LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 520.201
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: LG G4 - Rasprava
digitall kaže...

mogu rec da sam zadovoljan sa baterijom nakon zadnjeg updatea
u 24 sata 4:20 sot, normalnog koristenja, ekran na auto, uglavnom sve na wifi, surfanje, dopisivanje, youtube, mail, par slika..
inace sve full stock, nije rootan ni nista mjenjano

I ja sam primijetio da je standby time PUNO bolji. Prije sam imao oko 3h SOT a sad guram i 4 :)

10 godina
Ljudi molim pomoc, da sad ne trazim na kojoj stranici je bila rijec o tome koja maticna na G4 ne valja. Ugl idem danas po G4 pa me zanima gdje to pise i koja serija nema problema sa kvarom maticne? Hvala unaprijed svima.

0 0 hvala 0
10 godina
Evo otisao sam na prijasnju stranicu i vidio da 505 ima problema sa maticnom i da to ispod baterije pise.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iDelete kaže...
Evo otisao sam na prijasnju stranicu i vidio da 505 ima problema sa maticnom i da to ispod baterije pise.

Pregaraju na svim serijama kod LG G4, ali najmasovnije pregaraju od serije 505 do 509. Znači, najviše pregaraju one koje su proizvedene od 5. do 9. mjeseca prošle 2015. godine.

15 godina
neaktivan
Mandak kaže...
iDelete kaže...

Pregaraju na svim serijama kod LG G4, ali najmasovnije pregaraju od serije 505 do 509. Znači, najviše pregaraju one koje su proizvedene od 5. do 9. mjeseca prošle 2015. godine.

Znaci ne postoji bas niti jedna serija bez pomenutog problema?

17 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Mandak kaže...
iDelete kaže...

Znaci ne postoji bas niti jedna serija bez pomenutog problema?

Koliko sam ja mogao pročitati na Internetu, izgleda da do sada ni jedna serije nije izuzeta od toga. Na nekim stranim portalima neki su pisali da im je pregorila čak i serija 603 (proizvedene u trećem mjesecu ove godine). Naravno, to je vrlo rijetko, ali se ipak događa.

13 godina
LG G4 - Rasprava

Meni se desio bootploop početkom sedmog mjeseca ove godine. Dobio mobitel nazad s novom matičnom i baterijom nakon mjesec dana točno, serija matične 607. Znači novije ne može, proizvodnja 07.2016.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To je dobro. Sad ne bi trebalo biti problema. Ipak će vrijeme da pokaže svoje.
17 godina
neaktivan

Koja serija je bila matčna koja je pregorila?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koje serije je bila matčna koja je pregorila?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

Evo da i ja ispricam svoje iskustvo. Dakle lg g4 serija 505, nakon 6 mj crkla maticna. HT preuzeo mob, vracen nakon 7 dana. Maticna sad 607 stavljen zadnji update V20g, baterija sa 2.30 do 3 sata SOT-a skocila na 4 sata tako da sam ja super zadovoljan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Kod me je serija 601 i sustav je V20d. Samo kod mene je uređaj Dual SIM, tj. H818P. Kod tebe je najvjerojatnije H815.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 15:28 (Mandak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
eliah84 kaže...

Evo da i ja ispricam svoje iskustvo. Dakle lg g4 serija 505, nakon 6 mj crkla maticna. HT preuzeo mob, vracen nakon 7 dana. Maticna sad 607 stavljen zadnji update V20g, baterija sa 2.30 do 3 sata SOT-a skocila na 4 sata tako da sam ja super zadovoljan.

Kada ti se to desilo ? ja trenutno cekam cca 20 dana da uopce stigne maticna iz madjarske u hrv :/

12 godina
INKOGNITO3 kaže...
eliah84 kaže...

Kada ti se to desilo ? ja trenutno cekam cca 20 dana da uopce stigne maticna iz madjarske u hrv :/

Mobitel dobija u zadnjem tjednu 7 mj. 

11 godina
neaktivan
Pozdrav ekipo. Trebam jednu informaciju. Dali je moguce da lg g4 ima opciju da prtvara glas u text. Npr moj buraz ima htc koji ke platio 1500kn novi i ima tu opciju. A ja na lg koji je kosto duplo vise nemam a bas bi mi dobro dosala. Znaci da mogu otic na viber,poruke i te aplikacije,stisnem pricam i on odmah to pretvara u text i salje poruku kao text ne kao govorna poruka. Na burazovom htc on automatski pretvara na text bilo to u porukama, viberu itd.

0 0 hvala 0
10 godina
jasmin1991 kaže...
Pozdrav ekipo. Trebam jednu informaciju. Dali je moguce da lg g4 ima opciju da prtvara glas u text. Npr moj buraz ima htc koji ke platio 1500kn novi i ima tu opciju. A ja na lg koji je kosto duplo vise nemam a bas bi mi dobro dosala. Znaci da mogu otic na viber,poruke i te aplikacije,stisnem pricam i on odmah to pretvara u text i salje poruku kao text ne kao govorna poruka. Na burazovom htc on automatski pretvara na text bilo to u porukama, viberu itd.

Nema li google keyboard app tu mogućnost? Voice to text? Vjerojatno i hrvatski podržava.

14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Provjerio sm stanje na servisu i promijenili mi maticnu. I idem provjeriti imei koji sam dobio tj kakva je maticna i pise da je 815P a inace sam imao obicnu.

P ima dual sim ili ? tako mi pise na IMEI.info

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...

Provjerio sm stanje na servisu i promijenili mi maticnu. I idem provjeriti imei koji sam dobio tj kakva je maticna i pise da je 815P a inace sam imao obicnu.

Kod mene je Dual SIM, a oznaka je H818P.

14 godina
neaktivan
Mandak kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Vidim da na GSMareni pise da je obican taj 815p ali na imeinfo da ima dual sim pa pitam :/

17 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...
Mandak kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Vidim da na GSMareni pise da je obican taj 815p ali na imeinfo da ima dual sim pa pitam :/

Ne znam ništa o H815P, samo sam napisao šta je kod mene i ne znam je li H815P isto tako Dual SIM kao i H818P. Možda netko drugi zna nešto više o tome. Nije problem provjeriti je li Dual SIM. Skinuti poklopac i vidjeti je li ima dva slota za SIM karticu ili ući u Postavke i vidjeti je li Dvostruka SIM kartica. Kod mene odmah u vrhu Postavki stoji da je Dvostruka SIM kartica.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 20:14 (Mandak).
14 godina
neaktivan
Mandak kaže...
INKOGNITO3 kaže...
Mandak kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Ne znam ništa o H815P, samo sam napisao šta je kod mene i ne znam je li H815P isto tako Dual SIM kao i H818P. Možda netko drugi zna nešto više o tome. Nije problem provjeriti je li Dual SIM. Skinuti poklopac i vidjeti je li ima dva slota za SIM karticu ili ući u Postavke i vidjeti je li Dvostruka SIM kartica. Kod mene odmah u vrhu Postavki stoji da je Dvostruka SIM kartica.

Samo da dodje u pon uto kod mene mob sa servisa :) ovo sam samo prema imei-u nasao da je ta maticna

17 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

A onda ništa od provjere prije toga. Tad će sve biti jasno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 22:33 (Mandak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Saznao kada je napravljena maticna itd :) ganc nova

0 0 hvala 0
13 godina
Sad da vidimo ove matične od 7 i 8 mjeseca kako će se ponašati.
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Moja je 602 :) i nemam problema nikakvih. :) 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pješak kaže...

Od kada imaš ovaj uređaj? Ja sam ovaj uređaj kupio prije nekih mjesec i pol i mogu reći da nemam nikakvih problema i da je sve O.K. Kod mnogih se problem s matičnom pločom javlja nakon nekoliko mjeseci ili čak nakon godinu i pol ili više. Već sam gore napisao da je kod mene Dual SIM, a serija je 601.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 9:44 (Mandak).
14 godina
neaktivan
Mandak kaže...
pješak kaže...

Od kada imaš ovaj uređaj? Ja sam ovaj uređaj kupio prije nekih mjesec i pol i mogu reći da nemam nikakvih problema i da je sve O.K. Kod mnogih se problem s matičnom pločom javlja nakon nekoliko mjeseci ili čak nakon godinu i pol ili više. Već sam gore napisao da je kod mene Dual SIM, a serija je 601.

505 verzije najvise rikavaju

9 godina
neaktivan
Mandak kaže...

Uzeo ga krajem 3.mj. 
Kod mene je 1 utor za SIM.
A imam još pola godine garancije. Neka on meni dotad preživi.  Kad sam kupovao sam inzistirao;nov, kad dođe mobitel da bude ne otvaran, dok ja ne dođem. Tako je i bilo. 

Kao što kolega kaže, problem najviše imaju modeli 505. 

17 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...
Mandak kaže...
pješak kaže...

505 verzije najvise rikavaju

Da i ja sam to čitao. Spominje se da najviše pregaraju serije 505 do 509, ali da pregaraju i sve ostale serije, ali u manjoj mjeri.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 16:26 (Mandak).
17 godina
neaktivan
pješak kaže...
Mandak kaže...

Uzeo ga krajem 3.mj. 
Kod mene je 1 utor za SIM.
A imam još pola godine garancije. Neka on meni dotad preživi.  Kad sam kupovao sam inzistirao;nov, kad dođe mobitel da bude ne otvaran, dok ja ne dođem. Tako je i bilo. 

Kao što kolega kaže, problem najviše imaju modeli 505. 

Kako još pola godine garancije? Kod mene je garancija na 24 mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 16:27 (Mandak).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice