LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.970
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: LG G4 - Rasprava
Ispod baterije ti piše tipa 505, 506, 601, 602 i sl.
17 godina
neaktivan
exilestar kaže...
Gdje to mogu vidjeti

Možeš ispod baterije kako ti je ovdje već odgovoreno, a možeš instalirati LG Phone From aplikaciju s Google Play. Otvori aplikaciju, klikni na Get production information!. Malo sačekaj i dobit ćeš informacije. U rubrici Serial number 2 vidjet ćeš serijski broj. Bitne su ove prve 3 cifre. Kod mene je 601. Znači da je Matična ploča proizvedena u prvom mjesecu 2016. godine.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 9:02 (Mandak).
10 godina
neaktivan
603 je broj
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Niti LG Hrvatska(rekao je da pitam servise), niti Agram niti MESC ne znaju kada ce dobiti nove maticne. Super im politika ufff

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Znači, proizvedena je u trećem mjesecu ove godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Nek, možda kroz koji mj. više neće ni imat matične pa će davat G5 u zamjenu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 18:15 (kbenzema).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kbenzema kaže...

Ne bi bilo loše.

14 godina
LG G4 - Rasprava

Ima itko problema s punjenjem mobitela odkad je dosa android 6.0 ?

Prije je kad bi se punia na svom punjacu pisalo brzo punjenje, a od kad je 6.0 pise samo punjenje i treba mu da se napuni previse.

Znam ga stavit na 15% prije spavanja kad se probudim bude na 55 ili 60. Rijetko je pun.

Kad stavim na punjac od S6 napuni ga u roku od ure do ure ipo. ISto tako kad ga ustekam u kompjuter stalno se konektira. Odspoji, spoji, odspoji i tako stalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Možda te konektor zeza. Probaj s drugim punjačima.
17 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ja nemam tih problema s Android 6.0, barem do sada. Što se tiče uključivanja i isključivanja s računalom, kod mene je bio slučaj da je bio slab kontakt USB-a (labav). Kad sam premjestio na drugi USB sve radi kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 21:19 (Mandak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kbenzema kaže...

Uh treba docekati da ti se vrati sa servisa, uzas kada sa makine dodjes na zamjenski. odu svi zivci

Zajeb kaže...

Prije je kad bi se punia na svom punjacu pisalo brzo punjenje, a od kad je 6.0 pise samo punjenje i treba mu da se napuni previse.

Znam ga stavit na 15% prije spavanja kad se probudim bude na 55 ili 60. Rijetko je pun.

Kad stavim na punjac od S6 napuni ga u roku od ure do ure ipo. ISto tako kad ga ustekam u kompjuter stalno se konektira. Odspoji, spoji, odspoji i tako stalno.

Pa original punjac od LG-a nije brzi punjac

Jel mjenjas bas usb kabel ili samo punjace s istim usb kablom ?

14 godina
INKOGNITO3 kaže...
kbenzema kaže...

Uh treba docekati da ti se vrati sa servisa, uzas kada sa makine dodjes na zamjenski. odu svi zivci

Zajeb kaže...

Pa original punjac od LG-a nije brzi punjac

Jel mjenjas bas usb kabel ili samo punjace s istim usb kablom ?

Cijeli set mijenjam. Probao sam i mjenjat drugi punjac s istim usb kabelom i punilo je normalno. Ali prije bi mobitel napunio u 2 sata, sad ga jedva puni.

14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ako ga puni sa drugim punjacem, a sa istim kablom onda je do punjaca. Npr meni je pregorio punjac u roku sekunde kada sam punio zamjenski mob.

0 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

Kako da iskljucim double tap za otkljucavanje zaslona? Ne uspjevam naci nigdje u postavkama.

Senza cuore saremmo solo macchine
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MatijaZG kaže...

Kako da iskljucim double tap za otkljucavanje zaslona? Ne uspjevam naci nigdje u postavkama.

Ja nisam baš "doma" sa takvim detaljima, ali ja bih prvo potražio pod stavkom display ili ekran, informacije o zaslonu, takvog nečeg! 

ATJ Lučko
12 godina

Paradoks je sto se bavim sa mobitelima i laptopima. Danas sam odlucio sa S4 prijeci na G4 i ne moguto nigdje iskopati. Po postavkama ekrana nema nicega sto se tice double tap.

14 godina
MatijaZG kaže...

Paradoks je sto se bavim sa mobitelima i laptopima. Danas sam odlucio sa S4 prijeci na G4 i ne moguto nigdje iskopati. Po postavkama ekrana nema nicega sto se tice double tap.

A da probaš u onom padajućem notificafion baru?! 

Kao da mi se čini da sam negdje to primjetio u onim silnim kvadratićima?! 

ATJ Lučko
12 godina
ATJLučko kaže.

Stvarno sam sve to probao...nemam pojma gdje su ga sakrili. Gledao sam i medju pomagalima...

14 godina
MatijaZG kaže...
ATJLučko kaže.

Stvarno sam sve to probao...nemam pojma gdje su ga sakrili. Gledao sam i medju pomagalima...

Jegiba kolega, kada se nećeš ti sjetiti, moram se ja! 

Pogledao sam jedan YT video, i lik kaže da nakon što spustiš padajući taskbar, moraš valjda u settings, na display, imaš tamo lock display stavku, ti trebaš staviti na NONE! 

Nije da te kritiziram ili špotam, , ali ako me nisi skužio, ukucaj u trežolicu na YT tekst "how delete tap to wake up on LG G4, imaš ih preko nekoliko, a ja sam pogledao jedan od nekih 1.48 minutu, pa tamo malo ipak bolje i detaljnije pronađi! 

Nadam se da sam ipak nekako makar malo pomogao ti!!!!! 

ATJ Lučko
12 godina
ATJLučko kaže...

Jegiba kolega, kada se nećeš ti sjetiti, moram se ja! 

Pogledao sam jedan YT video, i lik kaže da nakon što spustiš padajući taskbar, moraš valjda u settings, na display, imaš tamo lock display stavku, ti trebaš staviti na NONE! 

Nije da te kritiziram ili špotam, , ali ako me nisi skužio, ukucaj u trežolicu na YT tekst "how delete tap to wake up on LG G4, imaš ih preko nekoliko, a ja sam pogledao jedan od nekih 1.48 minutu, pa tamo malo ipak bolje i detaljnije pronađi! 

Nadam se da sam ipak nekako makar malo pomogao ti!!!!! 

Ma glup sam. Umjesto da sam utipkao i potrazio sam...

Hvala ti kolega.

EDIT: Rijesio sam prateci ova uputstva

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 23:19 (MatijaZG).
17 godina
LG G4 - Rasprava

Jel se isplati uzet mob, bio sam zagrijan dok nisam procitao za taj bootloop. Uzeo bih s njuskala neki s minimalno 10mj garancije?

Uzet ovaj ili Huawei P8/Nexus 5X?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Definitivno se isplati uzet al da sad idem u kupnju, mislim da bih ozbiljni razmislil o nexusu 5x
14 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Jel se isplati uzet mob, bio sam zagrijan dok nisam procitao za taj bootloop. Uzeo bih s njuskala neki s minimalno 10mj garancije?

Uzet ovaj ili Huawei P8/Nexus 5X?

Uzmes samo noviji G4 koji nema tu seriju maticnih. Ok i kod nekih drugih se dogodi ali vecinom sada pisu koju seriju maticne imaju. Mob je super od kamere brzine itd. 

12 godina
LG G4 - Rasprava

Ja sam prije par dana nabavio novi novcati. Definitivno najbolji mobitel koji sam imao do sada. Prije njega sam imao S4 koji sam koristio 3 mj. Jos prije S6, A5, P8 Lite, Z3 Compact, iPhone 5S...

Naspram S6ice mozda nije toliko premium izrađen. Spašava ga kozni poklopac (ja imam crni kozni i zlatni plasticni). Ekran odlican, kamera odlicna. Baterija mi izdrzi 4 i pol sati screen on time.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

ima netko kakvih saznanja jesu li maticne dosle u hrv uopce ? ili im se popravlja mob ? vec dva tjedna ''nabavljaju'' maticne :/

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

meni je rečeno da ću čekati bar 3 tjedna do povratka mobitela... 

9 godina
neaktivan
Meni je nakon mjesec dana cekanja odobren novi uredaj. Problem je sto tele 2 vise nema LG G4 Leather brown verzija te su mi ponudili da biram izmedu Huawei A9 ili LG V10. Sad me zanima dali netko ima iskustva s LG V10 ili od njih traziti LG G4 a ukoliko ga nemogu rijesiti zahtjevati G5 jer je on jedini u rangu cijene koja je placena za G4

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Traži G5, iako V10 je istih specifikacija kao G4 samo što ima malo veći ekran i time manji ppi, i ima manje mp na prednjoj kameri.. no ima 4GB rama i jos par drugih stvari

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 14:14 (Kopsi1304).
9 godina
neaktivan
Inzistiram na G4 a ako nemaju njga onda jedino G5 dolazi u obzir. Ponudili su kao 4 mobitela od kojih je najblize karakteristikama samo V10, ali su isto odredeni segmenti nizi. Mislim da nemam sto izgubit ako ih uvjetujem boljim mobitel a ne slabijim

0 0 hvala 0
10 godina
LG G4 - Rasprava

mogu rec da sam zadovoljan sa baterijom nakon zadnjeg updatea
u 24 sata 4:20 sot, normalnog koristenja, ekran na auto, uglavnom sve na wifi, surfanje, dopisivanje, youtube, mail, par slika..
inace sve full stock, nije rootan ni nista mjenjano

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice