LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.318
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
LG G4 - Rasprava

Igrom slucaja opet sam vlasnik G4, za sada sve ok, jedino baterija uzas, 2.5h ekrana...

Al uzeo sam jos jednu bateriju i ekstreni punjac, a imam i ovu neku od 6500mah bateriju, nju cu sutra testirat.

Zanima me ima li neki nacin da vidim kolika je stvarna amperaža te baterije?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
Malo sam gledo i isprobavo g4 u izlogu,nije mi nesto lijep,daleko od premium osjecaja u ruci,bas onako jeftino izgleda(sa koznom pozadinom).Kako pratim malo ostale strane forume,puno ljudi je imalo problema s tom maticnom.
Sad treba vidjet hoce li slicnih problema imat g5
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Od prije koji dan sam vlasnik G4, odlučio se za njega zbog visoke cijene nexusa 5X 32GB koga sam imao namjeru kupiti.

Za sad sam zadovoljan, skeptičan sam samo prema bateriji, nadam se da će me razuvjeriti :). Koža je, po meni, +. Do sad sam imao plastične i alu telefone i ubrzo se pojave one mikro ogrebotine ne poleđini ako nije u masci, sa kožom neće biti tih problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozdrav ekipi. Trebam malu pomoć ako netko zna riješenje da mi pomogne. Znači ponekad nakon otključavanja s duplim klikom na ekran , meni se slika zamrzne. znaci moram ga ponovno zakljucati s straznjom tipkom i oped ga tako otkljucati. i to mi se događa cca svaki 10 put kad otkljucavam s duplim klikom. On meni otkljuca mob al slika ostane zamrnuta nemogu nista napraviti.

0 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Danas sam instalirao onu portanu aplikaciju kamere sa V10 i mogu vam rec da se vidi razlika. Pogotovo u pretjeranom smanjenju buke koju g4 aplikacija radi i tako gubi neke detalje, a cini mi se da i hdr puno brže obradi.

Evo dva ekstremna cropa

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 22:53 (thebatman).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
odjavljen
Vidi se razlika, pogotovo kod ove kutije cigareta. Kak to instalirat, treba rootat mob ili?
13 godina
LG G4 - Rasprava

Jel mozete par slika stavit, cisto da vidim kvalitetu iz prve ruke? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Danas sam instalirao onu portanu aplikaciju kamere sa V10 i mogu vam rec da se vidi razlika. Pogotovo u pretjeranom smanjenju buke koju g4 aplikacija radi i tako gubi neke detalje, a cini mi se da i hdr puno brže obradi.

Evo dva ekstremna cropa

Cekaj ova slika 1 pa to koda je slikano mikrovalnom. Men isve slike na g4 ispadnu savrseno ,neznam kako si uspjeo dobiti tako losu sliku.

10 godina
odjavljen
Imaš dobru mikrovalnu onda. Čovjek ti je lijepo napisao da je to crop.
11 godina
neaktivan
kbenzema kaže...
Imaš dobru mikrovalnu onda. Čovjek ti je lijepo napisao da je to crop.

Uh nisam citao tu zadnju rećenicu. Nemoj da divljas odmah :P

11 godina
LG G4 - Rasprava

http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/root-v10-camera-ported-to-g4-t3366878

Ne treba root, samo instalirate.

dobije se i potpuni manualni mod za video i 60fps video opcija!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Evo dva ekstremna cropa

Ovo su bile automatske postavke ? 

10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Al kolko čitam, ne šljaka spremanje na sd karticu? 

0 0 hvala 0
13 godina
mrbean kaže...

Jel mozete par slika stavit, cisto da vidim kvalitetu iz prve ruke? :)

Ne treba rut, samo instaliras - instalira ju kao zasebnu aplikaciju a ne zamijeni originalnu tako da mozes komotno i isprobati :)

ja
13 godina

Hvala ti na odgovoru, ali mislio sam openito. Imam G3 pa razmisljam o G4 zbog kamere i ekrana :)

13 godina
mrbean kaže...

Hvala ti na odgovoru, ali mislio sam openito. Imam G3 pa razmisljam o G4 zbog kamere i ekrana :)

Fotke ces vecinom skuziti da su bolje ako koristis rucni nacin snimanja, tj manual mode, po noci i slicno, a i opcenito je bolja. Brzi je, ekran je bolji itd.

ja
13 godina
LG G4 - Rasprava

Ja stvarno ne kužim zašto bi netko imao ovaj mob osim zbog kamere. UI je laggav naspram konkurencije iz 2015. i izgleda kao touchwiz na S4. Konzistencije u dizajnu UI-ja nema, ali ko voli to, super. Samsung je to naučio, LG fkt nije. Izrada je onak, najbolje što se može dobiti od plastike, baterija je katastrofa, pa nemre mi trošiti 14% na gledanje videa u low brightnessu, a SoT preko 2:30h nisam dobio u zadnja 3 punjenja. Uzeo sam ga pred koji dan da malo vidim kako stoji sa novim softverom i stvarno sam razočaran. Ništa bolje od S6 nema osim ekspanzije za memoriju što mi je kul sa 32gb karticom. Na prodaju je ako nekog zanima, LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Baterija je definitivno velik minus, mada nisu ni drugi neka sreća po tom pitanju (osim Sonya koji je jako dobar).

Koristim ga tek nekoliko dana i osim te crne baterija sve drugo mi je jako dobro, izrada i kožna pozadina su mi veliki plus naspram alu, ekran, brzina, sd kartica i sl. nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Dap ekran nije loš nikako, ali brzina i UI mi nikako ne sjedaju. Kao da su 10 ero različitih ljudi radili razne elemente ui. 

Ali batka pff, ne mogu jednostavno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Kolko mob mora biti brz da bi ti bio zadovoljan? U ova 4mj. kolko ga imam, tek nedavno su me kontakti počeli zajebavat al sad se smirilo. Brzina milina. Pa i na kompu s SSD-om treba koja sekunda da se nekad nešt otvori. 

11 godina
LG G4 - Rasprava

Meni mob radi fenomenalno,nema trzanja ni stekanja,ekran predobar,zvucnik glasan,super kamera,nedino sta ne na njemu katastrofa je baterija i tu se slazem ali da mob steka tu nikako se neslazem.Radi isto ko i s6 ako ne i bolje

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Sa S6 na S7 pa na G4. Ne učitava on sporo stvari, al je choppy, i nikako brzi od s6 nije sry. Bar ne na zadnjem dostupnom softveru za obojicu. Browser, scrolling, tipkanje, sve je lošije na G4. Ajd za pare za koje se prodaje je skroz ok, ali evo imam 12% baterije u 14h popodne, sa S6 bi imo oko 40, sa s7 60+.

Be kužim do čega je, optimizacije, kvalitete baterije ili procesora. Očito do svega pomalo :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Je li iko isprobao Cyanogenmod 13? Moze li nekoliko dojmova kako sve to izgleda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Almin94 kaže...

Je li iko isprobao Cyanogenmod 13? Moze li nekoliko dojmova kako sve to izgleda?

Ja sam se malo igrao sa CM par dana. Sve manje više korektno radi, ali meni osobno je prevelika razlika u kvaliteti kamere. Stock ima bitno bolju kameru. FM također ne radi na CM. Da je bila neka veća razlika u trajanju baterije možda bi čak i prežalio kameru, ali ni autonomija nije značajno bolja. Ako hoćeš nešto drugo isprobati, probaj Imperium ROM. Meni odlično radi.

15 godina
neaktivan
Sil kaže...
Almin94 kaže...

Ja sam se malo igrao sa CM par dana. Sve manje više korektno radi, ali meni osobno je prevelika razlika u kvaliteti kamere. Stock ima bitno bolju kameru. FM također ne radi na CM. Da je bila neka veća razlika u trajanju baterije možda bi čak i prežalio kameru, ali ni autonomija nije značajno bolja. Ako hoćeš nešto drugo isprobati, probaj Imperium ROM. Meni odlično radi.

Hvala. Kakve su perofrmanse u odnosu na stock Marshmallow rom?

17 godina
Almin94 kaže...
Sil kaže...
Almin94 kaže...

Hvala. Kakve su perofrmanse u odnosu na stock Marshmallow rom?

Benchmark lošiji. Opći dojam je da je fluidnije. Ali uvijek je tako sa CM. Zaboravio sam reći i da neke aplikacije znaju praviti probleme - konkretno snimanje poziva sa ACR nije podržano na CM. Još jedna stvar koja mi se nije svidjela je odnos developera kojem je svaki drugi odgovor "log or it didn't happen". :) Meni je stock na G4 skroz ok. Jedini razlog zašto imam custom ROM je da probam malo dotjerati autonomiju, ali to je teško izvesti na ovom uređaju. Isprobavao sam kernele, profile za cpu, amplify, greenify... Svašta nešto. Ali nema nekog bitnijeg pomaka. Pomirio sam se s tim da je SOT oko tri sata s mojim načinom korištenja. Izguram dan jedva i to je to.

11 godina
maks0806 kaže...

Sa S6 na S7 pa na G4. Ne učitava on sporo stvari, al je choppy, i nikako brzi od s6 nije sry. Bar ne na zadnjem dostupnom softveru za obojicu. Browser, scrolling, tipkanje, sve je lošije na G4. Ajd za pare za koje se prodaje je skroz ok, ali evo imam 12% baterije u 14h popodne, sa S6 bi imo oko 40, sa s7 60+.

Be kužim do čega je, optimizacije, kvalitete baterije ili procesora. Očito do svega pomalo :/

S6 nije nista bolji ni brzi u svakodnevnom radu od g4

tomas
11 godina
LG G4 - Rasprava

Jedini realni prigovor koji imam na G4 je battery life, ali sam si nabavio ekstreni punjac baterije, još jednu bateriju i extended bateriju od 6500mah.

Sa ekranom na auto 60-70% dobijem cca 3h ekrana sa jednom baterijom, ako mi je neki normalni dan to mi je ok od jutra  do mraka, a ako pofali samo stavim ovu drugu i miran sam. 

Ako mi je slobodan dan ili dan kad cu više vremena provodit u prirodi, onda stavim ovu proširenu bateriju koja mi daje cca 5h-6h ekrana, pa  ako je uspijem ispraznit stavim ovu obicnu.

Tako da se ne patim oko te baterije više, uvjek je pojačanje ili u ruksaku ili u autu.

E sad, što se romova tiće i nije neki veliki izbor za ovaj mob, rado bi probao miui, ali nema. Tako da sam na  Genisys 4.2 romu.

Fora je rom, g5 tema i aplikacije, debloatan. Kupio sam G4 tweaksbox i još malo promjenio temu, uključio auto snimanje razgovora i tako.

Naravno koristim nova launcher kao i na svim mobitelima do sada, evo par ss:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Da li neko zna da li se moze iz power saving opcije izostaviti svjetlina ekrana (kao na samsung telefonima) jer mi je previse ovo koliko zatamni kada je ukljucena opcija kao i da li se aplikacije odredjene mogu staviti na "ignore" sto se tice power saving-a ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav, nisam video da je neko pisao o snapdragon 801 i 808, hocu da pitam, da li bi neko mogao detaljnije da mi objasni zasto svi kazu da je procesor od Lg G4orke 1.8 ghz hexa core (ako se ne varam), bolji od Lg G3 koji ima 2.5 ghz ( ne znam koliko jezgra)...Nigde nisam nasao pravi odgovor, samo kazu snapdrag 808 je noviji i to je to. Pitam zato sto igram jake igre, a i koristim emulator ppsspp. Gledao sam mnogo recenzija, i trenutno sam blizi kupovini G4, samo zelim vasu potvrdu ovde :).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice