- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš ispod baterije kako ti je ovdje već odgovoreno, a možeš instalirati LG Phone From aplikaciju s Google Play. Otvori aplikaciju, klikni na Get production information!. Malo sačekaj i dobit ćeš informacije. U rubrici Serial number 2 vidjet ćeš serijski broj. Bitne su ove prve 3 cifre. Kod mene je 601. Znači da je Matična ploča proizvedena u prvom mjesecu 2016. godine.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo
Niti LG Hrvatska(rekao je da pitam servise), niti Agram niti MESC ne znaju kada ce dobiti nove maticne. Super im politika ufff
Znači, proizvedena je u trećem mjesecu ove godine.
Nek, možda kroz koji mj. više neće ni imat matične pa će davat G5 u zamjenu
Ne bi bilo loše.
Ima itko problema s punjenjem mobitela odkad je dosa android 6.0 ?
Prije je kad bi se punia na svom punjacu pisalo brzo punjenje, a od kad je 6.0 pise samo punjenje i treba mu da se napuni previse.
Znam ga stavit na 15% prije spavanja kad se probudim bude na 55 ili 60. Rijetko je pun.
Kad stavim na punjac od S6 napuni ga u roku od ure do ure ipo. ISto tako kad ga ustekam u kompjuter stalno se konektira. Odspoji, spoji, odspoji i tako stalno.
Ja nemam tih problema s Android 6.0, barem do sada. Što se tiče uključivanja i isključivanja s računalom, kod mene je bio slučaj da je bio slab kontakt USB-a (labav). Kad sam premjestio na drugi USB sve radi kako treba.
Uh treba docekati da ti se vrati sa servisa, uzas kada sa makine dodjes na zamjenski. odu svi zivci
Prije je kad bi se punia na svom punjacu pisalo brzo punjenje, a od kad je 6.0 pise samo punjenje i treba mu da se napuni previse.
Znam ga stavit na 15% prije spavanja kad se probudim bude na 55 ili 60. Rijetko je pun.
Kad stavim na punjac od S6 napuni ga u roku od ure do ure ipo. ISto tako kad ga ustekam u kompjuter stalno se konektira. Odspoji, spoji, odspoji i tako stalno.
Pa original punjac od LG-a nije brzi punjac
Jel mjenjas bas usb kabel ili samo punjace s istim usb kablom ?
Uh treba docekati da ti se vrati sa servisa, uzas kada sa makine dodjes na zamjenski. odu svi zivci
Pa original punjac od LG-a nije brzi punjac
Jel mjenjas bas usb kabel ili samo punjace s istim usb kablom ?
Cijeli set mijenjam. Probao sam i mjenjat drugi punjac s istim usb kabelom i punilo je normalno. Ali prije bi mobitel napunio u 2 sata, sad ga jedva puni.
Ako ga puni sa drugim punjacem, a sa istim kablom onda je do punjaca. Npr meni je pregorio punjac u roku sekunde kada sam punio zamjenski mob.
Kako da iskljucim double tap za otkljucavanje zaslona? Ne uspjevam naci nigdje u postavkama.

Kako da iskljucim double tap za otkljucavanje zaslona? Ne uspjevam naci nigdje u postavkama.
Ja nisam baš "doma" sa takvim detaljima, ali ja bih prvo potražio pod stavkom display ili ekran, informacije o zaslonu, takvog nečeg!

Paradoks je sto se bavim sa mobitelima i laptopima. Danas sam odlucio sa S4 prijeci na G4 i ne moguto nigdje iskopati. Po postavkama ekrana nema nicega sto se tice double tap.

Paradoks je sto se bavim sa mobitelima i laptopima. Danas sam odlucio sa S4 prijeci na G4 i ne moguto nigdje iskopati. Po postavkama ekrana nema nicega sto se tice double tap.
A da probaš u onom padajućem notificafion baru?!
Kao da mi se čini da sam negdje to primjetio u onim silnim kvadratićima?!
Stvarno sam sve to probao...nemam pojma gdje su ga sakrili. Gledao sam i medju pomagalima...

Stvarno sam sve to probao...nemam pojma gdje su ga sakrili. Gledao sam i medju pomagalima...
Jegiba kolega, kada se nećeš ti sjetiti, moram se ja!
Pogledao sam jedan YT video, i lik kaže da nakon što spustiš padajući taskbar, moraš valjda u settings, na display, imaš tamo lock display stavku, ti trebaš staviti na NONE!
Nije da te kritiziram ili špotam, , ali ako me nisi skužio, ukucaj u trežolicu na YT tekst "how delete tap to wake up on LG G4, imaš ih preko nekoliko, a ja sam pogledao jedan od nekih 1.48 minutu, pa tamo malo ipak bolje i detaljnije pronađi!
Nadam se da sam ipak nekako makar malo pomogao ti!!!!!
Jegiba kolega, kada se nećeš ti sjetiti, moram se ja!
Pogledao sam jedan YT video, i lik kaže da nakon što spustiš padajući taskbar, moraš valjda u settings, na display, imaš tamo lock display stavku, ti trebaš staviti na NONE!
Nije da te kritiziram ili špotam, , ali ako me nisi skužio, ukucaj u trežolicu na YT tekst "how delete tap to wake up on LG G4, imaš ih preko nekoliko, a ja sam pogledao jedan od nekih 1.48 minutu, pa tamo malo ipak bolje i detaljnije pronađi!
Nadam se da sam ipak nekako makar malo pomogao ti!!!!!
Ma glup sam. Umjesto da sam utipkao i potrazio sam...
Hvala ti kolega.
EDIT: Rijesio sam prateci ova uputstva

Jel se isplati uzet mob, bio sam zagrijan dok nisam procitao za taj bootloop. Uzeo bih s njuskala neki s minimalno 10mj garancije?
Uzet ovaj ili Huawei P8/Nexus 5X?

Jel se isplati uzet mob, bio sam zagrijan dok nisam procitao za taj bootloop. Uzeo bih s njuskala neki s minimalno 10mj garancije?
Uzet ovaj ili Huawei P8/Nexus 5X?
Uzmes samo noviji G4 koji nema tu seriju maticnih. Ok i kod nekih drugih se dogodi ali vecinom sada pisu koju seriju maticne imaju. Mob je super od kamere brzine itd.
Ja sam prije par dana nabavio novi novcati. Definitivno najbolji mobitel koji sam imao do sada. Prije njega sam imao S4 koji sam koristio 3 mj. Jos prije S6, A5, P8 Lite, Z3 Compact, iPhone 5S...
Naspram S6ice mozda nije toliko premium izrađen. Spašava ga kozni poklopac (ja imam crni kozni i zlatni plasticni). Ekran odlican, kamera odlicna. Baterija mi izdrzi 4 i pol sati screen on time.
ima netko kakvih saznanja jesu li maticne dosle u hrv uopce ? ili im se popravlja mob ? vec dva tjedna ''nabavljaju'' maticne :/
meni je rečeno da ću čekati bar 3 tjedna do povratka mobitela...
Traži G5, iako V10 je istih specifikacija kao G4 samo što ima malo veći ekran i time manji ppi, i ima manje mp na prednjoj kameri.. no ima 4GB rama i jos par drugih stvari