebada...

na zalost kolko vidim dogada se i na G5 i V10, iako dosta rijeđe...ali ocito je dovoljno cesto da bude prijavljeno i poznat problem

1 0 hvala 0
15 godina

Mom kolegi koji ima G4 crkla maticna,odnio u tcom za 6 radnih dana došao mob sa gare i promjenili novu maticnu....imao je srece nije dug cekao...

14 godina
neaktivan
Po meni izvrstan mob, trazi neki sa novijom maticnom i bar pola god-god garancija.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ja sam svakako nov mislio uzeti ,tako da on ima garanciju bar godinu..

Zvao sam trgovinu i kazu da ga nemaju na stanju ali da su ga narucili i da ce biti za par dana kod njih, valjda bi taj sto su ga sad narucili trebao imati noviju maticnu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moram iznijeti svoje misljenje o LG opcenito. Znaci, prvi put kad sam trazila zamjenu uredaja, oni su ga samo popravili na servisu i vratili mi ga. Kad sam skuzila da su mi zajebali kameru, vise nisam htjela slati opet na servis nego sam kontaktirala izravno LG. Uputili me da sve sto imam od mobitela i sam mobitel posaljem sama preko poste u Agramservis opet, na ruke doticnoj osobi, da cu dobiti novi. Prosla su 3 radna dana i dobila sam novi G4. Radi se o tele2 poslovnici. Svaka im cast na brzini i na tome sto su sve sami sredili sa servisom.
I am spoderman

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Ja sam svakako nov mislio uzeti ,tako da on ima garanciju bar godinu..

Zvao sam trgovinu i kazu da ga nemaju na stanju ali da su ga narucili i da ce biti za par dana kod njih, valjda bi taj sto su ga sad narucili trebao imati noviju maticnu.

Ako kupiš napiši seriju matične ploče ovdje. Može se vidjeti ispod baterije, a ima i aplikacija na Google Play s pomoću koje možeš vidjeti seriju. Bitna su prva tri brija. Kod mene je 601 ( što znači da je proizvedena u prvom mjesecu ove godine).

9 godina
neaktivan
Imate li info. gde su poizvedene vase maticne ploce, koje toliko crkavaju ili od kud su dosli vasi telefoni(drzava)?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice