LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 513.305
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Imaš u postavkama Fejsa, kada ga tek pokreneš, želiš li sinkronizaciju svih kontakata ili ne.

Mobitel ubija iako je već duže na tržištu. Fotoaparat mu, po mojoj procjeni nema konkurenciju pošto njegovi nasljednici koriste drukčije algoritme u procesuiranju fotografije (v10, G5).

Možemo ga slobodno znati "jedinim svoje vrste".

Baterija je jedina moja zamjerka ovom uređaju. Ostale bih morao tražiti. Eto, prije G4 bio sam fan jednog "otočnog" brenda također s Istoka, ali nakon što sam isprobao ovo čudo, mislim da ću ostati na njemu dok dušu ne ispusti :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
Bilo bi lijepo da šugavi VIP pusti sluzbeno "novi" Marshmallow, a ne da sam i dalje na 5.0.

Totalno su ažurni! Lol

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Kakva iskustva imate sa reklamacijom LG G4 maticne ploce?

Nije problem da mi treba imam novi G5 od tog slucaja ali Mobitel je evo od 29.6. na reklamaciji vec dva tjedna se samo ceka maticna ploca.  SN 505 

Receno je da ce doci sve novo i nova garancija.

Steta vrhunski mob ali ce svakako na prodaju.

Dali ste imali takva iskustva i koliko se ceka?

Intel Core™ i7
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2016 16:59 (mserfezi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Da, serije 505 je imala problem tzv. bootloopa tako da će ti popraviti. U prosjeku se čeka zamjena i sve dozvole oko toga, cca mjesec dana plus-minus koji dan.

U prijevodu, već bi sljedeći tjedan mogao dobiti svoj G4 nazad. Nov naravno.

Tada ga baš ono, dobro procijeni. Imao sam G5, ali nije me bacio na koljena. Mislim da G4 osim što je veći, ima zbilja lijep ekran. Tu je i kamera. Po meni više detalja prikuplje upravo lanjski flagship, G4. Fotke su jako bistre i oštre.

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Ova led notifikacija koja žmiga i kad ne treba mi sve više ide na živce. Očito neki hardwerski problem jer je nevjerojatno da nakon tolikih apdejta nisu to sredili

0 0 hvala 0
10 godina
LG G4 - Rasprava

meni u godini dana nikad nije zmignula bezveze

to ti zna radit neka aplikacija koja "zaboravi" iskljucit lampicu

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

A to je onda ili messenger ili what's app

17 godina
LG G4 - Rasprava

Pozdrav.

Imam G4 i jucer je usel u boot loop. Kupljen je u Njem. prije godinu i mjesec dana a serijski broj pocinje sa 505. Dal ja imam pravo trazit da se to popravi pod LGovim troskom posto su javno priznali taj problem ili mi jednostavno nema smisla? Ak ga odfuram u servis i naplate mi maticnu, bolje da si kupim novi mobitel za to.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Sigurno će ti naplatit zamjenu matične ako nemaš garanciju i račun. Jedino da direktno kontaktiraš LG
10 godina
neaktivan

Mozes ga probati odnijeti ali bas u LG servis, ne od neke trgovine pa probaj... inace ces morat ga slat u njem. ili kupovati sam novu maticnu

17 godina
kbenzema kaže...
Sigurno će ti naplatit zamjenu matične ako nemaš garanciju i račun. Jedino da direktno kontaktiraš LG

Imam racun i sve kaj bi trabalo bit s njim. Al garancija vrijedi godinu dana samo ak se ne varam, a videl sam da LG otklanja to u tom roku samo.

Kopsi1304 kaže...

Mozes ga probati odnijeti ali bas u LG servis, ne od neke trgovine pa probaj... inace ces morat ga slat u njem. ili kupovati sam novu maticnu

Di je LG servis bas?

Ak ne uspijem ovak sluzbeno nist rijesit idem ga sam popravljat pa vidjet dal se moze kaj. Al bi radije da to LG zamjeni.

10 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 0:45 (Kopsi1304).
17 godina
odjavljen
LG ima 2 godine garancije, zamjenit ce ti maticnu besplatno.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ja svoj jos cekam evo proslo mjesec dana, odobrili su zamjenu za novi ali i to cekam evo zadnjih 5 dana da mi jave gdje da to rijesim.

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Jucer zval LG, rekli da otidem u mobis, ostavil mob tam i cekam sad da jave kaj bu s njim. Shall see . . .

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Zval danas mobis, rekli zamjena maticne uz jamstvo. Yey.

Pitanje glede garancije, dal se onda jamstvo produzuje posto se zamjenila maticna ili ostaje kak je?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Boobo-oobo kaže...

Zval danas mobis, rekli zamjena maticne uz jamstvo. Yey.

Pitanje glede garancije, dal se onda jamstvo produzuje posto se zamjenila maticna ili ostaje kak je?

Trebalo bi da se produzuje.

15 godina
LG G4 - Rasprava

Problem:

kupljen LG G4 koji ima zaštitu računa, tj. pri inicijalnom paljenju mi veli da je uređaj poništren i traži da ga deblokiram, a kako znam čovjeka od kojeg sam ga kupio i znam mu adresu, probao sam preko nje i naravno, dođem do upisa lozinke koju ne znam ili slanja SMS koda na njegov broj.. koji sam odradio ali kad sam mu poslao ja SMS da mi pošalje taj kod, nema isporuke... nazovem mu broj, javi se mrežna obavijest, korisnik je isključio mobitel - nazovem mu starce, i zbilja, otišao je na 2 tjedna u inozemstvo i ostavio mob (ima neki jeftikaner pre-paid za Njemačku ali naravno drugi broj, a SMS preusmjeravanje ne postoji..)..

e sad svrbi me još 10-ak dana čekati da se vrati, ima li načina kako zeznuti tu zaštitu?

znači LG G5 H915, s MM 6.0.1 gore

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
LG G4 - Rasprava

Ekipa ajde mi bacite link nekog kvalitetnog i brzog punjaca za LG G4 iz nekog naseg ducana posto sam izgubio ovaj koji sam dobio sa mobitelom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Forumasi, razmisljam o kupovini Ge četvorke. Uredjaj mi se jako dopada, kamera je vrh sami, takodjer i onaj leather back nazad. Display je vrhunac IPS-a, koji mi se takodjer svidja. Do sada sam preferirao AMOLED, ali kada sam vidio Quantum kod G4, imam drugo misljenje. Sa svakim AMOLED ekranom do sada sam imao burn-in koji ostali nisu vidjeli, ali ja jesam i smetao mi je. Taj burn in se desi vecinom na mjestu gdje je postavljen Google Search vidžet. Sada me interesuje da li ipak ići na Galaxy S6 sa nesto jačim hardverom koji će možda duže vrijeme voziti zahtjevnije stvari nego onaj u G4. Šta mislite? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Pa i ja na g4 isto imam bourn na ekranu,sve ikonice tipa baterije,mreze,h+,sve mi se je to preslikali na ekran

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sheimus kaže...

Pa i ja na g4 isto imam bourn na ekranu,sve ikonice tipa baterije,mreze,h+,sve mi se je to preslikali na ekran

Kako je to moguce? Nisam imao burn-in ni sa jednom LCD ekranom do sada. Imao sam onaj ghosting ili kako se vec zove. Kada otvorim crnu sliku, onda se to primjeti kao, a isto to je i na pc monitorima/ televizorima.

Ovo je to o cemu pricas vjerovatno

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 0:16 (Almin94).
9 godina
protjeran
LG G4 - Rasprava

Ja nemam toga, inace ja sam bas zadovoljan sa G4, cak mi i baterija traje dosta dugo a slike su bolesnoca!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

E to je bas to,el uopce ima ljeka za to ili mora ic u servis

tomas
13 godina
LG G4 - Rasprava

Ja sam imao taj "burn in" i išao je u agram na zamjenu ekrana. Posao je stvarno bio super odrađen, nisam nikakvih zamjerki ni na rad ni na trajanje servisa imao. Na žalost, ni mjesec dana nakon toga dogodio se famozni bootloop (serija 505) tako da je oped išao na servis gdje su htjeli matičnu mjenjati. Ja sam to odbio i tražio sam zamjenu ili povrat novca. Da skratim pricu - sad rokam LG V10

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Boobo-oobo kaže...
kbenzema kaže...

Imam racun i sve kaj bi trabalo bit s njim. Al garancija vrijedi godinu dana samo ak se ne varam, a videl sam da LG otklanja to u tom roku samo.

Kopsi1304 kaže...

Di je LG servis bas?

Ak ne uspijem ovak sluzbeno nist rijesit idem ga sam popravljat pa vidjet dal se moze kaj. Al bi radije da to LG zamjeni.

Imaš li Jamstveni list? Ja sam kupio LG G4 Dual SIM u Eronetu BiH. U Jamstvenom listu piše da ima osnovno jamstvo za uređaj i original opremu koje traje 12 mjeseci i plus produženo jamstvo samo na uređaj još 12 mjeseci što je ukupno 24 mjeseca jamstva.

15 godina
LG G4 - Rasprava

imam jedan problem sa trg play, kada idem updejtat ili skinut aplikacije pise mi preuzimanje na čekanju ili preuzimanje a nikada ju ne preuzme... ima tko kakav savjet? pokusao brisati cache i deinstalirao ažuranja od trg play

Pi*kice derem ko sličice!

0 0 hvala 0
10 godina
Genoxxx kaže...

imam jedan problem sa trg play, kada idem updejtat ili skinut aplikacije pise mi preuzimanje na čekanju ili preuzimanje a nikada ju ne preuzme... ima tko kakav savjet? pokusao brisati cache i deinstalirao ažuranja od trg play

Probaj odspojit pa opet spojit na wifi ili isključit pa ponovno uključit mobilne podatke - tako je kod mene proradilo.

15 godina
Probao, čak sam i resetirao router i počne kao skidat, piše downloading ali ne pokazuje nikakav progres ni postotak
Pi*kice derem ko sličice!
17 godina
neaktivan

Je li ti Google Play Store koji je došao na sustavu ili je naknadno instalirana novija verzija?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice